Desteğinize ve Dualarınıza ihtiyacım var 😞

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.957
83
31
Yine ben ve yine derlerimle geldim hanımlar; buraya yazınca biraz olsun rahatlıyorum. Belki bi çoğunuz beterin beteri var diyeceksiniz ama söz konusu kendi evladın olunca tırnağı kırılsa içi acıyor insanın.
Bu gün oğlumun doktor kontrolü vardı, geçen ay gittiğimizde tek kulak daha kötüydü ama bu ay duyma kaybı daha da artmış ve iki kulakta ziyadesiyle kötüye gitmiş, sıvı artmış geniz eti daha da büyümüş doktorumuzun verdiği ilaç hiç etki etmemiş 😞 doktor hemen ameliyat gününü kararlaştıralım dedi, ama bizim “baba” gibi bir sıkıntımız var o da gelmek istiyor diye “erteleyebilir miyiz” dedim. Doktor bey “en fazla bir ay erteleyebiliriz dedi babası gelsin bi an önce” dedi. Tamam diyip çıktım.
Ben kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki, dünya koca bir orman sessiz bir yer biz de oğlumla yürüyor, her türlü zorlukla mücadele ediyor gibi hissediyorum. Çok yoruldum, neden her zorlukta tek başımayım, neden hep bir başımayım bu zorlukta, gücüm tükendi.
Oğlum daha 2,5 yaşında kalp hastası, kalbi narkozu kaldırır mı? Doktor riskli dedi, orada yalnızdım oğlum uyuyana kadar ağlayamadım bile içimde fırtınalar koparken gülümsemeye çalıştım, şimdi çöktüm ağlıyorum, benim elimden tutun kaldırın, psikolojim çökmüş durumda, dualarınıza ihtiyacım var.
Hepinize teşekkür ederim 🙏🏼

Geçmiş olsun canım
Hastalıkta sağlıkta
İyide kötüde bizim için
Bu günler geçecek emin ol
Bebeğin tedavisini aksatma ki çabuk iğleşsin

Çok geçmiş olsun.Tip gelişti doktorunuza güvenin Allah'ın izni ile sorunsuz çıkacaktır.Baba ile ilgili sorun nedir

Geçmiş olsun canım
Hastalıkta sağlıkta
İyide kötüde bizim için
Bu günler geçecek emin ol
Bebeğin tedavisini aksatma ki çabuk iğleşsin

cok gecmis olsun.

oglunuzun babasi nerede? siz ayri misiniz? keske yazsaydiniz onlari.

Geçmiş olsun.
Babası vefat mı etti , ayrıldınız mı ?
Keşke bunları da yazsaydınız.

Çok geçmiş olsun.Tip gelişti doktorunuza güvenin Allah'ın izni ile sorunsuz çıkacaktır.Baba ile ilgili sorun nedir

Rabbim şafi ismiyle şifasını versin inşallah 🤲🏻

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Babasıyla bir buçuk yıldır ayrıyız, boşandık yani. Çok sorunlu bir evlilikdi ve çok sıkıntılı bir insandı. Babası asker sınırda görevde, her zaman izin alamıyormuş ve bir de tam tarih vermemi istiyor ben de bilmiyorum diyorum ama anlamıyor. 10 günden fazla izin alamazmış kalan diğer 10 günde memleketine gitmekiymiş, boşuna gelmesinmiş tam ameliyat olacağı zaman haber ver diyor. Bu çocuğu tek başıma mı yaptım ben, hiç mi vicdanı sızlamıyor bu adamın 😞

Rabbim şifa versin ya şafi çekerseniz seve seve katılmak isterim benimde bir oğlum var rabbim hiçbir bebeğe çocuklara masumlara kaldıramayacağı yük hastalık vermesin
Allah razı olsun canım dualarına bni de katarsan çok memnun olurum ❤️

