Destek olacak kimsem yok

karabiber6514

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
354
296
103
Herkese iyi akşamlar dilerim
Çok yanlizim arkadaşlar. Annem bu dünyadan göçüp gidince anne tarafı akrabalarım biz annen var diye Her gün görüşüyorduk artık seninle eskisi gibi görüşemeyiz dediler. Halbuki bu insanlarla annem varken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.

Annem gittikten 2 yıl sonra bebeğim doğdu. Kimseden yardım zaten istemem ama inanın başımda kalacak kimsem yoktu.

Benim kimseyle bir kavgam olmadı. Bir saygısızlığım olmadı. Kimseden yardımda istemiyorum. Sadece hal hatır sorsalar yeterdi. Neden bu kadar yanliz bırakıldım bilmiyorum. Ne yapmış olabilirim ben yakınlarıma sizce ?

Herkese iyi akşamlar dilerim
Çok yanlizim arkadaşlar. Annem bu dünyadan göçüp gidince anne tarafı akrabalarım biz annen var diye Her gün görüşüyorduk artık seninle eskisi gibi görüşemeyiz dediler. Halbuki bu insanlarla annem varken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.

Annem gittikten 2 yıl sonra bebeğim doğdu. Kimseden yardım zaten istemem ama inanın başımda kalacak kimsem yoktu.

Benim kimseyle bir kavgam olmadı. Bir saygısızlığım olmadı. Kimseden yardımda istemiyorum. Sadece hal hatır sorsalar yeterdi. Neden bu kadar yanliz bırakıldım bilmiyorum. Ne yapmış olabilirim ben yakınlarıma sizce ?
Yani eskisi gibi görüşmeyiz demek ne demek? Sahte doslukmuş onlarınki. Asıl şimdi daha çok destek olmaları lazım. Ne diyelim Allah kimseye muhtaç etmesin. Herzaman iyilerle karşılaştırsın.. 🤲🏻 Sağlıkla büyütün yavrunuzu.

Yani eskisi gibi görüşmeyiz demek ne demek? Sahte doslukmuş onlarınki. Asıl şimdi daha çok destek olmaları lazım. Ne diyelim Allah kimseye muhtaç etmesin. Herzaman iyilerle karşılaştırsın.. 🤲🏻 Sağlıkla büyütün yavrunuzu.
Amin çok teşekkürler 💕

Söyledikleri lafa hiç anlam veremedim. Annenizden bir çıkarları mı vardı? Yani “annen var diye görüşüyorduk” denmesini anlamak mümkün değil. Görüşmek istemeseler bile yavaş yavaş soğukluk yaratır çoğu insan, böyle dan diye söylemez gibime geliyor.
Aksine annem onlardan cikar sağladı desem yeridir. Gelirlerdi annemin yanında oturup konuşurlardı hastaneye bile geldikleri olurdu. Bende çok değer verirdim onlara. Demek ki beni sevmezlermiş

Niye öyle açık açık biz annen için senle görüşüyorduk desinler ki? Bi durum var aranızda ama söylersen çözeriz.
Gerçekten yok bu arada teyzem bu kişi. Ben ona daha çok bağlanacakken o bana bu lafı söyledi. Hemde hic bir sey yokken 🤦‍♀️ o yüzden çıkamadım işin içinden

Tabiri caizse öküz ölmüş ortaklık bitmiş. Halam babam öldükten sonra anneme bu cümleyi söylemişti.Sonra bir daha görüşmedik.
Ailenize sarılın eşinize , evladınıza. Varsa kardeşlerinize sarılın. Elden hayır gelmez zaten iyi olmuş.
Çok ayıp etmişler. Demek ki yeğenlerini de sevmemiş halaniz 😑 babanız nurlar içinde yatsın.

