Desteğinize ve Dualarınıza ihtiyacım var 😞

Öncelikle çok geçmiş olsun ama sağlık ertelemeye de beklemeyede gelmez. Ben olsam alırım gününü yaptırırım ameliyatını. Ona da söylerim gelmek istersen gel diye. Keşke böyle sorumsuz varlıklar evlenmese…

Öncelikle çok geçmiş olsun ama sağlık ertelemeye de beklemeyede gelmez. Ben olsam alırım gününü yaptırırım ameliyatını. Ona da söylerim gelmek istersen gel diye. Keşke böyle sorumsuz varlıklar evlenmese…
Teşekkür ederim. Dediğim gibi üni hastanesi olduğu için artık ertelendi ve tedaviye başlandı. İleri tarihe alma gibi bir şansım yok

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Babasıyla bir buçuk yıldır ayrıyız, boşandık yani. Çok sorunlu bir evlilikdi ve çok sıkıntılı bir insandı. Babası asker sınırda görevde, her zaman izin alamıyormuş ve bir de tam tarih vermemi istiyor ben de bilmiyorum diyorum ama anlamıyor. 10 günden fazla izin alamazmış kalan diğer 10 günde memleketine gitmekiymiş, boşuna gelmesinmiş tam ameliyat olacağı zaman haber ver diyor. Bu çocuğu tek başıma mı yaptım ben, hiç mi vicdanı sızlamıyor bu adamın 😞
Beklemen o zaman ameliyat tarihini alın yaptırın çocuğu hasta düşündüğüne bak sinır oldum sorunsuz baba modeli

Cok geçmiş olsun, Allahım şifa versin meleğinize.
Anneniz babanız kardeş abla abiniz hiçkimsenız yokmu? Biz Burdayız nezaman dertleşmek isterseniz ben dinlerim.
Yanlızlık zordur inanırım benim babamda rahatsızlanmısdı ilklerde yanlızdık kardeşim bana sarılıp ağladı hiç unutmam o günü.
Ama geçti hersey gibi oda geçti sizde umudunuzu yitirmeyin ameliyattan sonraki güzel günleri düşünün.
Sonrasında artık rahat nefes aldığını endişelerinizin yok olduğunu daha mutlu huzurlu olacağınızı düşünün buna odaklanın.

Cok geçmiş olsun, Allahım şifa versin meleğinize.
Anneniz babanız kardeş abla abiniz hiçkimsenız yokmu? Biz Burdayız nezaman dertleşmek isterseniz ben dinlerim.
Yanlızlık zordur inanırım benim babamda rahatsızlanmısdı ilklerde yanlızdık kardeşim bana sarılıp ağladı hiç unutmam o günü.
Ama geçti hersey gibi oda geçti sizde umudunuzu yitirmeyin ameliyattan sonraki güzel günleri düşünün.
Sonrasında artık rahat nefes aldığını endişelerinizin yok olduğunu daha mutlu huzurlu olacağınızı düşünün buna odaklanın.
Teşekkür ederim. Ailem var fakat yalnızlığıma çare değil kimse, bu yalnızlık farklı bir yalnızlık onlar varken de yalnızım, hiç derdimi anlatmadım onlara o kadar yakın göremedim kimseyi, sorun bende dir belkide kimseyi suçlamıyorum fakat yumuşak karnımı gösterdiğim an illa bir darbe yiyorum lafla olsun sözle olsun, hiç gerek yok. Ben çocuğumun sorumluluğunu bi nebze babası alır diye ummuştum öyle söylemişti yanında olmak istiyorum oğlumun demişti ama ağız değiştirdi, sorumluluğumun ağırlığında eziliyorum 😞

Benım anlamadığım baba ameliyat gununu al bana da haber ver dıyor tarıhını bılmem lazım diyor bunda haklı ona gore askeriyeye cocugunun amelıyat tarihini bildirip bu sebeple gelecekkkı askeriyede ızın zor alınır sorun ne pekı gelmişken memleketine de gecmek isteyebilir anne babayı ziyaret yapar.ben gelemem dememıskı

