Desteğinizi istiyorum

11bucuk erken canim..gelip ayakta beklemeyelim bi cafe kararlastiralim gelen oraya gelsin..cigdem pankart hazirlayacaksan ben erken gelip yardim edebilirim avrupa yakasnda oturuyorum..ne lazim pankart icin?karton,kalin uclu keceli kalem,makas mi

galatasaray lisesinin tam onunde kosede ayvalik tostcusu yazan bi cafe var,biraz asagisinda ozsut,hasan usta fln var..hangisine gidelim? Saat 11bucuk iyi bencede..afis hazirlamak icinde iyi olur..2de baslicak cunku yuruyus

galatasaray lisesinin tam onunde kosede ayvalik tostcusu yazan bi cafe var,biraz asagisinda ozsut,hasan usta fln var..hangisine gidelim? Saat 11bucuk iyi bencede..afis hazirlamak icinde iyi olur..2de baslicak cunku yuruyus

"Eş zamanlı eylemlere katılacak guruplara duyurudur: Hangi guruptan , kurumdan , dernekten olursa olsun, kişisel katılım olarak eylem planlandığından kesinlikle logo pankart ve giyimlerde gurup , kurum ve derneklerin adının yada logosunun geçtiği hiçbir şey kullanılmayacaktır. Bu konu es geçilir ve insanlar bu konuya dikkat etmezse, basın ve yayında tek yürek, tek güç çizgisi kaybolur ve çıkacak tartışmalarla eylem olumsuz sonuçlanır ve bu hatanın affı yoktur. Sonuç, kamuoyu gözünde fiyasko olacaktır. ''

Kızlar, unutup da Kadınlar Kulübü adına pankart hazırlamayın olur mu?

pankartlar zaten sadece slogan olucak zaten.. princess7 güncel sloganlar varya onları kullanırız.. senin aklında birsey var mı? ekran klavyesıyle yazıyorum klavyem bozuldu yaaaaaa

11bucuk erken canim..gelip ayakta beklemeyelim bi cafe kararlastiralim gelen oraya gelsin..cigdem pankart hazirlayacaksan ben erken gelip yardim edebilirim avrupa yakasnda oturuyorum..ne lazim pankart icin?karton,kalin uclu keceli kalem,makas mi

onlar lazım birde o kartonu tasımak için çubuklar oluyor ya onlardan lazım..

greenjade in guzel fikirleri var..kedi kopek resimleri de ekleyelim, onlarin agzindan yazalim diyor..alisilmisin disinda olursa dikkat ceker diye dusunuyorum..

Yasama hakkimi elimden alma gibi

greenjade in guzel fikirleri var..kedi kopek resimleri de ekleyelim, onlarin agzindan yazalim diyor..alisilmisin disinda olursa dikkat ceker diye dusunuyorum..

Yasama hakkimi elimden alma gibi

d&rda falan pet dergi var onu alıyım yarın ben ordaki resimleri kullanırız ama resimler büyük degildir..

bu ülkede insanların hakkı bile kalmadıki hayvan hakkı geri verilsin..bende ankaradayım kızım var 2,5 yaşında..iki eylemede gideceğim kızımıda alıp..hayvanlarımız var..misal köpeğimiz var 40 cm den uzun!!..kedimiz var..sokak hayvanlarımız var..kendi haklarımızı savunamıyoruz..savunsakta "padişah"tan öteye geçemiyoruz.. onlarınkine sahip çıkalımda bari onlar gelecekten korkmadan huzur içinde yaşasın bu ülkede..

Yasa baştan aşağı saçmalıklarla dolu ama bu kısmı özellikle dikkatimi çekti;

Sizi pis mahlukatlar! Yüzyıllardır ne işkenceler çekiyor Doğa ana sizden, bir köpek pisliği, iki köpek havlaması mı battı bir tarafınıza? Güvercinleri de toplatın o zaman! Hatta daha kolay yolu; zehirli yemlerle toptan zehirleyin. Kedileri, köpekleri vicdanınız sızlamadan zehirleyen sizin için bundan kolay ne var?!

Gürültüymüş. Peh! Sabahtan beri bir yandan inşaat, bir yandan arabaların gürültüsü, diğer yandan insanların iğrenç, küfürlü bağırışları.
Bunca gürültü kirliliğinin arasında iki hav hav, mivay mı battı size?

İnsanların kimyasal b.kları Doğa Ana'yı zehirlerken, toprağın gübresi olan, anında toprağa karışan köpek pisliğinden mi rahatsız oldunuz siz?

Sokaktaki pislikleri(?) ortadan kaldırdıktan sonra rahat rahat, temiz temiz oturursunuz artık beton yığınlarınızın içinde.

Yazık gerçekten yazık...

bende orada olup eylemlere katilmayi okadar cok isterdimki neyazikki yurtdisindayim. Ama buradanda elimden geldigice desdeklemeye calisiyorum ve yasaya karsi imzami yolladim ! Insallah bi ise yarar. Inanilmaz bisey bu ya! Hersey bitti bu yasa mi gerekiyormus! Hayvanlardan önce cok temizlenmesi gereken pislik var, onlari nedense kimse görmüyo! Coluga cocuga satasanlari, kap kaccilari vs vs ! Keske kimi insan en pis hayvan kadar temiz olsa!

Arkadaşlar hangi cafede saat kaçta buluşulacak kesin karar verildi mi gelebilirsem -ki büyük ihtimal- ben de oraya gelirim...

ben bugunden itibaren foruma giremicem.. bana tam yeri ve saati sms olara geçmek isteyen olursa hayatta hayır demem:)

yola patlayıcı mı döşedi?
hamile karısını mı öldürdü?
2 yaşındaki bebeğe tecavüz mü etti?
engelli şahsı mı taciz etti?
pitbullar NE YAPTI?

bende büyük büyyk dövizler hazırlamak ve gitmek istiyorum.

imralıda ki köpeği öldürsünler 10binlerin katili pitbull değil. biraz siyasi kaçıcak ama yazıcam sloganımı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…