Baba tarafı ne durumda? Yani anne tarafı komple beş para etmezlermiş. Umarım Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Baba tarafı ayrı olay. Hep ben giderdim hep ben arardım. O şekilde görüşürdük. Çok zor hamilelik geçirdim hastanede yatıp yatıp çıktım. Korkunç bir dönemdi. Düşük riski olduğu için hep yattım. Tansiyonum yüksekti.
Neyse baba tarafı Doğum yaptıktan 3 ay sonra geldiler. Bize haber vermedin hiç bir şeyden haberimiz olmuyor diye kızıp gittiler

O cumleyi kuran insanlar icin sevinirim sadece ki gercek yuzlerini göstermişler diye, uzulmezdim.
Kimseye de eyvallahim olmaz.
Bebeginiz olmuş ne guzel, kari koca bakacaksiniz kimseye gerek yok zaten.
Anneciginize rabbim rahmet eylesin

Olmasinlar aman bosver zaten halinizi sorsalar ne fayda kotuyseniz sevinir iyiyseniz uzulur bunlar. Siz de kendiniz dost edinin baba tarafiniz esinizin akrabalari is arklariniz komsunuz okul arklariniz filan onlarla konusun. Kusura bakmayin ama annen var diye gorusuyoduk sen kimsin yapmislar size sinir olup caniniz cehenneme demek yerine uzulmeyin. Cocugunuzu krese goturseniz ya da oyun grubuna en az 5 kadin arkiniz olur cocuklariniz yasit diye konusucak konu da bol napicaksiniz annenizin didisini

"Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar" diye boşa demiyorlar. ( İstisnalar kaideyi bozmaz)
Gerçekten evlat olarak anneye her yaşta ihtiyaç duyuyoruz.🥺

İnanın pekçok kişi anlattığınız gibi. Akrabalık bağları eski yıllardaki gibi değil kimsenin. İyi gibi görünenlerin çoğu da birbirinin ardından konuşuyor vs. Samimiyet aramayın bence hiç.

Olmasinlar aman bosver zaten halinizi sorsalar ne fayda kotuyseniz sevinir iyiyseniz uzulur bunlar. Siz de kendiniz dost edinin baba tarafiniz esinizin akrabalari is arklariniz komsunuz okul arklariniz filan onlarla konusun. Kusura bakmayin ama annen var diye gorusuyoduk sen kimsin yapmislar size sinir olup caniniz cehenneme demek yerine uzulmeyin. Cocugunuzu krese goturseniz ya da oyun grubuna en az 5 kadin arkiniz olur cocuklariniz yasit diye konusucak konu da bol napicaksiniz annenizin didisini
Öyle yaptılar maalesef ve öyle bir anda söylendi ki içimden çıkmıyor.
2 yaşına gelsin miniğim oyun grubuna götüreceğim orada dediğiniz gibi arkadaşlar edinirim diye düşünüyorum.

"Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar" diye boşa demiyorlar. ( İstisnalar kaideyi bozmaz)
Gerçekten evlat olarak anneye her yaşta ihtiyaç duyuyoruz.🥺

İnanın pekçok kişi anlattığınız gibi. Akrabalık bağları eski yıllardaki gibi değil kimsenin. İyi gibi görünenlerin çoğu da birbirinin ardından konuşuyor vs. Samimiyet aramayın bence hiç.
Hele ki doğum yapınca öyle çok hissettim ki yokluğunu ama yok işte gitti 😢
Akrabalarimda her işime karıştılar simdi yoklar. Evlenirken kız tarafı olarak kına gecesi yapamadım. Çünkü gelmeyiz demişlerdi. Rezil olmamak için yapamamıştım.

O cumleyi kuran insanlar icin sevinirim sadece ki gercek yuzlerini göstermişler diye, uzulmezdim.
Kimseye de eyvallahim olmaz.
Bebeginiz olmuş ne guzel, kari koca bakacaksiniz kimseye gerek yok zaten.
Anneciginize rabbim rahmet eylesin
Çok haklısınız artık üzülmemeye çalışacağım. Annem de çok severdi onları. Hayat boylemis demek ki

Back
X