Destek olmak isteyenler :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yumu daha önceki konularına baktığım için biliyorum.. profil resmindende anlaşılıyor çok saf ve temiz huylu biri olduğun...

"seni kaybedenler sana layık olmayan insnalar demek ki" verdiklerin ve yaptğın fedakarlıkları düşünme yenilerini kim hakedebilir onlara yoğunlaş... boşver gerisini... olacakla öleceğe çare yok derler... önünde uzun yıllar var. sağlığın yerinde olsun...

14-15 sene hatılranmak arkadaşların arasında sevilmek o kadar güzel şeyler ki..zamanla anlayacaksın ... seni seven dostaların arkadaşların sayısı arttkça daha mutşu olacaksın...
kucaktan kucağa atlayan kızları boşver....
sen her zaman kendin ol. bozma kendini sadece herkes gibi olabildiğince erkekleri süründür acıma o kadar....

hepiniz sağolun dostum dediğim insanlar bile yanımda değilken sizler yanımdasınız, bugün çok kötüydüm, onun haberini getirdiler yine, konuşmayın dediğim halde, isviçreye gidiyomuş, 15 gün sora felan düğün var onun için hazırlanıomuş, yazın isviçreye gitcekmiş, unutmak istiyorum temizlenmek onu hayatımın her anından çıkarabilmek istiyorum herşeyde aklıma gelio beraber yürüdüğümüz yollarda bile.. o hayatına dewam ediyo ama yine ben mahvoldum o kadar çok sıkıntım derdim varki bunları yazarken bile ağlıyorum o kadar doluyumki çaresizim tekim, o kadar güvendimki yazık nasıl toparlıycağmı bilmiorum gücüm yok artık dayanamıyorum gittikce daha kötü oluyorum kimsem yok:43:

çok yalnızım ölmek üzereyim dayanamıyorum bittim

çok basit bi mantık gibi ama kaçan kovalanır canım.sevgilin kapris üstüne kapris yapmış.sana değer vermeyene sen hiç verme boşwer hiç bişey senden değerli değil.güzel yüzün gibi hayatında güzel olsun.daha neleri çıkar karşına yaşında küçük sanırım.ailene sarıl onlardan kopma.tekrar sölüyorum hayatta hiçbirşey senden değerli değil tamammı sıkma tatlı canını.

:43::43:
çok basit bi mantık gibi ama kaçan kovalanır canım.sevgilin kapris üstüne kapris yapmış.sana değer vermeyene sen hiç verme boşwer hiç bişey senden değerli değil.güzel yüzün gibi hayatında güzel olsun.daha neleri çıkar karşına yaşında küçük sanırım.ailene sarıl onlardan kopma.tekrar sölüyorum hayatta hiçbirşey senden değerli değil tamammı sıkma tatlı canını.

benim kimsem yok o kadar çok derdim varki kimsem yok çok kötüyüm aile hayatıda berbat arkadaşlarımın bile umrunda değilim :43::43::43:

neden bukadar takmışsın biliyomusun..
sırf sana yüz vermedi diye..
eğer ki aynı durumda sen ona yüz vermeseydin o seviyorum diye peşinde koşsaydı..
ve ayrılsaydınız..sen çok sevdiğin halde bukadar çok üzülmiycektin..

bence kendine artık yeni sayfa açmalısın..
o haber getirip götüren seni umursamayan arkadaşlarını hayatından çıkartmakla başlayailirsin..
bazen acımasız olmak senin üzülmeni engeller..
hayatını bir kişinin üzerine empoze etmişssin..
olmaz böyle..onun geçtiği yollardan geçme madem..
sen acını en büyük şekilde yaşıyosun..unutma öldürmeyen acı güçlendirir..yada öyle birşeydi işte..
allah hiç bir kuluna sebebsiz yere acılar vermez..
herşey de bir hayır vardır..
dua et süreklii..
allah yardımcın olsun bebeğim..

neden bukadar takmışsın biliyomusun..
sırf sana yüz vermedi diye..
eğer ki aynı durumda sen ona yüz vermeseydin o seviyorum diye peşinde koşsaydı..
ve ayrılsaydınız..sen çok sevdiğin halde bukadar çok üzülmiycektin..

bence kendine artık yeni sayfa açmalısın..
o haber getirip götüren seni umursamayan arkadaşlarını hayatından çıkartmakla başlayailirsin..
bazen acımasız olmak senin üzülmeni engeller..
hayatını bir kişinin üzerine empoze etmişssin..
olmaz böyle..onun geçtiği yollardan geçme madem..
sen acını en büyük şekilde yaşıyosun..unutma öldürmeyen acı güçlendirir..yada öyle birşeydi işte..
allah hiç bir kuluna sebebsiz yere acılar vermez..
herşey de bir hayır vardır..
dua et süreklii..
allah yardımcın olsun bebeğim..

çok sağolun, desteğe ihtiyacım var ve yanımda kimsem yok çaresiz kaldım annemden başka kimsem yok artık onunda bana olanlardan bu acılarımdan haberi yok, annemde hasta sara hastası, ona bişey olursa ben naparım gücüm yok artık hayata karşı pes ettim sırtımdan vuruldum

çok sağolun, desteğe ihtiyacım var ve yanımda kimsem yok çaresiz kaldım annemden başka kimsem yok artık onunda bana olanlardan bu acılarımdan haberi yok, annemde hasta sara hastası, ona bişey olursa ben naparım gücüm yok artık hayata karşı pes ettim sırtımdan vuruldum

hiç bi zaman olumsuz düşünme..
istersen bi doktora da git destek al..
annenin yanın da sen dimdik durmalısın ki seni böyle bitkin görüp daha da üzülmesin..
bak yanımda kimsem yok demişsin biz ne güne duruyoruz canımm:)
arkadaş..sevgili..bunlar tabi ki insanı bazen üzebilir.ama bukadar da değil canım ya..
bence artık kendini sadece annene ve kendine odakla..herşey olacağına varır unutma..sen sadece sabret hayatım..

Back
X