Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
ben yerel market (makromarket) den alışverişimi yapıyorum aradığım her şey var

genelde eve yakınlığından dolayı makromarketten haftalık alışverişlerde, indirimli olanlardan beğendiklerimizi alırız.
ayda ya da iki ayda bir ise büyük alışverişlerde realden.

burda diye yerel ama büyük bir alışveriş merkezi var izmir'de. multinet kartı ile alışveriş yapılabildiği için burayı tercih ediyorum...

Ben Bimden sadece markalı ürünleri alıyorum.Yani bilinen markaları.Geri kalan alışverişlerimi de yerel marketler oldukça fazla burda kalafatlar ve fiskomar marketlerinden alıyorum.

Kesinlikle GİMSA

birinci sebebi evime çok yakın. ikincisi ordaki fiyatları değil Ankara TR de bile kampanya harici zor buluyorum.

Son düzenleme:
Marketten almıyorum, network marketingler aracılığıyla kendim sipariş veriyorum. Sirius ya da Biobellinda.

ben bulunduğum yerdeki marketlerin kataloglarını takip ediyorum. kullandığım marka hangisinde o ay kampanyadaysa ordan alıyorum. eğer kampanya yok ise de o ay hanngisinden alışveriş yapacaksam ordan alıyorum genellikle selam market ile happy center dan alıyorum

bim ve realden alıyorum genelde.en çok alışveriş yaptığım yer bim hem fiyatı uygun hemde kaliteli

Back
X