Yine harika tespitler, yorumlar var…
Kumar için arkadaşına kredi çeken biri, ciddi düşündüğü sevgilisine ağzının ucuyla yardım teklif etmiyorsa size GERÇEKTEN değer vermiyor demektir. Eşim biz sevgiliysek asla durduk yere bana para yollamazdı, bende istemezdim zaten ama bir şey var ki hiç unutamıyorum. Bir keresinde 4 aylık apartma aidat borcum birikmiş. Asla farkında değilim ödemediğim, kafam çok dolu iş yerinden dolayı. Kimse de beni aramamış, mesaj yazmamış yönetimden. Uyarmamışlar yani. Bir gün eve bir geldim, kapımda bir zarf yönetimden. Öyle ciddi bir mektup göndermişler ki, sanki hacizlik durumdayım, avukat tutmadıkları kalmış jsjdjdj şok olmuştum ve çok komiğime gitmişti, sevgilime atmıştım fotoğrafını. Bir baktım ki anında bana toplu biriken aidat parasını göndermiş. Kendim ödeyebilirdim bu arada, o kadar sinirlenmiş ki yaptıklarına, koruma iç güdüsüyle göndermiş hepsini. O an bir kere daha anlamıştım bu adamdan koca olur diye.
Karşındakini sevmek önemli ama böyle hassas konularda nasıl davrandığı geleceğe dair çok ipucu verir…