Detaylı ultrasyon hakkında

Mayiscicegi8616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
367
174
53
Merhaba 20 haftalik hamileyim. Bugün doktor kontrolüm vardı. Detaylı olarak ultrasyonda inceledi doktorum. Eğer istersen üniversite hastanesinde detaylı ultrasyon cektirebilirsin dedi. Ben kesin konusmayinca doktora özellikle sordum, her şey normal olması gerektiği gibi ben bir sorun görmuyorum. Ama isteğe bağlı detaylı ultrasyon yaptırabilirsiniz, elinde raporun olur dedi. Bir de ben çok evhamliyim, her şeyi çok takıyorum. Sen de rahatlamıs olursun dedi.
Bu haftalarda detaylı ultrasyon cektiren var mı ? Fikirlerinizi yazarsaniz çok sevinirim.

Merhaba 20 haftalik hamileyim. Bugün doktor kontrolüm vardı. Detaylı olarak ultrasyonda inceledi doktorum. Eğer istersen üniversite hastanesinde detaylı ultrasyon cektirebilirsin dedi. Ben kesin konusmayinca doktora özellikle sordum, her şey normal olması gerektiği gibi ben bir sorun görmuyorum. Ama isteğe bağlı detaylı ultrasyon yaptırabilirsiniz, elinde raporun olur dedi. Bir de ben çok evhamliyim, her şeyi çok takıyorum. Sen de rahatlamıs olursun dedi.
Bu haftalarda detaylı ultrasyon cektiren var mı ? Fikirlerinizi yazarsaniz çok sevinirim.
Ben özel bir hastanede detaylı ultrasona girdim canım pazartesi radyoloji uzmanı yaptı. 25 dk falan sürdü. Benim anlamadigim senin kadın doğum doktorun mu detaylı ultrason yaptı? Eger kendi yaptıysa neden ikinci kez istiyor o zaman anlamadım.

Benim de özel hastanede kendi doktorum bugün ultrasyonda baktı herseyine. Hamileligin başından beri gittiğim kendi doktorum. İstersen detaylı ultrasyon yaptırabilirsin başka yerde dedi. Aynı hastanede bir doktor ismi söyledi ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin dedi.

Kızla Merhaba ben de cumartesi gireceğim detaylı ultrasona. Muayene ücreti dışında ekstra ücreti oluyor mu?

Doktorun aylık yaptigi ultrasyonla detayli ultrasyon aynı degil.Ben yurtdisindayim bilmiyorum turkiyede nasil ama burada her trimestde 1 defa yani toplamda 3 defa detaylı ekografi yapilma mecburiyeti var.Bebegin gelişimi, kese, kordon, hepsinr bakılıyor ve hamilelik boyunca bakan doktora rapor yazılıyor.

Doktorun aylık yaptigi ultrasyonla detayli ultrasyon aynı degil.Ben yurtdisindayim bilmiyorum turkiyede nasil ama burada her trimestde 1 defa yani toplamda 3 defa detaylı ekografi yapilma mecburiyeti var.Bebegin gelişimi, kese, kordon, hepsinr bakılıyor ve hamilelik boyunca bakan doktora rapor yazılıyor.
Turkiye de sanırım bir kez yapılıyor 20 24 hafta arasında ben yrn doktorumla tekrar gorusecegim. Ben şimdiye kadar hiç yaptırmadan.

Kızlar bende 20.hafta mda yaptırdım detaylı ultrason umu zaten en iyi zamanlama 20-21-22.haftslarmış.bu kontrolü perinatologların yapması gerekiyor ama radyologlarda yapıyor. Ben perinatoloğa gidiyor um.ultrasonu 4 boyutlu ekranı 106 ekran led tv ve renkli 30 -40 dk sürüyor muayene ve bebeğinizin parmaklarına kadar herşeyi kontrol ediliyor damar kont.yapılıyor.

Siz Nerede yaptıracak siniz ? Eşim araştırmaya başladı. Ben de henüz fiyatlandırmayı bilmiyorum ama mutlaka extra bir ücret olacaktır

Canim doktor 20.haftada detaylı ultrason yapılacak dedi. Ben Bursa rentip hastanesine gidiyorum. Doktorum kendi yapacak heralde. Hic başka bir yerde yaptırın falan deyip yönlendirme yapmadi

Ben şimdi şunu anlamadım. Kadın doğum doktorları bu konuda tecrübeli değil mi onlar bakmıyor mu detaylı ultrasona

Canim doktor 20.haftada detaylı ultrason yapılacak dedi. Ben Bursa rentip hastanesine gidiyorum. Doktorum kendi yapacak heralde. Hic başka bir yerde yaptırın falan deyip yönlendirme

Ben de geçtiğimiz cumartesi günü kadın doğum doktoruma kontrole gittim ayrıntılı olarak ultrasyonda inceledi. Ama bu haftalarda detaylı ultrasyon yaptırabilirsin dedi. Özelde bir doktor önerdi ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin dedi. Üniversite hastanesindeki hocalara çok güveniyorum. Oradan randevu akmaya çalışıyor eşim. Ama en erken randevu aralık ta. Gece randevu lari bile doluymus. Eşim uğraşıyor hala inşallah randevu alabiliriz.

Back
X