Detarjan?

cnm aynen bıngo soft babynın yumusatıcısı gercekten harıka. hatta artık perdelerıme onu kullanıyorum mıs gıbı kokuyorlar gunler boyunca..

Birde diğer topikte evin temizliğini ne ile yaptığımız konuşulmuştu ama çok arada kaldı,
özellikle yerlerde neler kullanıyorsunuz.malum hepsi evin heryerinde her köşesindeler,
ben pronto ve cif yüzey temizleyici ile siliyorum ve arkasından 2 su duruluyorum,
durulamama rağmen yine de içime sinmiyor ve çok da yorucu oluyor,sizler neler yapıyorsunuz?

kızlar enveyin loc diye genel ev temizligini yapılan bir organik deterjanı var ve konsantire koca şişe 1yıl gidiyor evin heryerine kullanılıyor üstelik tamamamen bitkisel bişi ben kullanıyorum çok memnunum. üstelik asla durulama yapmadan hijyen saglıyo :lepi:
isteyenlere yardımcı olurum

h.ş sabun tozu kullanıyorum. ama hiç sevmedim. çamaşırların renklerini mat gibi bir tuhaf yapıyor. amway kullanan arkadaşlar sizde böyle bir sorun oluyormu..

h.ş sabun tozu kullanıyorum. ama hiç sevmedim. çamaşırların renklerini mat gibi bir tuhaf yapıyor. amway kullanan arkadaşlar sizde böyle bir sorun oluyormu..

enveyinkiler konsantire çok az koyuluyor ben çam.deterjenını kullanmadım ama kullanan ark.çok memnun üstelik makina içinde çok iyiymiş kireçsökme özelligi varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…