Detarjan?

andina222

nihayet bir anne...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
3.268
1
116
İstanbul
kızlar ben batu doduğundan beri dalin sıvı detarjan kullanıyodum ama bitti , şimdi nette sadosan baby diye bi detarjan buldum organikmiş duyan yada kullanan var mı? alıp denesem mi acaba :uhm:
dalinin kokusu bi harika ama artık ek gıdaya geçtik yemek lekeleri çıkmıyo

o deterjanı hiç bilmiyorum cnm ama deiğin gibi bende dalin kullanıyordum,kokusu muhteşem ama ek gıdalara geçince lekeler çıkmıyor.ben omo baby kullanıyorum çok memnunum.o da güzel kokuyor.çok güzel temizliyor bi kere.yumuşatıcı dalin kullanıyorum,ama en son yumoş baby aldım o da çok güzel kokuyor

ben kullanıyorum canım (oğlum için hemen hemen herşeyi organik kullanmaya çalışıyorum zaten) hem çamaşır hemde bulaşık deterjanını, evet organik ve beş tane ciddi firmadan organik sertifikası var, çamaşır deterjanı omo bayb ile aynı ayar, yumuşatıcı kullanmaya gerek bile yok ama ben kullanıyorum dalin kokusu için

özellikle bulaşık detarjanında içim çok rahatladı bunu bulduğumdan beri oğlumun kullandıklarını onunla yıkıyorum, aslında uzmanlar yetişkinler için bile o bildiğimiz deterjanları kullanmayın diyor biliyorsunuz, biraz pahalı ama oğluma değer,

link vermeyi unuttum

........................
buradan inceleyebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben enveyin bebek deterjanını kullanıyorum tamamen doğal ve çok memnunum kıyafetlerindede hiç leke bırakmıyor mutlaka dene

hımm enveyi de duymuştum , nerden alabilirim envey ürünlerini ?

canım bildiğim kadarıyla envey ürünlerini marketlerde bulamazsın ben öğretmen arkadaştan alıyorum pazarlamasını yapıyorlar bir internetten araştır istersen yardımcı olamadım kusura bakma ama çok memnunum 38 milyon küçük bir kutu ama aylarca gidiyor çünkü çok az koyuyorsun ve tamamen doğal

canım www.amway.com .tr adresinden sipariş veriliyor sanırım ürünün adı sa8 baby toz çamaşır deterjanı ve aynısının farklı kokularda yumuşatıcıları var

ben cleanball - ersağ deterjanlarını kullanıyorum. fosfat içermediğinden zararsız.. ablamın göğsünde kist olunca doktor tavsiye etmiş.. bizde üye olduk kendimize gelişinden alıyoruz. bizden görüp almak isteyenlere de gelişinden veriyorum.. özellikle çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanaları çok güzel. aynı anda arkadaşım ile aldığım bluzüm benim ilk aldığım gibi arkadaşımın da rengi değişince herkes şaşırdı... 2 çocuğum var ve bulaşık mak.den çıksa bile yine de durulayarak veriyordum onlara.. neden arkası çukur bir bardağım var idi içi hep pis su dolu çıkardı önceden.. bu deterjan ile berrak su çıkıyor gözümle görmesem inanmazdım..ve yer temizleme , halı şampuanı vb. hepsi ayrı güzel.. yani ben memnumun annem de ve arkadaşlarım da...Ablam 380 metrekare eve 3 çocuklu ev hanımına yardıma gidiyor, önceden yap yap heryer hemen toz oluyor bitmiyor derdi.şimdi ise işim çok kolaylaştı bu deterjanlarla diyor :) yani anlayacağınız far var.. amway gibi pahalı da değil ve konsantre sulandırarak kullanıldığından da piyasadaki deterjanlardan çok gidiyor.. 6 ay oldu hala bitmedi yarısına geldim :) önceden her markete gittiğimde deterjan reyonuna uğruyordum şimdi unuttum inanın :)oğlum ellerini yıkamayı sevmez idi.. jeli alır suyun altında akar giderdi..ben hep elini ovalardım gidip.. el köpüğü ile el yıkamayı çok sevdi.. içim de rahat böylelikle...

bende hacışakir matik kullanıyorum :)) bulaşık makinesinde de arap sabunu:))

ben de omo baby kullananlardanım.çamaşırlar mis gibi kokuyor.bebek deterjanlarının leke çıkardığına inanmıyorum.ayrı bi yerde leke çıkarıcıyla suya bastırıyorum.kuruduklarında ütülüyorum asıl hijyeni ütü sağlıyor sanırım.

ben bıze kullandıgım deterjandan kullanıyorum artık. cunku hacısakır baya bı masraflı olmaya basladı. artık haftada bı paket bıtırıyoduk nerdeyse. hemde lekelerde tam cıkmıyordu. ama omobaby duymadım hıc. merak ettım bende alayım.

kızlar ben dalın kullanıyorum ama lekelerle ılgılı pek bır sıkıntrım yok..klekelenınce ben anında cıtılıyorum elımde belkı ondan.ama meyve suyu ozellıkle dısardaysak bazen hafıf kalıcı oluyo.

bende omo baby deterjan yumoş baby yumuşatıcı kullandım 6-7 ay kadar ,şimdi kendi deterjanımızla yıkıyorum ,daha güzel çıkıyor lekeler ..

bende ilk önce hacı şakir ve omo baby kullandım fakat artık bende biizm deterjanımızla yıkıyorum renkli ve beyazlar için farklı detrjan kullanıyorum bide yağmura bir kutu doldursam hepsi karışır:))))

ben doğdugundan beri omo baby kullanıyorum
yumuşatıcı olarakta dalin ve yumoş baby
hatta artık bizim yumuşatıcımızda yumoş baby :))

Ben de ille de sabun tozu osun diye hacışakirmatik kullanıyorum ama lekeleri 1 gece önceden bastırmama rağmen çıkmıyor artık, yumuşatıcı da bingosoft baby, denediniz mi bilmiyorum ama kokusu çok güzel, herkes oğlumu koklayıp öpüyor, bu çok güzel bebek kokuyor diye,artık kendi çamaşırlarımızda da bingosoft kullanıyorum.
deterjanı değiştirme zamanım gelmiş sanırım, sizlerin kullandıklarından birini deneyeyim bakalım ne olecek.

bende doğduğundan beri omo baby ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum dalin çok güzel kokuyo diye kendimizede onu kullanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…