Etrafa anlatırsam onu daha da agresifleştirmiş olurum anlaşamadık bilsinler yeter, burda savunmasızım, ben artık kavga gürültüden öyle bıktımki anlatamam size..
Kötüleme tabi ama ben senin yerinde olsam kocanın ailesine boşanıcağınızı söylerim..
Nedenlerini açıklarım ki bilsinler. kocan yalan yanlış şeyler söyler hoş olmaz. Onlarda öğrensinler durumu
Anlaşamadığımızı zaten biliyorlar.. Bilirlerse engel olmak için ara bulmaya çalışırken.. Kv hiç unutmam bir keresinde ben neden erkenden çöktüm sanıyorsun kızım dedi, kocasından çok çektiğinden bahsetti, alttan al üstüne gitme zamanla düzelir dedi..
Neden boşanmak için yazı bekliyorsun peki? Boşandığında üzerinden dağlar kalkacak..
Böyle olunca çok kafaya takıyorsun üzülüyorsun sürünüyorsun kendine yazk ediyorsun
Yok artık beklemiysem konuştuk anlaştık..
Bian önce boşanırsın inş.. Allahım seni bundan sonra çok mutlu etsin...
Ben artık bütün erkeklerin evlendikten sonra değişeceğine inanıyorum.. Bu ön yargımı korkumu değiştiremem gibi geliyor.. Sizin adınıza çok sevindim inşallah çoook mutlu olursunuz.. Ailemle olayım yetecek bana.. Eski günleri çok özlüyorum
teşekkür ederim. inşallah sende ömür boyu mutlu olursun ve benim düşüncem artık olanları annene anlatman ve boşanmak istediğini sana yardımcı olmasını istediğini söyle. sonuçta o senin annen ona herşeyi anlatman lazım ya da babana anlat. babalar kızlarına kıyamaz sen babana dersen öyle hemen boşanmanız için elinden geleni yapar. kuzenimin eşi alkol kullanır bi kere dayıma denk gelmiş kokmuş ona dayımda kızıyodu bi daha içsin kızımı alırım yanıma o ne yaparsa yapsın diyodu bi de adam içki içince vurması bağırması filan da yok
Benim en büyük hatam aileme bu kadar uzaktayken evlenmem, eşyamı toplayıp babamın evine geçebilecek kadar yakında olabilsem iş bu noktalara gelmezdi..
1100 km kadar(
Ben artık sonrasını düşünmek istiyorum.. Özellikle boşanmış olanlar, çevrelerinin tepkilerine nasıl dayandılar, pişmanlık duydularmı merak ediyorum?
merhaba canim, sen zaten cözebilecek sorunlar olsa bosanmazdin dimi, pismanlik duycagini sanmiyorum
cünkü olmasi gereken bu, o sana siddet uyguluyor hayatini zindan ediyor, degisir diye beklemenin bir anlami
varmi sence, sende mutlu olmayi hakediyorsun, karanlik günlerin ardindan günes dogar her zaman, bu zor
günleri atlatiktan sonra seninde gülüslerin mutluluklarin geri gelecek insallah
Allah yardimcin olsun, bugünler öyle yada böyle gececek ihtiyacin olan sey biraz zaman, kendine güven
sen kendini bildikten sonra baskalarinin dediklerini bosver, onlar her durumda konusacak bisey bulmuyolarmi
baya bi mesafe varmış canım yaama bence ne olursa olsun bu konuyu annenlerle konuş olmazsa seni almaya gelirler. sıkma canını
Çocuk var mi?bende benzer bir surecten geciyorum.Allah yardimcimizolsun
Sağolun, Allah sizin de yardımcınız olsun, sizin çocuğunuz var mı nerde yaşıyorsunuz?Çocuk var mi?bende benzer bir surecten geciyorum.Allah yardimcimizolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?