Destek olmak isteyenler :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ama şöyle birşey var.bizim genelde hatamız tam olarak şu.hemen bağlanıyoruz.onu hayatımızın en önemli yerine yerleştiriyoruz.onu tanımaya çalışmıyoruz.iyi özelliklerini baz alıyoruz ama hata bu işte.o kızlar bağlanmıyor.onların yaptıklarını tasvip etmiyorum sakın yanlış anlama.onlar doğru yolu ileride bulurlar ancak şuan yaptıklarının yanlış olduğunu söylesen de umursamazlar.ama sen aklı başında bir kızsın.
senin bundan sonra hayatında olacak erkeğe bağlanmaman gerek.üstüne fazla düşmemen gerek.doğru bir erkek zaten kendini zamanla belli ediyor.diğerlerinden farklı davranmayı başarıyor.sen o kızların tek yaptığı şeyi yapacaksın ve bağlanmayacaksın.sadakatin,sevgin,ilgin her zaman olacak.ama erkeğe onun vazgeçilmez olmadığını bilmesini de sağlayacaksın.eğer onun üzerine titrersen el üstünde tutarsan bir erkek herzaman havalara girer.senin kıymetini bilme gereği duymaz.sen kimsenin üstüne düşmeyeceksin.seni seven erkek düşmeli üstüne.hiç bir tavrı abartmaman gerekiyor yani.bu da yalnızca tecrübeyle kazanılıyor.okudukların şimdi sana zor gelecek bunların hepsini ben nasıl yapayım diyebilirsin.ama hayat öyle tecrübeler yaşatıyor ki bu vermen gereken tepkiler kendiliğinden dökülüyor ağzından emin ol...

gerçek aşk sandım, o kadar gerçektiki herşey, ama haklısın. tecrübe oluyor bunlar acı tecrübeler. ama şu bi gerçekki erkeklerden nefret ettim artık kimseye güvenebilceğmi sanmıyorum, bu en iyisi olur belkide

gerçek aşk sandım, o kadar gerçektiki herşey, ama haklısın. tecrübe oluyor bunlar acı tecrübeler. ama şu bi gerçekki erkeklerden nefret ettim artık kimseye güvenebilceğmi sanmıyorum, bu en iyisi olur belkide

kaç yaşındasın bilmiyorum tatlım.bu arkadaştan önce hayatında biri yoktu ya da daha önce ciddi diyebileceğin biri olmamış sanırım.fazla güvenmişsin ona..seni çok iyi anlıyorum.ama erkekler bizler kadar duygusal ve gerçekçi olamıyorlar.eski sevgilin sanırım 22 23lü yaşlardaydı.ciddiyet kavramını senin kadar önemsememiş olabilir.karşına istediğin gibi biri çıkacaktır mutlaka ama herşeyin olduğu gibi bunun da bir zamanı var...
erkeklerden de nefret etme tatlım.hepsi böyle yüzüstü bırakacak insanlar değil.kıymetini bilecek,seni mutlu edecek biri mutlaka çıkacaktır.erkeklerden nefret etmek yerine birdaha hayatına girecek erkeği hayatının merkezi yapmayacağını kendine garantilemen gerek.yani hemen güvenme,onu sadece iyi huylarıyla sevdiğin huylarıyla değil,olumsuzluklarıyla da tanımaya çalış ve ona göre hakettiği kadar değer ver.anlatabiliyorumdur umarım...herşey gönlünce olsun...

kaç yaşındasın bilmiyorum tatlım.bu arkadaştan önce hayatında biri yoktu ya da daha önce ciddi diyebileceğin biri olmamış sanırım.fazla güvenmişsin ona..seni çok iyi anlıyorum.ama erkekler bizler kadar duygusal ve gerçekçi olamıyorlar.eski sevgilin sanırım 22 23lü yaşlardaydı.ciddiyet kavramını senin kadar önemsememiş olabilir.karşına istediğin gibi biri çıkacaktır mutlaka ama herşeyin olduğu gibi bunun da bir zamanı var...
erkeklerden de nefret etme tatlım.hepsi böyle yüzüstü bırakacak insanlar değil.kıymetini bilecek,seni mutlu edecek biri mutlaka çıkacaktır.erkeklerden nefret etmek yerine birdaha hayatına girecek erkeği hayatının merkezi yapmayacağını kendine garantilemen gerek.yani hemen güvenme,onu sadece iyi huylarıyla sevdiğin huylarıyla değil,olumsuzluklarıyla da tanımaya çalış ve ona göre hakettiği kadar değer ver.anlatabiliyorumdur umarım...herşey gönlünce olsun...

