Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
genellikle 3 m migrosu tercih ediyorum birde uyum marketin hafta sonları promosyonları ve kalite olarakda diğer büyük marketlerle yarışacak düzeyde.

Bim dışında, çok yakınımda bulunan ve fiyatları çok uygun olan, bir o kadar da aradığım herşeyi bulabildiğim Çağrı Hipermarketinden ve Altun marketten alışveriş yapıyorum

bim ve carrefour marketlerinde ayrıca
mahallemizde bulunan birkaç marketten de indirimleri
takip ederek deterjan alışverişi yapıyorum

Biz indirim olduğunda toplu alıyoruz, uzun zaman gidiyor, genelde yakın olduğu için happy ve uyumu tercih ediyoruz...

ben bim i tercih ediyorum hem ucuz hem yeni taze urunler cok satis yapildigindan asla bayat gunu gecmis urun bulamazsiniz .baska marketlerden alis veris yaparken birde son kullanma tarihine bakmak gerekiyo buda benim zamanimi aliyor onun icin bimden alisverisi tercih ediyorum sizlerede tavsiye ederim ,bim cep dostu .hemde bana cok yakin.tsk.bim.

ben carrefour tercih ediyorum kartıma indirim yapıyor hemde her marka deterjanı bulabiliyorum

önce bim sonrada migros du. ama şimdi evime yakın sariyer market açıldı. hem uygun fiyatları var hemde internetten siparişimi çok kolay veriyorum.

Back
X