Desteğinize ve Dualarınıza ihtiyacım var 😞

Rabbım şifa versin evladına..anladığım kadarıyla ameliyat günü aldınız kafaya taktığınız bi konuda eski eşinizin tavrı galiba..Şu durum da düşünmeniz gereken son şey eski es olmalı ister gelir ister gelmez hiç umrunuzda olmasın oda onun vicdanına insanlığına kalmış gitsin haziranda tatil yapsın isterse..sen çocuğun için en iyi doktoru en iyi hastaneyi bulmaya çalış başka doktorlara göster belki başka ilaçlar fayda eder kalbiyle ilgili farklı fikirler almaya calis doktorladan..ve morelini bozma iyi düşün kötüyü çağırma evladın iyileşince yaşayacağınız güzel günleri düşün dik durman lazım annesin sen..
Evet tavrına üzüldüm, kızdım. Bu sorumluluğu sadece benim omuzuma bırakmasına kızdım, oğlumun o masum sevgisine karşılığının böyle önemsenmemesine kızdım ve çok üzüldüm. Ameliyat tarihi üç aşşağı beş yukarı belli ve söyledim gelip gelmemek artık onun bileceği şey ben ona tek kelime söylemem artık

Baba namzetini haklı bulmayacağım ama 1 ay sonrasına net bir ameliyat tarihi alıp adama şu gün geleceksin demek mümkün değil mi, ya da ameliyat günü şu ister gel ister geleme diyemiyor musunuz. Yerinizde olsam yanıma destek bekleyerek zaman kaybetmem.

Başlığı görünce "inşallah çocukla ilgili bi şey değildir" dedim ama öyleymiş 😔 Allah şifa versin...

Baba namzetini haklı bulmayacağım ama 1 ay sonrasına net bir ameliyat tarihi alıp adama şu gün geleceksin demek mümkün değil mi, ya da ameliyat günü şu ister gel ister geleme diyemiyor musunuz. Yerinizde olsam yanıma destek bekleyerek zaman kaybetmem.
Daha önce konuştuğumuz da birlikte karar veririz bende orda olmak istiyorum tüm süreçlerin demişti bir aylık iznim var hepsini alırım demişti ve buna güvenerek, dün doktora öyle dedim böyle yan çizeceğini bilseydim demezdim zaten

Çok çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle çabucak şifalandırsın inşaAllah.
En güzel dost mevladır ona dökün içinizi.
Yolunuzu kolaylaştırsın en kısa sürede güzel haberlerinizi alalım inş.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Babasıyla bir buçuk yıldır ayrıyız, boşandık yani. Çok sorunlu bir evlilikdi ve çok sıkıntılı bir insandı. Babası asker sınırda görevde, her zaman izin alamıyormuş ve bir de tam tarih vermemi istiyor ben de bilmiyorum diyorum ama anlamıyor. 10 günden fazla izin alamazmış kalan diğer 10 günde memleketine gitmekiymiş, boşuna gelmesinmiş tam ameliyat olacağı zaman haber ver diyor. Bu çocuğu tek başıma mı yaptım ben, hiç mi vicdanı sızlamıyor bu adamın 😞
öyle olur kardeşim bu şerefsizler boşanınca çocuktanda boşanır bende boşanma arefesindeyim kızım 2,5 yaşında 3 ayda 4 kez yarım saat ancak gördü ikisindede benim çabamla gördü kimi geceler kızım ağlama krizine girdi babamı istiyorum diye kimi zaman küçücuk çantasını sırtına takıp babama gidelim dedi ama karşımızda sanki hiç çocuğu olmamış sadece kendi için yaşayan bi adam var allah çıkartsın bunlardan inşallah

Back
X