çok güzel şeyler söylüyosunuz sizi dinlicem, evet ilk kez bu kadar çok sevdim güvendim. annemle yaşıyorum ben onuda kabullenecek birine ihtiyacım var 20 yaşındayım henüz.

teşekkür ederim. emek verdiğin adamın böyle yapması çok dokunuyo işte, onun için ne fedakarlıklar yaptım onca emek, ne aldattım ne bişe yaptım, ama anladımki iyilik kimseye yaramıyo, ilk ayrılık nedeni dertlerimi sıkıntılarımı anlatmıyorum diyeydi, bu barışmamızda anlattım en ufak bi detayı bile çünkü çok güveniyodum, anlattıklarımı yüzüme vurabilecek kadar ******** olduğunu bilememişim, bizim üniversitede bi kız var önüne gelenle çıkıyo bigün onla bigün başkasıyla erkekler buna neler alıyolar, o kızı sevgilileri öyle bi koruyorki anlatamam ya adamlar karşıdan gelio kızı korumak için, böyle kaşarlara bu ilgi bu sevgi hak mı yani, adam aldatılıyo hemde kaç kişiyle, ama kız kıymet görüyo bi telefonuyla çocuk anında yanında, o kadarda çirkinki, iyi felanda değil hergün birinin kucağında, bense ne kadar iyilik fedakarlık yaptıysam hep kaybettim. bu dünyada iyilik beş para etmiyo, nerde hata yaptığmıda bi anlayabilsem, en sıkıntılı zor günlerimde ben ona öyle bi anlayış gösterdimki bide onun kötü kötü ,laflarını çektim, yazık dünyanın bu hale gelmesine yazık, benim gibi insana bunların yapılabilmesine yazık, bu dünyada başarılı olmak istiyorsan duygularını bi kenara bırakıp acımasız duygusuz olmak gerek, mantıkla hareket etmek gerek, kimseye hiç kimseye acımaya gelmiyo, ben kıyamadım affettim ama olanlar bana oldu sırtımdan vuruldum bittim

sakınnnn böyle düşünme.evet devir kötü.neler var neler.ama iyi insnalar çok nadir.sende onlardan birisin.ve nadir olan herşey bir cevher niteliği taşır.ve senin gibi iyi biride anca senin iyi terbiye aldığını ve tek olduğunu anlayabilir.anlamayana güle güle.hayat güçlülerin hayatı.sakın içindeki masumane sevgiyi inancı kaybetme.seni üzen şeyleri ise defet gitsin.

çok güzel şeyler söylüyosunuz sizi dinlicem, evet ilk kez bu kadar çok sevdim güvendim. annemle yaşıyorum ben onuda kabullenecek birine ihtiyacım var 20 yaşındayım henüz.

bak daha 20 yaşındasın.karşına senin kıymetini bilecek biri mutlaka çıkacaktır..annenle birlikte yaşamayı kabul edecek biri konusunda yorum yapamam.kabul eden de olabilir etmeyen de olabilir.Allah gönlüne göre biri versin inşallah.okuyor musun canım?yaşın müsaitken kendini eğitime ver ki iş hayatın deneyimin olursa gelecekte daha rahat bir yaşam sürersin.herşey duygusallık değil.gelecek için hedeflerin olursa kendini ne kadar geliştirirsen ileride karşılaşacağın insanlar da bir o kadar içine sinecek şekilde olur.inan bana hayat çok çabuk geçiyor.onunla ilgili herşeyi silmeye çalış aklından.biliyorum şuan senin için çok zor ortada verilen bir emek var ama hayat da devam ediyor.günler öyle çabuk geçiyor ki benim gibi 24 25 yaşına geldiğinde de bu sefer geleceğini garanti almak için çabalamaya başlayacaksın:)şimdiden hedef belirleyip üzerine gidersen hem onu unutman kolaylaşır hem de hayatına belli bir yön vermiş olursun:)