Amin, ben de pişman oldum fakat üni hastanesi olduğu için doktorun verdiği tarihi beklemeliyim artık bir aylık bir tedavi başlattı, babası da gelir ya da gelmez umrumda değil, ne zaman vardı ki şimdi olsun zaten ona güvenip erteleyen kafama tüküreyim
Yüklenme kendine bu kadar ya

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Babasıyla bir buçuk yıldır ayrıyız, boşandık yani. Çok sorunlu bir evlilikdi ve çok sıkıntılı bir insandı. Babası asker sınırda görevde, her zaman izin alamıyormuş ve bir de tam tarih vermemi istiyor ben de bilmiyorum diyorum ama anlamıyor. 10 günden fazla izin alamazmış kalan diğer 10 günde memleketine gitmekiymiş, boşuna gelmesinmiş tam ameliyat olacağı zaman haber ver diyor. Bu çocuğu tek başıma mı yaptım ben, hiç mi vicdanı sızlamıyor bu adamın 😞
Lütfen babadan beklentiyi kesin.siz üzülmeyin evladinizla size sağlıklı hayırlı ömürler dilerim.
Kulağındaki problem çok zor bir maleiyat değil kurtulur hiç korkmayın.
Ama size tavsiyem lütfen babası için b kletmeyin amleyqti kulağı çocuğunuzun babadan daha önemli.duyma kaybı artmasin bu ameliyata önem verin araatirin iyi bir doktorla hemen hallettirin.allaha sıvının lütfen yalnız hissetmeyin.once Allah var sonra aile ve babası siz herşeye yetersiniz evladınız için

Benım anlamadığım baba ameliyat gununu al bana da haber ver dıyor tarıhını bılmem lazım diyor bunda haklı ona gore askeriyeye cocugunun amelıyat tarihini bildirip bu sebeple gelecekkkı askeriyede ızın zor alınır sorun ne pekı gelmişken memleketine de gecmek isteyebilir anne babayı ziyaret yapar.ben gelemem dememıskı
Hayır öyle değil bu yıl için 20 günlük izni var ameliyat nisanda yapılacak ayı belli nisanın ilk haftası gelin dedi doktor, nisanın ilk haftasına iznini alabilir ama o istiyor ki 10 günümü ameliyat olayında geçireyim kalan 10 günü Haziran ayına alayım memlekete gideyim, ailesi benim olduğum şehirde yaşıyor. Söylemek istemiyor belliki memleket bahane başka tatil planı var, umrumda değil. Şimdi haklıyı haksızı anladınız mı?

Hayatta her daim birileri olmaz yanımızda. Zaten babası sorumluluk sahibi biri olsaydı bir eş bir baba gibi davranıp sizi asla bırakmazdı. Bu duruma alışın. İlla ki desteğe ihtiyacınız vardır kendi aile bireylerinizden isteyin. Oğlunuz biran önce sağlığına kavuşur umarım. Çok geçmiş olsun.

Lütfen babadan beklentiyi kesin.siz üzülmeyin evladinizla size sağlıklı hayırlı ömürler dilerim.
Kulağındaki problem çok zor bir maleiyat değil kurtulur hiç korkmayın.
Ama size tavsiyem lütfen babası için b kletmeyin amleyqti kulağı çocuğunuzun babadan daha önemli.duyma kaybı artmasin bu ameliyata önem verin araatirin iyi bir doktorla hemen hallettirin.allaha sıvının lütfen yalnız hissetmeyin.once Allah var sonra aile ve babası siz herşeye yetersiniz evladınız için
Keşke güvenmeseymişim ona hataydı

Olan olmuş artık hayıflanmanız birşeyi değiştirmez. Hayırlı zaman nisanmış.
Rabbim evladınızı size bağışlasın. Şafi ismiyle tecelli etsin. En hayırlı şey bir annenin çocuğuna duasıdır. Bol bol dua edin. İnşallah çok iyi olacak. 🤲

Babaya diyecek kelime yok. Allah ıslah etsin.

