- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi sweetygirll
-
Ailem var annem destekci ama babam ilerde burnumdan getirir mi bilmiyorum sinir aninda agzindan bir cok laf cikar ki ben zaten hassasim her konudaDurumunuza üzüldüm ama adam sizi sevmediğini söylemiş sizin içiniz de ki o sevgide bitecektir. Ama bence sevgiden daha önemli düşünmek zorunda oldugunuz şeyler var. Mesela bebekle ne yapacağınız gibi aileniz var mı aranızda mi ? Esiniz için de söyleyecek laf yok madem bekar hayatı daha güzeldi evlenmeyecekti.
Esim beni seviyordu ama di li geçmiş zaman iste gecmis hic bir zaman degistiremem biraz fazla nazlandim ama benim istedigim dille bana hiç yaklasmadi bebegim cok küçük ve bir isim ve meslegim yokÖncelikle noktalama işaretleri kullansan daha anlaşılır ve kolay okunur bir yazın olur, bilgin olsun.
Eşin seni sevmese barışmaya gelmezdi her seferinde. Ama şu da bir gerçek ki fazla naz aşık usandırır. Bebeğin kaç aylık? Mesleğin işin falan var mı? Boşanırsanız ne yapacaksın?
2 yillik bende cok dedim ayrilalim diye sinir haliyle ama onlar birikmis birikmis dağ olmus içinde ben buyum degismem dedikac yillik evlisin? Evliligim oturana kadar ,bende tartismalarda bosanma lafi ediyordum.
( Sinir haliyle)
Zamanla atlattik alistik . Guzel bir mektup seklinde yazi yaz bugun dusunelerini. Her insan boyle tartismalarda ayrilsaydi, evli kalmazdi ulkede. Biraz sen kendini torphle biraz o. Biraz sen alttan al, biraz o.
İns her sey iyi olucak diye dusun.
Neyse sonuc ne olursa olsun kendine guven. Ve kendine her gun pozitif telkinler ver. Ben iyiyim ,guzelim ,yapabilirim vs.
Yapabilecegine inan gerisi gelir.
Mektubun işe yarayacagini sanmam o kadar bos ki bana o kadar hissiz bir mektupla hallolacak is degil galibakac yillik evlisin? Evliligim oturana kadar ,bende tartismalarda bosanma lafi ediyordum.
( Sinir haliyle)
Zamanla atlattik alistik . Guzel bir mektup seklinde yazi yaz bugun dusunelerini. Her insan boyle tartismalarda ayrilsaydi, evli kalmazdi ulkede. Biraz sen kendini torphle biraz o. Biraz sen alttan al, biraz o.
İns her sey iyi olucak diye dusun.
Neyse sonuc ne olursa olsun kendine guven. Ve kendine her gun pozitif telkinler ver. Ben iyiyim ,guzelim ,yapabilirim vs.
Yapabilecegine inan gerisi gelir.
Bende bu sekilde düşünuyorum ben agzimla.kus tutsam yaranamam bu yuzden hic birsey yapasim gelmiyor dedigim gibide bisey yapmiyor diye yine beni hatali bulurHayatta bazı şeyleri düzeltebiliriz .Hata yaparız,fark edip düzeliriz.Evlilikte ufak tefek sıkıntı olur elbet.Bebek büyüyene kadar sabır ve özveriyi iki katı göstermek gerekiyor.Uykusuzluk,hormonlar,değişen düzen falan.
Ama seni artık sevmediğini söyleyen bir adam için atacağın her adım gereksizdir .Ve bence düzelmeyecek tek şeyde budur.
Allah yardımcınız olsun
Hiç hayir demem ama madii anlamda hic bir gelirim yokPsikolojik destek almaya ne dersiniz kendiniz icin?
Hiç hayir demem ama madii anlamda hic bir gelirim yok
Dediklerinizin noktasindan virgulune kadar katiliyorum cahillik deyin bilincsizlik deyin ne derseniz deyin işte ama bunlar olanlara bir fayda saglamiyor ben kendim ve bebeğime üzülüyorum.. aslinda birsey istemiyodum ama istiyecegim is adli konuya gelince ve dediğinizi yapicam kafam da bu var baska carem yok çünküİş güç sahibi olmadan kendini evlenmeye vakfeden genç kızlarımıza ibret olsun bu! Meslek sahibi olmadan, çalışmadan evlenirseniz böyle “bebeğimle ortada kaldım” diye dövünürsünüz!
Niye başkalarının vicdanına bırakırsınız ki kendi geleceğinizi bilmem.
Şu an olan olan olmuş artık tabii, yapılacak şey, boşanma durumunda kendiniz ve çocuğunuz için iyi bir nafaka almak, evlilik içinde alınmış malları bölmek, evlenirken takılan altınları talep etmek vb. Daha sonra da eğer anneniz çocuğunuza bakabilirse girin bir yerde asgari ücretli de olsa çalışın, ayrı bir evde hayatınızı kurun.
Var evet ilac yollayip gobderiyolarDevlet hastanelerinde var sanırım bu birimler
Çocuğunun geleceği için yapmalısın bunu mutlaka.Dediklerinizin noktasindan virgulune kadar katiliyorum cahillik deyin bilincsizlik deyin ne derseniz deyin işte ama bunlar olanlara bir fayda saglamiyor ben kendim ve bebeğime üzülüyorum.. aslinda birsey istemiyodum ama istiyecegim is adli konuya gelince ve dediğinizi yapicam kafam da bu var baska carem yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?