sakınnnn böyle düşünme.evet devir kötü.neler var neler.ama iyi insnalar çok nadir.sende onlardan birisin.ve nadir olan herşey bir cevher niteliği taşır.ve senin gibi iyi biride anca senin iyi terbiye aldığını ve tek olduğunu anlayabilir.anlamayana güle güle.hayat güçlülerin hayatı.sakın içindeki masumane sevgiyi inancı kaybetme.seni üzen şeyleri ise defet gitsin.

çok teşekkür ederim iyiki varsınız

bak daha 20 yaşındasın.karşına senin kıymetini bilecek biri mutlaka çıkacaktır..annenle birlikte yaşamayı kabul edecek biri konusunda yorum yapamam.kabul eden de olabilir etmeyen de olabilir.Allah gönlüne göre biri versin inşallah.okuyor musun canım?yaşın müsaitken kendini eğitime ver ki iş hayatın deneyimin olursa gelecekte daha rahat bir yaşam sürersin.herşey duygusallık değil.gelecek için hedeflerin olursa kendini ne kadar geliştirirsen ileride karşılaşacağın insanlar da bir o kadar içine sinecek şekilde olur.inan bana hayat çok çabuk geçiyor.onunla ilgili herşeyi silmeye çalış aklından.biliyorum şuan senin için çok zor ortada verilen bir emek var ama hayat da devam ediyor.günler öyle çabuk geçiyor ki benim gibi 24 25 yaşına geldiğinde de bu sefer geleceğini garanti almak için çabalamaya başlayacaksın:)şimdiden hedef belirleyip üzerine gidersen hem onu unutman kolaylaşır hem de hayatına belli bir yön vermiş olursun:)

üniversite 2, sınıf dış ticaret bölümündeyim, çok teşekkür ederim ilginize, gerçekten iyi geliyo :)

Canım benim kıyamam sana..Aynı dert benim başımdada var ama ailevi sorunlar kısmı. O kadar çok acı çektimki babamdan dolayı yapmadığını bırakmadı bize ama bende annem için ayakta durdum we yılmadım. Her gün yaşadığıma şükrettim.İmtihandır,buda allahtandır dedim ve kabul ettim. Bu dönemde yapman gereken sabretmek.Elbet açığa çıkarsan canım hiç takma kendine zarar veriyosun onlar üzülüyomu 'hayır'!. Herkes kendini düşünür olmuş yalan dünyada. Bazen erkek arkadaşıma anlatıyorum ailevi sıkıntılarımı neler yaşadınki sen diyo anlamıyo.Bırakıyorum anlamasın kendi zararına.Terk eder giderim umurumda olmaz.Bizde sürrekli kawga ediyoruz yine alttan alan özür dileyen o oluyo. Sende salla gitsin en doğrusunu yapmışsın.En azndan yanında olmayacağını göstermiş sana sende ederi kadar değer ver..!

canım..senin için artık o ş... nede okuldaki kaşar önemli..
senin için sen önemli olmalısın..
sen resmen takılıp kalmıssın..
aslında değer veren insanlarla karşılaşmak okadar kolay ki..
bu senin şanssızlığın olmuş böyle biri çıkmış..
biliyorum..dualar ediyosun geri dönsün eskisi gibi olalım diye içten..içten..
ama olmaz bitanem..
sen elinden geleni yapmıssın..bırak o üzülsün bundan sonra..
sağlığını tehlikeye atıcak kadar yüce bir insan mı..
allah yardımcı olsun bebeğim..dualarım seninle.
o kız da bukadar değeri hakediyomu demişsin..
bu değerler bi sürelik sadece..
unutma hayatım..insan temiz kalabildiği sürece temiz değerlerle karşılaşır..
sen temiz kalmıssın..mutlaka yakalıycaksın mutluluğu..
bu sadece bi imtihan..geçicek..

