gozunu falan cikart ayininiyi bak...Himmm birde nottan yola cikarak kimin kucagina oturup sarildin ? dusun...o kisi yollamistir....
Kamera kayıtlarına bakmak istedim, birincisi giriş kısmında çok az kamera var. Onlara göre bütün kötülük öğrencilerden geldiği için tüm kameralar yukarda hep. Hadi yine de baktırayım dedim belki bir şey çıkar bir kamera kayıtlarına bakmak için 50 tane prosedür var, dilekçe falan vereceğim bilmemne. Çok gerizekalı bir yurt yönetimimiz var bir arkadaşım hırsızlık için dilekçe verdi, kameraya bakacaktı resmen 10 gün sonra döndüler.Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyin. Takıntılı biri olmasn allah korusun
Kucak falan demesi pek masum değil ama. Gerçi beni tanıyan insanlar bilir ben böyle annemin kucağına oturmayı severim saçlarımın okşanmasını falan. Ama burda başka bir şey kastediliyor gibi.Hemende sapık damgasını vurdunuz, ya belki Ada'm yanlis ifade etti ne bileyim, sapikca bir düşünce icin zahmete girip Kocaman ayicik??? Bekleyin ikinci adım Nasıl olacak ona göre tepki koyarsınız.
Benim hoşuma giderdi böyle bir sürpriz. Peluş oyuncaklara bayılırım zaten. Yakında açıklar kim olduğunu, bence atma çöpe ayıyı, hatıra kalır, belki ileride çocuklarınıza anlatırsın bak bu ayıyı baban benle tanışmak için göndermişti filan diye...
Kesin tanıdığın biri. Var mı sapık tanıdığın?Ya sapık falansa? Kucak falan
Nota çok güldüm. "Şimdilik bu ayının kucağına otur ilerde benim kucağıma oturursun" gibisinden algıladım,kendini ayı yerine koymuş sankiIyi geceler herkese. Ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum. Beni bir ara anons edip aşağı kargo odasına çağırdılar. Gittim niye kaç gündür kargomu almadığımı falan sordular, kocaman bir kutu. Şok oldum çünkü kargo beklemiyordum hele de öyle zebellah gibi bir kargoyu hiç beklemiyordum. Kayıt defterine falan baktık, kayıt yok,getiren kişi falan imzalamamış.Neyse aldım güç bela yukarı götürdük, kutuyu açtım ki kocaman oturan pembe bir ayıcık. Kutuda bir tane de not vardı, "kucağına oturup sarılacağın kişi şimdilik bu olsun." yazıyordu. Yazıyı kesinlikle tanınıyorum, isim de yok zaten. Yatağımın kenarında kocaman bir ayı var şimdi ve ben baya korktum. Ne demek şimdi bu? Nasıl öğrenirim bunu kimin bıraktığını?
not:herhangi bir kargo şirketiyle gelmemiş, kutusu düz karton kutuydu. danışmadaki kimse içeri nasıl geldiğini bilmiyor ama danışmadakiler sık sık değişiyor ve çok da sallamıyorlar zaten.
Bu arada hayatımda kimse yok.
Kesin tanıdığın biri. Var mı sapık tanıdığın?
iyi niyetle temiz duygularla ginderilmistir insallah birde takintili sapik ruhlu biri olmasin kucagina oturacagim simdilik bu olsun filan yazinca .. dikkatli ol yalniz kalma okula yurda girerken sagini solunu gozlemle kalabalik ortamlarda arkadaslarinin yanindan ayrilma ben biraz urkerim ha yok suphe ettigin seni seven asik olan eskilerden filan biri varsa ne ala o zaman sorun yok ama saplantili sapik ruhlu biriyse diyede korkardim ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?