• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Destek olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elifak0106

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
442
512
103
Kızlar yeni mezunum lisans KPSS ye 2 hafta gibi bir süre var erkek arkadaşım uzakta görev yapıyor sürekli sıkıntı çıkarıyor çalışmamı engelliyor benimle tartışıyor mutsuz olunca da kendimi derse veremiyorum. Sürekli ben diyor kafayı yiyeceğim artık.

Önce gelecek, sonra aşk meşk. Geleceğinizi tehlikeye atacak kadar hayatınızda gerginlik yaratan insanları kendinizden uzaklaştırmanız, ya da en kötü ihtimalle bazı şeyleri askıya almanız en mantıklısı. Yarın sizi sevgiliniz iş güç sahibi yapmayacak.

Kızlar yeni mezunum lisans KPSS ye 2 hafta gibi bir süre var erkek arkadaşım uzakta görev yapıyor sürekli sıkıntı çıkarıyor çalışmamı engelliyor benimle tartışıyor mutsuz olunca da kendimi derse veremiyorum. Sürekli ben diyor kafayı yiyeceğim artık.
Benim erkek arkadaşım da öyle sürekli msj at yaz ara vs vs ben de seyrek yazıyorum artık kızıyor sürekli kızsın dursun

2 haftada zaten ne kadar kasabilirsin ki günde 1 deneme çözsen yeter fazla zorlamamak lazım zaten şimdiye kadar bütün konuların bitmiştir sabah akşam mı çalışıyorsun? Yetişmedi mi?

Hiç kimse senin kişisel çıkarlarını senden çok düşünmez.Universite sınavı öncesi,Kpss öncesi huzursuzluk çıkaran erkek senin iyi bir noktaya gelmeni istemeyen erkektir.Hayat yeterince zor...
Beraberken enerjini ceken ,seni mutsuz eden adamdan uzak durmak gerek

Hiç kimse senin kişisel çıkarlarını senden çok düşünmez.Universite sınavı öncesi,Kpss öncesi huzursuzluk çıkaran erkek senin iyi bir noktaya gelmeni istemeyen erkektir.Hayat yeterince zor...
Beraberken enerjini ceken ,seni mutsuz eden adamdan uzak durmak gerek
+100000000000000

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X