ben ona hiçbişe yapmıyorum 8 gün önce bitti dedim, bitti. kuzeniyle haber yollamış o kız bidaha beni aramasın, yalvarmasın boşa diye, ben kesinlikle yalvarmadım hiç kimseye hayatta, o kelimeyi kullanmadım bile kimseye, ben ona sadece zor günler geçiriyorum desteğine çok ihtiyacım var farkında değilmisin dedim yalvarmadan kastettiği bu galiba, tam unutuyorum haber yolluyo, rüyama giriyo, aileme laf etti onu asla affetmem ama unutmak istiyorum, taş kalpli olmak istiyorum artık, ben ona öyle çok değer verdimki anlatamam, benim gibisinide mumla arasa bulamaz eminim, herkesin kusuru olduğu gibi benimde sadece bi kusurum var tripliyim, arkadaşlarımda diyo sadece bu yani, 7 gün 24 saat ondan başkasını düşünmedim, onu hiç üzmek istemedim, hiçbişe saklamadım ondan, yüzüme seviyorum derken arkamdan laf ediomuş, en ağırıda bana en son sen benim aileme layık değilsin annem seni istemez kovar dedi, 1 buçuk senenin ardından bu laf o kadar dokunduki, ailemle ilgili anlattıklarımı yüzüme vurdu, ben niye layık değilim annem babam ayrı diyemi, dertlerim hiç bitmiyo diyemi, annem bu lafı duysa ne düşünür, ben yanlış hiçbişe yapmadım, kendimi kirlenmiş gibi hissediorum nedenini bilmiorum ama kendimden utanıyorum, kimseye dertte anlatmak istemiorum, kimse uğraşmak istemio, o kadar sıkıntının içinde tek başıma kaldım, iyilik ettikce kötülük görüyorum bendemi sorun var anlamıyorum insanlara kötümü muamele etmek gerek, evlenmekten o kadar çok korkuyorumki artık kimseye güvenebilceğmi sanmıyorum, ben salak gibi onu affettim o 2. kez beni terketti, haketmedim ben bunları bi insana en zor zamanında bu kadar acı yaşatılmaz, ben bunu yapamam işte, düşmanımda olsa zor zamanında belden aşağı vurmam, küssem bile bendeki sırları yine bende kalır, onları yüzüne vurmam, o kadar salakmışımki ben nasıl güvenmişim o adama, o hakkımda konuştukca kötü kötü çok kötü oluyorum, arkadaşlarımda inadına yapar gibi sürekli onu sorup ondan bahsediolar, okula bile gidesim gelmio, babam biyerden, abim babannem amcamlar halamlar kuzenler biyerden, annem arkadaşlarım serhat biyerden vurun bakalım daha ne kadar delirtebilceksiniz

