Desteğinize ihtiyacım var.

Bir de işin o kısmı var.
Yol parası almıyorum, fazla mesai ücreti, resmi bayram parasi vs hiç bir şey yok bizde.
Tuvalet kağıdımıza kadar evden getiriyoruz

Meslegine yabanciyim. Stajdan ayrilinca stajin yanmasi vs sözkonusu degilse arkana bakmadan kac derim.
Tuvalet kagidini evden getirmek ne ya, hangi cağ bu?

Tanımıyorum ki hiç.
3 sene oldu evleneli daha bir kere gitmedim aile hekimine

Gecen sene sirf egosundan beni onceden planladigimiz yillik izne cikartmadi üstüm.
60 tl karsiliginda özelden 10 gün rapor aldim. Dogru demiyorum. Ama planladik, rezervasyonum biletim her seyim hazir. O zorunlu bi sekilde tatilini yakti (pozitif cikti seyahatten 2 gun once), benimki de yansin istedi.
Dedim pekala :)
60 tl bu isi cozer.

Bir laf varda burada yazamıyorum :)
Çok iyi yapmışsın

Madem maaşınız da değişme yok ve iş yükünüz fazla konuştunuz durumda değişmedi o halde çalışma saatini değiştirmeyi teklif edin.Ne bileyim sabahları geç geleceğinizi ya da akşamları erken cikacaginizi belirtin.Cumartesi çalışıyorsanız gelmeyeceginizi kendinize ve ailenize zaman ayiracaginizi belirtin.Bir kaç saat geç gitmeniz halinde siz gelene kadar yerinize illa ki birileri bakacaktir.Biraz da olsa üstünüzde ne kadar yük olduğunuzu anlarlar.Kendi işiniz dışında diğer işleri agirdan alın hesap sorarlarsa hepsine yetişemiyorum size defalarca söyledim ya en kısa zamanda yeni bir eleman alın ya da ben ayrılicam deyin.Bazen rest çekmek gerekiyor.Allah,kolaylık versin.

Rapor almanızı tavsiye eden arkadaşlara katılıyorum.
Biraz dinlenir, sakinleşirsiniz.
Verin özelde 80-100 TL muayene ücreti, doktora durumunuzu anlatın, psikolojik olarak iyi değilim deyin, yazar rapor.
Yoksa ‘yakarım Roma’yı da yakarım’ diyecek haldesiniz ateşin harı buraya kadar geliyor.

Kimseyi duymaz ki görümcemler de diyor ama onun aklı oğluşunda

hemen ayrıl o işten illaki bi yer bulursun kalmaya devam edersen daha kötü psikolojin bozulacak hayatını da çok etkiler :/

Yok kızlar raporla saatle konuşmayla olacak iş değil.
Az önce müdüre dedi ki sen yerine geç forever oraya geçecek dedi.
Benim için burası bitmiştir.
Zaten bugün maaşta aldım artık kafam da rahat bırakıyorum kesinlikle.
Bunlar ben buraya baktığım sürece adam almayacaklar çünkü

O zaman tabanları yagla arkana bile bakmadan kac beybi

naptın canım ayrıldın mı işten?
inşallah akılları başına gelmiştir.

Ben mesleği bırakalı 4 yıl oldu ama sanırım çok sey değişmemiştir is bulamam endişeniz hiç olmasin tecrübeli muhasebeci her zaman iş bulur kaldiki siz mali müşavir adayisiniz ezdirmeyin kendinizi anladığım kadarıyla çalıştığını büro çok da matah bir yer değil zaten büroda herkes herşeyi bilecek herkes kendi işini yapacak mantığı çalışmıyorsa iş yükü fazla oluyor tavsiyem hemen çıkın önce biraz dinlenin varsa imkanıniz kısa bir tatil yapın sonra bakarsınız başka iş istanbul yaşıyorsanız ve ulaşım sorun degilse fatih Beyoğlu Taksim tarafındaki burolaru tercih edin hatta bana kalsa şirketlere de başvurun farklı deneyim olur sizin için ymmm büroları da olabilir onlar da iyi ayrıca tavsiyem çocuk sahibi olmak istiyorsanız relax olun stres bütün hastalıkların başı en başta sağlık iş her zaman bulunur az kalmış zaten eğer yüksek lisans yaparsanız stajinizi. Süresi epey kısalır o da bir secenek hakkınızda hayırlısı olsun ...

Ben de doğum iznindeyken müdürüm işlerimi yaptı 4 ay falan.. Ama zaten müdür normalde boş ve hiç işi olmadığı için benim işim ona yük olmadı fazla diye düşünüyorum. Bir de pandemi dönemiydi iş çok yoğun değildi idare etti. Ama 2 sene birini idare etmek için çok uzun bir zaman. Buna izin vermeyin, gerekirse geçici birinin alınmasını talep edin üstlerinizle görüşüp ya da çok tak ettiyse ayrılın bence.

Anlattiginiz profildeki insanlar sizin iki isi de yaptiginizi gorunce eleman almayi da rafa kaldirir ya da acele etmez. Eger cok maddi sikintiya girmeyecekseniz, cikmak daha mantikli. Zor bir durum, malesef ulke sartlari da ortada. Ne desek havada kaliyor.

idare midare boş avuntular bunlar.
sizde bu iş bitmiş.
aç, açıkta değilseniz çıkın gitsin.
böylelerine yaranılmaz, değişmezler de. bende de vardı eskiden.
en son stres yüzünden evde baygınlık geçirip ailemin yüreğini ağzına getirince dedim wurstria kaçar yani.
öncesinde ben kaç kez konuştum, kaç kez şikayetlerimi dile getirdim. hep ben haksızdım patronun gözünde.
sevimsiz iş arkadaşları da cabası.
bir gün yine burnumdan soluyorum, aynı departmanda çalıştığım çocukla zıtlaştık.
afedersiniz s.tım sıvadım ortalığın ...na koydum diyebilirim çok özür dilerim bu tabirler için ama kelimenin tam anlamıyla böyle oldu, patladım.
sadece bi hışımla yerimden kalkarken sandalyeyi duvara doğru büyük bir öfkeyle fırlatıp karşımdaki çocuğa da sert bir küfür savurduğum ve müdürden istifamı istediğim kısmı hatırlıyorum.
yani dolma noktasına gelmiş bir insanın öfke patlaması yaşaması başkalarını da huzursuz ediyor.
bırakın.

Bırak forevermorrenk Eşinde destekliyormuş. Bütün hastalıkların temelinde stres vardır. Yeni iş bulana kadar bir müddet kemerleri sıkarsınız ama elbet bir kapı kapanır, başkası açılır. Genel muhasebe yapabildiğine göre donanımlı bir elemansın. İlla ki iş bulursun.
Bunlar seni sömürüyor ve değişmezler. Patronun adaletli olsa idi bir derdin, sıkıntın var mı diye sorar düzeltme yoluna giderdi.

Stajiniz ne zaman bitiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…