Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
çok yakın olduğundan sürekli bimden alırım. aile bütçesi bakımından oldukça hesaplı veçok tanınan marka deterjan almama rağmen diğer marketlerden uygun.

ben arada bir BİM den alıyorum bazen bebek çamaşırı için sabun tozu geliyor uygun fiyata çokta güzel kokuyor mis gibi
ama çoğu zaman ya carrfourdan yada Şoktan alıyorum zaten şok market migrosa ait o yüzden hiç birzaman migrosdan bişe almam aynı ürünler şokta daha uygun fiyata

merhaba ben dün aksam uye oldum takip ediyordum ama uye olmamıstım uye oldugum için çok heyecanlıyım :46: bende:
1.bim 2.carrefour 3.kipa 4.tansaş

tansaş genellikle çeşit fazla bazen migros

bulunduğum yerde pehlivanoğlu süper market var ve fiyatları oldukça iyi..
deterjanda tercihim orası oldu hep..

hem yakın olduğu için hemde fiyatları daha uygun olduğu için bimi tercih ediyorum. zaten ürünü bim adına üreten firmanın hangisi olduğuna baktığınızda, bilinen bir marka ile aynı yerde üretildiğini görebilirsiniz. sadece isimleri değişik oluyor.

evimi taşımadan önce kilerden alıyordum ama şimdi uzak olduğu için bende gökkuşağını tercih ediyorum

yumuşatıcım geldi:81::81: teşekkürler çok güzel kokusu:81::81:

bütün alışverişimizi kipadan yapıyoruz hem yolumuzun üstü hemde bulunduğum şehirdeki enbüyük market ne ihtiyacım varsa hepsini kipada bulabiliyorum:16:

genelde Carrefour, yada migrostan alıyorum. hafta sonları market gezmeye çıkınca uygun buldugum yerden alıyorum

Back
X