ben ona hiçbişe yapmıyorum 8 gün önce bitti dedim, bitti. kuzeniyle haber yollamış o kız bidaha beni aramasın, yalvarmasın boşa diye, ben kesinlikle yalvarmadım hiç kimseye hayatta, o kelimeyi kullanmadım bile kimseye, ben ona sadece zor günler geçiriyorum desteğine çok ihtiyacım var farkında değilmisin dedim yalvarmadan kastettiği bu galiba, tam unutuyorum haber yolluyo, rüyama giriyo, aileme laf etti onu asla affetmem ama unutmak istiyorum, taş kalpli olmak istiyorum artık, ben ona öyle çok değer verdimki anlatamam, benim gibisinide mumla arasa bulamaz eminim, herkesin kusuru olduğu gibi benimde sadece bi kusurum var tripliyim, arkadaşlarımda diyo sadece bu yani, 7 gün 24 saat ondan başkasını düşünmedim, onu hiç üzmek istemedim, hiçbişe saklamadım ondan, yüzüme seviyorum derken arkamdan laf ediomuş, en ağırıda bana en son sen benim aileme layık değilsin annem seni istemez kovar dedi, 1 buçuk senenin ardından bu laf o kadar dokunduki, ailemle ilgili anlattıklarımı yüzüme vurdu, ben niye layık değilim annem babam ayrı diyemi, dertlerim hiç bitmiyo diyemi, annem bu lafı duysa ne düşünür, ben yanlış hiçbişe yapmadım, kendimi kirlenmiş gibi hissediorum nedenini bilmiorum ama kendimden utanıyorum, kimseye dertte anlatmak istemiorum, kimse uğraşmak istemio, o kadar sıkıntının içinde tek başıma kaldım, iyilik ettikce kötülük görüyorum bendemi sorun var anlamıyorum insanlara kötümü muamele etmek gerek, evlenmekten o kadar çok korkuyorumki artık kimseye güvenebilceğmi sanmıyorum, ben salak gibi onu affettim o 2. kez beni terketti, haketmedim ben bunları bi insana en zor zamanında bu kadar acı yaşatılmaz, ben bunu yapamam işte, düşmanımda olsa zor zamanında belden aşağı vurmam, küssem bile bendeki sırları yine bende kalır, onları yüzüne vurmam, o kadar salakmışımki ben nasıl güvenmişim o adama, o hakkımda konuştukca kötü kötü çok kötü oluyorum, arkadaşlarımda inadına yapar gibi sürekli onu sorup ondan bahsediolar, okula bile gidesim gelmio, babam biyerden, abim babannem amcamlar halamlar kuzenler biyerden, annem arkadaşlarım serhat biyerden vurun bakalım daha ne kadar delirtebilceksiniz

tatlım çok üzülmüşsün,en acısıda kırılmışsın çok...malesef yanında olabilecek dost arkadaş zorken hele bir erkek arkadaşı bulmak çok daha zordur..anlattıkların beni çok üzdü yanında olmak isterdim.
sen çok narin,hassas bir kızsın bir o kadarda masumsun ama hayatta o kadar iğrenç düşünceli insanlar varki neyazıkki onlara karşı dimdik ayakta durman gerekir,şöyle düşün ben ÇOK GÜÇLÜ BİR KIZIM,KİMSE BENİ YIKAMAZ..Eğer güzel güzel okuluna devam eder,çokta gzl bir meslek edinirsen kimseye muhtaç olmazsın,ailene değer vermeyen insanın senin gözünde en ufacık bir değeri bile kalmasın,o kadar varki adam gibi adam emin ol dünyada tek erkek o değil daha gençsin senin kıymetini bilecek elbet biri çıkacaktır..akıttığın gözyaşlarına yazık NOLUR ÜZÜLME DEDİKLERİNİDE HİÇ DÜŞÜNME RESET AT O KISIMLARA;) Her insanın dediği lafları düşünseydik ohooo
:34:

beni kahreden bu işte, o kadar güvendim çok şey yaptım çok emek verdik bi kalemde harcadı bizi

B]Tecrube hayatta yenilen kaziklarin bileskesidir.Unlu bir dusunurun su ifadesi çok anlamli gelir bana :Sokakta bulduklarinizi yine Sokakta kaybedersiniz. Degmeyecek kisilere baglanip ardindan da ver elini izdirap.Kardesim insanlari sec .Bir gulumsemeyle batma.Kendini agirdan sat.Gereksiz adamlara kapilip kapilip hayati kendine zindan ediyorsun.Bir tek yasamin var Dun gecti Yarin belirsiz Simdi ise gereksiz bir adam icin aci cekis.Zararin neresinden ayrilirsa insan karsisinda sansi vardir.Ama surekli ayni adama ayrilan vakitler... tabiki karsidaki buna degmedigini sana bin kere ispatlamis ama giden degerli oluyor,kacan kovalaniyor erkeklerde bu isi iyi biliyorlar. Sen sadece hayallerinde yasamissin.Gerceklerle hicbir alakan yok.Ayaklarini yere bas ve ucuz kurtuldugun icin Allaha sukret.Ya elinde iki bebe,40 yasinda seni sokak ortasina atsaydi.Insan mutlulukta kendisinden asagilari dusunupppp sukretmeli;izdirapta kendisinden fazla aci cekenleri fark edip yine kendi haline sukretmeli.Annen yaninda,sagligin yine de iyi,egitimlisin,tatlisin elini sallasan ellisi diyecegim ama sen secmeyi bilmezsen yine curuk yumurtalari secersen ver elini yine aci.Sen secmesini bileceksin be gulum.iki cift lafa kanmayacaksin kaliteli insanlari sabirla bekleyip kriterlerin olacak himmm yakisikli hemen kapilayim yok.Ayni yakisikliyi herkes farkeder ama yakisikli degilse kizlarimiz deger vermez.Kafasi calisana degil cebi calisana agzi calisana kapilinir.EEE bastan belliydi zaten bu adamin sadik olamayacagi, olamaz cunku emek vermeden hersey eline verilmis kiymeti ne bilsin ki.
[/B][/FONT]