Olan olmuş artık hayıflanmanız birşeyi değiştirmez. Hayırlı zaman nisanmış.
Rabbim evladınızı size bağışlasın. Şafi ismiyle tecelli etsin. En hayırlı şey bir annenin çocuğuna duasıdır. Bol bol dua edin. İnşallah çok iyi olacak. 🤲

Babaya diyecek kelime yok. Allah ıslah etsin.

Rabbim size bağışlasın şifa versin 🤲🏼♥️ Allah yanında olsun yeter canım canını sıkma şimdi tıp ilerledi inşAllah herşey yolunda gider yavrun için bol sabır güç diliyorum 🤲🏼♥️💐
Amin Allah razı olsun

Benim kiziminda gece nefesi duruyordu saniyelik yani bildiginiz uyku apnesi vardi.Geniz etini aldirdik cozum olmadi sonra bademciklerini aldirdik ve daha ameliyattan cikartip odaya getirdiklerinde horlamasi bitmisti.Babasini cagirin gelsin iyice sorumluluklarindan kacamasin firsat vermeyin buna.Tek basiniza yuklenmeyin.Eşek gibi gelmek zorunda.

Rabbım şifa versin evladına..anladığım kadarıyla ameliyat günü aldınız kafaya taktığınız bi konuda eski eşinizin tavrı galiba..Şu durum da düşünmeniz gereken son şey eski es olmalı ister gelir ister gelmez hiç umrunuzda olmasın oda onun vicdanına insanlığına kalmış gitsin haziranda tatil yapsın isterse..sen çocuğun için en iyi doktoru en iyi hastaneyi bulmaya çalış başka doktorlara göster belki başka ilaçlar fayda eder kalbiyle ilgili farklı fikirler almaya calis doktorladan..ve morelini bozma iyi düşün kötüyü çağırma evladın iyileşince yaşayacağınız güzel günleri düşün dik durman lazım annesin sen..

Yine ben ve yine derlerimle geldim hanımlar; buraya yazınca biraz olsun rahatlıyorum. Belki bi çoğunuz beterin beteri var diyeceksiniz ama söz konusu kendi evladın olunca tırnağı kırılsa içi acıyor insanın.
Bu gün oğlumun doktor kontrolü vardı, geçen ay gittiğimizde tek kulak daha kötüydü ama bu ay duyma kaybı daha da artmış ve iki kulakta ziyadesiyle kötüye gitmiş, sıvı artmış geniz eti daha da büyümüş doktorumuzun verdiği ilaç hiç etki etmemiş 😞 doktor hemen ameliyat gününü kararlaştıralım dedi, ama bizim “baba” gibi bir sıkıntımız var o da gelmek istiyor diye “erteleyebilir miyiz” dedim. Doktor bey “en fazla bir ay erteleyebiliriz dedi babası gelsin bi an önce” dedi. Tamam diyip çıktım.
Ben kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki, dünya koca bir orman sessiz bir yer biz de oğlumla yürüyor, her türlü zorlukla mücadele ediyor gibi hissediyorum. Çok yoruldum, neden her zorlukta tek başımayım, neden hep bir başımayım bu zorlukta, gücüm tükendi.
Oğlum daha 2,5 yaşında kalp hastası, kalbi narkozu kaldırır mı? Doktor riskli dedi, orada yalnızdım oğlum uyuyana kadar ağlayamadım bile içimde fırtınalar koparken gülümsemeye çalıştım, şimdi çöktüm ağlıyorum, benim elimden tutun kaldırın, psikolojim çökmüş durumda, dualarınıza ihtiyacım var.
Hepinize teşekkür ederim 🙏🏼
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah.anne yüreği işte.benim kızım da geçen ay oldu geniz eti ameliyatı yarım saat sürdü ameliyat ona göre narkoz verirler heralde oğlumuza.sizi çok iyi anlıyorum.insallah sorunsuz geçer gider

Back
X