Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
bütün alışverişlerimde özellikle aylık alışverişlerimde (tabii deterjan da) pehlivanoğlunu tercih ediyorum.

bütün alışverişlerimde özellikle aylık alışverişlerimde (tabii deterjan da) pehlivanoğlunu tercih ediyorum.indirimlerini takip ediyorum

Son düzenleme:
evime yakın olduğu için BİM den alıyorum ama aylık alışverişimde yerel marketimiz olan MARKA dan alışveriş yapıyorum...

Pehlivanoğlu Marketlerinden yapıyorum % de % yerli sermaye.Bulunduğum yer İzmir yerel yada bölgesel diyeyim sanırın Ege Bölgesindeki şehirlerde şubeleri var.

yerel süper market bulunduğum ilçede o var çünkü.
merkezde gros var ama pahalı her zaman gidemediğimiz için indirimlere denk gelemiyoruz

Tansaş çünkü evime çok yakın ve çeşit çok ..
sürekli de bir üründe indirim oluyor

kazen abi sonuçlar ne zmana açıklanacak acaba :kkk:

simdilik 3. 5. 10. mesaj yazan kisiye olabilir amaaa cevap yazan 250 kisi belkide 500 kisiye hediyemiz gidebilir. Bu konuda firmadan cevap bekliyorum ....

carefour..Genelde fiatları uygun oluyor..
Zaman zaman kampanyalar da oluyor o yüzden.

simdilik 3. 5. 10. mesaj yazan kisiye olabilir amaaa cevap yazan 250 kisi belkide 500 kisiye hediyemiz gidebilir. Bu konuda firmadan cevap bekliyorum ....

dur ben başlıyorum arka arkaya 250. olana kadar mesaj yazıcam:58:
peki hediye nedir onuda söylesen 250 adet mesaja değsin değilmi ama

Ben enson Metroda aldım çok çok ucuza geldi.Kampanyaları takip edebildiğim kadar ediyorum aldığım sabit bir yer yok.

Back
X