Son düzenleme:
Hayatta ne zaman kötü günler geçirsek
Sevdiğimiz insan yanımızda olsun isteriz
Ama o insan hemen yok olur , bize sırtını döner
Sevgilin demekki iyi günde yanında olacak tiplerdenmiş
Zamanla onuda unutursun
Belki acın geçene kadar senden çok şey alıp götürür ama geçecek.

canım yaa üzülme seni tanımıyorum ama istediğin zmn msj atabilirsin konuşabilirm dinlerim seni. :70:hiçbişeyi içine atma birilerine anlat rahatlrsın eski sevgilinide takma boşver giden kaybeder

teşekkür ederim, ama onsuz inanın kafam o kadar rahatki bunu farkettim, arkamdan konuşmasa, birileri inadına yapar gibi bana onu sormasa, herkes bana acıyo gibi geliyo, yorumlarınız gerçekten çok iyi geliyo, eskiden bu laflar çok anlamsız gelirdi bana, çünkü aşkın gözü gerçekten körmüş, onu hayatımın merkezine koymuşum herşey oydu benim için, kim ne dese anlamsız geliodu hep o farklı diyodum, ama açıkcası mantığım yerine gelmeye başladı, hayatımda duygusallığa yer vermek istemiorum önceden tam bi taş kalpliydim, biranda çok duygusal oldum duygusal olmak insana çok acı veriyo ve şuan kime nasıl güvenebilicem ben, ben kimle nasıl güvenipte evlenebilcem, çok merak ediorum evli olanlar nasıl güvenipde evlenebildi, çünkü ben ona çok güvenmiştim evlenceğim adam diyodum. hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim yanımda olmanız inanın çok iyi geliyo sağolun

canım yaa üzülme seni tanımıyorum ama istediğin zmn msj atabilirsin konuşabilirm dinlerim seni. :70:hiçbişeyi içine atma birilerine anlat rahatlrsın eski sevgilinide takma boşver giden kaybeder

:) çok teşekkür ederim, bigün rahatsız ederim :)

Hayatta ne zaman kötü günler geçirsek
Sevdiğimiz insan yanımızda olsun isteriz
Ama o insan hemen yok olur , bize sırtını döner
Sevgilin demekki iyi günde yanında olacak tiplerdenmiş
Zamanla onuda unutursun
Belki acın geçene kadar senden çok şey alıp götürür ama geçecek.

demiştimki : çok zor günler geçiriyorum senin desteğine çok ihtiyacım var bunun farkında değilmisin, banane yemek yiyorum dedi telefonu yüzüme kapatmıştı, sora kuzeninden haber yollamış ona söyle beni aramasın boşa yalvarmasın demiş, destek ol lafı yalvarmak olmuş, millette yalvardı sanar, ben hayatımda allahtan başka kimseye yalvarırım lafını kullanmadım

canım, sıkma canını sadece anı yaşa,hiç bişey düşünme..
bide benden sana küçük bir öneri, aç suyu suya anlat, git camdan bulutlara anlat,gel buraya anlat ama aile sorunlarını ne arkadaşlarına ne erkek arkadasına anlatma..