Kulakta sıvı için ameliyat dendi ise biraz umut olmaya geldim.Kulak içine tüp takılıyordu sanırım. Kızımda da aynı yaşlarda aynı sorun vardı. Birkaç doktora gösterdik,kesinlikle ameliyat dedi. Biz ameliyat gününü,çocuk küçük,eşimle nasıl olacak diye kara kara düşünürken oradaki hastane hizmetlisi (Allah ondan razı olsun) bizi duymuş,çekinerek yanımıza geldi ve biraz konuştuktan sonra keşke x doktor da bi görse dedi. Bir umut aynen dediği doktora gittik. Evet ameliyatlık ama önümüz bahar ve yaz mevsimi… Ben bi şans daha vermek istiyorum,deneyelim olmazsa ameliyat ederiz çaresiz dedi. Bize 6 ay boyunca düzenli kullanmamız gereken ilacı verdi. Su girmeyecek,dikkat edeceksiniz,Eylül’de görüşürüz dedi. Ve Eylül’de gittiğimizde ameliyat olmasına gerek yok artık dedi, iyileşmişti çok şükür. Tam da aynı aylara denk geliyor olması,açıkçası sizin için de bir umut olabilir mi diye düşündürmüyor değil. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Kulakta sıvı için ameliyat dendi ise biraz umut olmaya geldim.Kulak içine tüp takılıyordu sanırım. Kızımda da aynı yaşlarda aynı sorun vardı. Birkaç doktora gösterdik,kesinlikle ameliyat dedi. Biz ameliyat gününü,çocuk küçük,eşimle nasıl olacak diye kara kara düşünürken oradaki hastane hizmetlisi (Allah ondan razı olsun) bizi duymuş,çekinerek yanımıza geldi ve biraz konuştuktan sonra keşke x doktor da bi görse dedi. Bir umut aynen dediği doktora gittik. Evet ameliyatlık ama önümüz bahar ve yaz mevsimi… Ben bi şans daha vermek istiyorum,deneyelim olmazsa ameliyat ederiz çaresiz dedi. Bize 6 ay boyunca düzenli kullanmamız gereken ilacı verdi. Su girmeyecek,dikkat edeceksiniz,Eylül’de görüşürüz dedi. Ve Eylül’de gittiğimizde ameliyat olmasına gerek yok artık dedi, iyileşmişti çok şükür. Tam da aynı aylara denk geliyor olması,açıkçası sizin için de bir umut olabilir mi diye düşündürmüyor değil. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Çok geçmiş olsun size de, bizim geniz eti de hayli büyük gece boğulmaları yaşıyoruz, soluksuz kalıyor 10 sn filan. Kulak için ilaç da kullandık daha kötüye gitti iyileşme kaydedemedik, zaman kaybetmemeliyiz dendi.
Sizin destekçiniz eşiniz varmış ben yapayalnızım destek verecek beraber düşünüp karar vereceğim kimse yok, kendim karar vermeli ve kendim uygulamalıyım, beni en fazla yıpratan bu aslında 😔

Çok çok geçmiş olsun. Ama ben neden babayı beklediğinizi anlamadım. Hastalık giderek ilerliyormuş, neden zaman kaybediyorsunuz ki?

Babaya 3 gün sonra ameliyat olacak, riskleri de bunlar dersiniz, gelirse gelir, gelmezse kendi bilir. Kendi gelemese de belki babaanne dede gelir. Ameliyatı 1 ay ertelemenin hiçbir sağlıklı gerekçesi yok şuan

Çok geçmiş olsun rabbim evladına şifa versin inşallah olumlu düşün ameliyatını olacak sağlığına kavuşacak alahın izniyle dualarım minik kuzuyla.

Çok çok geçmiş olsun. Ama ben neden babayı beklediğinizi anlamadım. Hastalık giderek ilerliyormuş, neden zaman kaybediyorsunuz ki?

Babaya 3 gün sonra ameliyat olacak, riskleri de bunlar dersiniz, gelirse gelir, gelmezse kendi bilir. Kendi gelemese de belki babaanne dede gelir. Ameliyatı 1 ay ertelemenin hiçbir sağlıklı gerekçesi yok şuan
Daha önce konuştuğumuzda rica etmişti, ben de babası sonuçta diyip bu gün doktora söyledim bir ay erteleyebileceğini söyledi, ardında babasına söyleyince öyle saçma bir cevapla karşılaştım ve ertelettiğime o kadar pişman oldum ki anlatamam, zaten gönlü yokmuş gelmeye boşuna erteledik 🙁

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Babasıyla bir buçuk yıldır ayrıyız, boşandık yani. Çok sorunlu bir evlilikdi ve çok sıkıntılı bir insandı. Babası asker sınırda görevde, her zaman izin alamıyormuş ve bir de tam tarih vermemi istiyor ben de bilmiyorum diyorum ama anlamıyor. 10 günden fazla izin alamazmış kalan diğer 10 günde memleketine gitmekiymiş, boşuna gelmesinmiş tam ameliyat olacağı zaman haber ver diyor. Bu çocuğu tek başıma mı yaptım ben, hiç mi vicdanı sızlamıyor bu adamın 😞
Aciliyeti varsa yaptır ameliyatını onu neden bekliyorsun ? Tedavi için randevunu al babasına da bildir ister gelsin ister gelmesin...

Back
X