canım ama şöyle birşey var.bizim genelde hatamız tam olarak şu.hemen bağlanıyoruz.onu hayatımızın en önemli yerine yerleştiriyoruz.onu tanımaya çalışmıyoruz.iyi özelliklerini baz alıyoruz ama hata bu işte.o kızlar bağlanmıyor.onların yaptıklarını tasvip etmiyorum sakın yanlış anlama.onlar doğru yolu ileride bulurlar ancak şuan yaptıklarının yanlış olduğunu söylesen de umursamazlar.ama sen aklı başında bir kızsın.
senin bundan sonra hayatında olacak erkeğe bağlanmaman gerek.üstüne fazla düşmemen gerek.doğru bir erkek zaten kendini zamanla belli ediyor.diğerlerinden farklı davranmayı başarıyor.sen o kızların tek yaptığı şeyi yapacaksın ve bağlanmayacaksın.sadakatin,sevgin,ilgin her zaman olacak.ama erkeğe onun vazgeçilmez olmadığını bilmesini de sağlayacaksın.eğer onun üzerine titrersen el üstünde tutarsan bir erkek herzaman havalara girer.senin kıymetini bilme gereği duymaz.sen kimsenin üstüne düşmeyeceksin.seni seven erkek düşmeli üstüne.hiç bir tavrı abartmaman gerekiyor yani.bu da yalnızca tecrübeyle kazanılıyor.okudukların şimdi sana zor gelecek bunların hepsini ben nasıl yapayım diyebilirsin.ama hayat öyle tecrübeler yaşatıyor ki bu vermen gereken tepkiler kendiliğinden dökülüyor ağzından emin ol...
gerçek aşk sandım, o kadar gerçektiki herşey, ama haklısın. tecrübe oluyor bunlar acı tecrübeler. ama şu bi gerçekki erkeklerden nefret ettim artık kimseye güvenebilceğmi sanmıyorum, bu en iyisi olur belkide