demiştimki : çok zor günler geçiriyorum senin desteğine çok ihtiyacım var bunun farkında değilmisin, banane yemek yiyorum dedi telefonu yüzüme kapatmıştı, sora kuzeninden haber yollamış ona söyle beni aramasın boşa yalvarmasın demiş, destek ol lafı yalvarmak olmuş, millette yalvardı sanar, ben hayatımda allahtan başka kimseye yalvarırım lafını kullanmadım

Bu yaşadığının aynısını bende yaşadım
Adama bana destek olurmusun dedim , o ise bana açım yorgunum seni çekemem dedi
Sonrada telefonu kenara bıraktı , yemeğini yedi , televizyon izledi , ve bol bol güldü
Bende saftirik gibi telefonda gelecek diye bekledim:37:
O zamanlar onu yapan adam , ilk zamanlarımızda benimle konuşmak için 2 saniyede yemeğini yerdi , sırf daha fazla konuşalım diye
O zamanlar çok üzüldüm , her yerde her dakika saniye ağlardım. Ağlak bir tip olup çıktım
Ama zaman en iyi ilaçmış , üzüldüm ama geçti gitti.
O yüzden boşver , kendi hayatına bak
Bırak ne söylerse söylesin , havlasın , tınlama
Öyle bir adamdan kurtulduğun için sadece sevin , Allah herkesi iyi insanlarla karşılatırsın..

teşekkür ederim. emek verdiğin adamın böyle yapması çok dokunuyo işte, onun için ne fedakarlıklar yaptım onca emek, ne aldattım ne bişe yaptım, ama anladımki iyilik kimseye yaramıyo, ilk ayrılık nedeni dertlerimi sıkıntılarımı anlatmıyorum diyeydi, bu barışmamızda anlattım en ufak bi detayı bile çünkü çok güveniyodum, anlattıklarımı yüzüme vurabilecek kadar ******** olduğunu bilememişim, bizim üniversitede bi kız var önüne gelenle çıkıyo bigün onla bigün başkasıyla erkekler buna neler alıyolar, o kızı sevgilileri öyle bi koruyorki anlatamam ya adamlar karşıdan gelio kızı korumak için, böyle kaşarlara bu ilgi bu sevgi hak mı yani, adam aldatılıyo hemde kaç kişiyle, ama kız kıymet görüyo bi telefonuyla çocuk anında yanında, o kadarda çirkinki, iyi felanda değil hergün birinin kucağında, bense ne kadar iyilik fedakarlık yaptıysam hep kaybettim. bu dünyada iyilik beş para etmiyo, nerde hata yaptığmıda bi anlayabilsem, en sıkıntılı zor günlerimde ben ona öyle bi anlayış gösterdimki bide onun kötü kötü ,laflarını çektim, yazık dünyanın bu hale gelmesine yazık, benim gibi insana bunların yapılabilmesine yazık, bu dünyada başarılı olmak istiyorsan duygularını bi kenara bırakıp acımasız duygusuz olmak gerek, mantıkla hareket etmek gerek, kimseye hiç kimseye acımaya gelmiyo, ben kıyamadım affettim ama olanlar bana oldu sırtımdan vuruldum bittim

Malesef aynı sıkıntılı günleri bende yaşadım ama hepsi geride kaldı...

Sen kalbini bozma ... Sadece erkekler acımayacaksın süründüreceksin başak birşey değil... Bende bundan sonra kimseye acımayacağım... Birine acımak aklıma geldiğinde ilk söyledğim cümle ACIMA KİMSYE yaşadıkların aklına gelsin diyorum...

Kendimi geliştirmeye devam...

Seni bulan kişi çok şanslı bence... yeryüzünde bozulmamış kalbinde kötülük art niyet barındırmayan o kadar temiz güzel insnalar var ki.. umarım senin de karşına çok kısa zamanda çıkar...

sadece çevreni değiştir... o zaman anlarsın yeryüzünde mükemmel kalpli erkeklerde var. saf temiz huylu güzel ahlaklı...

Sevgiyle kal..

Back
X