Destek verin kızlaaaar

tugce0903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
33
5
1
27
Kızlar merhaba beta değerimi ilk öğrendiğimde 24 4 gün sonra 174 2 gün sonra 370 çıktı norrmalde 2 katı olması gerekirken fazlası çıkıyor bu tabili güzel bir şey ama ikiz olma ihtimali yüzde kaç daha 1 ay 2 günlük hamileyim 🥹 bu arada Allahım isteyen herkese nasip eylesin

Merhaba, benimde adetimin gecikmesinin 7. Günü değerim 6887 çıktı sizce ben de de öyle bir şey olabilir mi bugün ilk kez verdim kan.

Kızlar merhaba beta değerimi ilk öğrendiğimde 24 4 gün sonra 174 2 gün sonra 370 çıktı norrmalde 2 katı olması gerekirken fazlası çıkıyor bu tabili güzel bir şey ama ikiz olma ihtimali yüzde kaç daha 1 ay 2 günlük hamileyim 🥹 bu arada Allahım isteyen herkese nasip eylesin
İkiz olup olmadığı ancak usg de belli olur canım. Benim de böyle hızla artmıştı bebek sağlıklı tutunmuş demek oluyor

Merhaba, benimde adetimin gecikmesinin 7. Günü değerim 6887 çıktı sizce ben de de öyle bir şey olabilir mi bugün ilk kez verdim kan.
Merhaba birşey sorabilir miyim bu süreçte hiç test yaptınız mı benimde gecikmenin 4ncu gunu test yaptım negatif

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canım 🌸 benim 4ncu günun 3cu gün yaptım negatif akıntım var ama hala gele giden yok

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canım 🌸 benim 4ncu günun 3cu gün yaptım negatif akıntım var ama hala gele giden yok
Çok teşekkür ediyorum inşallah seninde pozitif cikar 🌸 beta hcg değerim yüksek olduğu için erken döllenme olabilir diye yazdi birisi bana. Belki sende de geç döllenme vardir o yüzden hala negatif cikiyodur belki

Çok teşekkür ediyorum inşallah seninde pozitif cikar 🌸 beta hcg değerim yüksek olduğu için erken döllenme olabilir diye yazdi birisi bana. Belki sende de geç döllenme vardir o yüzden hala negatif cikiyodur belki
İnşallah canım ❤️ yarın kaset test alıp deniycem inşallah

Benim ilk değer 307 3 gün sonraki değer 6554 tü ve ikiz değil seninki gayet güzel artmış ayrıca çok fazlaca artmamış ki ikizlikle hcg nin alakası yok dalgalı bir hormon her gebelikte de her kişide de değişkenlik gösteriyor ikizlikle hcg anlaşılmaz yalnızca ultrasonda anlaşılır:)

Arkadaşa belirttiğim gibi hcg yle ikizliğin alakası yok aslında :) o yalnızca ultrasonda anlaşılır ki sizin değeriniz haftanıza göre yüksek değil gayet normal ☺️

Back
X