Dev ayıcığın esrarı

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Iyi geceler herkese. Ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum. Beni bir ara anons edip aşağı kargo odasına çağırdılar. Gittim niye kaç gündür kargomu almadığımı falan sordular, kocaman bir kutu. Şok oldum çünkü kargo beklemiyordum hele de öyle zebellah gibi bir kargoyu hiç beklemiyordum. Kayıt defterine falan baktık, kayıt yok,getiren kişi falan imzalamamış.Neyse aldım güç bela yukarı götürdük, kutuyu açtım ki kocaman oturan pembe bir ayıcık. Kutuda bir tane de not vardı, "kucağına oturup sarılacağın kişi şimdilik bu olsun." yazıyordu. Yazıyı kesinlikle tanınıyorum, isim de yok zaten. Yatağımın kenarında kocaman bir ayı var şimdi ve ben baya korktum. Ne demek şimdi bu? Nasıl öğrenirim bunu kimin bıraktığını?

not:herhangi bir kargo şirketiyle gelmemiş, kutusu düz karton kutuydu. danışmadaki kimse içeri nasıl geldiğini bilmiyor ama danışmadakiler sık sık değişiyor ve çok da sallamıyorlar zaten.

Bu arada hayatımda kimse yok.

Edit: ayıcığı aşağı indirdim, üstüne de bir not yazdım."bir daha böyle sapıkça notlarla hediye gönderirsen poliste alırsın soluğu" yazdım, notu iğneledim. Resmini çektim birazdan whatsapp profil resmi yapacağım. Çıkar belki ortaya kimse.

Son düzenleme:
Allah korusun, ben odama koymazdim. Arkadasin dedigi gibi kamera falan olabilir. Ya da bu kadar teror olaylari oluyor, nasil bir isim kimlik almadan oyle bir paketi teslim aliyorlar. Senin adini soyadani vermis mi peki?

Hem o mesaj ne oyle, biraz sapikca. Takintili, seni gizlice izliyen biri olmasin.

Korkutmak niyetim degil, ama tedbirli olun lutfen

Kiiizzzz nasıl başucuna kadar çıkardın valla ben olsam direk çöpe atardım nedır ne değildir belli değil
Hem böyle hiç kimse görmeden içerilere kadar girmişse danismadakilerden biri olmasin

Yurdun kameralarini kontrol ettirmelisiniz hoslandiginiz biri yoksa belki sapik belki tacizci. hem o mesaj ne oyle seni kucagina mi oturtacakmis :O sapik sey

Ayı fikri hoşmuş da .........notu çok çirkin. "Kucağına oturup sarılacağın şimdilik bu olsun" Tam bir sapık ...
Sadece sarılacağın şimdilik bu olsun dese romantik bile sayılabilir
Daha başka şeylerde gelecektir bence ... Ayrıca bir arkadaş demiş.İçeriden biri olabilir. Güvenlikçiler falan Üstünde adres vs. hiç bişey mi yazmıyor. Senin ismin mi sadece ?
Ben olsam ayıyı biraz hırpalayıp şöyle makasla falan kesip böyle çöpün dışında herkesin görebiceği bir yere koyalım. Sende hoş bir msj vermiş olsun ...

Yurt müdürüne çıkın konuyu anlatın.
Kayıtsız içeri kargo girmez.Bu yalan.
Onlarca öğrencinin kaldığı bir yerde böyle bir güvenlik açığı olamaz. Yurt müdürüne ailenize haber verip polise gideceğinizi beyan edin. İçerden biri olduğu aşikar.

Ne cesaret odaya kadar nasıl çıkardın?
Yurt müdürüne sor. İçeriden biri yardım etmiş. Not da pek itici geldi bana.
Koy kapının önüne görsün her kimse.

Hmm esrarengiizz.....

Konu sahibesi not olmayaydi iyiydi yani mesajda diyorki ben bir ayiyim simdilik esantiyon boyumu gonderiyorum

kucağınaoturup sarılacağın kişi şimdilik bu olsun...ne demektir yaa
Masuma sevgi gelmez aklima bu nottan sonra biri etkilenmis dogruuu cocuk esirgeme kurumuna...ben boyle yapardim

Ya ayinin gozunun mercegine yerlestirilmis kuucuk kamera varsaaa filimlerde oluyor yaa

kamera falan olabilir üzerinde belki.. Alın hemen odadan cıkarıp en azından kapının onune koyun..

Kiiizzzz nasıl başucuna kadar çıkardın valla ben olsam direk çöpe atardım nedır ne değildir belli değil
Hem böyle hiç kimse görmeden içerilere kadar girmişse danismadakilerden biri olmasin
Danışmadakiler kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…