hmm çok mantıklıCok cok onceden olsa mesele bi 10 yil once 'ayyy ne romantik, acaba kim bu' diye dusunurduk ama simdi 'cok korkunc' diye dusunuyoruz. 10 yilda nasil bu kadar cok degisti insanlik acaba..
Yazik..
Neyse bence yurttan biridir. Kimse oyle esrarengiz bir kutuyu iceri almaz.. Ustunde isim yazmiyorsa senin oldugunu nasil anladilar ki?
inanır mısın bende bu yönde cvp beliyorum konu sahibinden senin üstteki yorumundan sonraHadi simdi cevabi bekleyelim o zaman
Isim var kargo ismi falan yok. Kutunun üstüne siyah tahta kalemle yazılmış ismim.Cok cok onceden olsa mesele bi 10 yil once 'ayyy ne romantik, acaba kim bu' diye dusunurduk ama simdi 'cok korkunc' diye dusunuyoruz. 10 yilda nasil bu kadar cok degisti insanlik acaba..
Yazik..
Neyse bence yurttan biridir. Kimse oyle esrarengiz bir kutuyu iceri almaz.. Ustunde isim yazmiyorsa senin oldugunu nasil anladilar ki?
Isim var kargo ismi falan yok. Kutunun üstüne siyah tahta kalemle yazılmış ismim.
Soy isim?Isim var kargo ismi falan yok. Kutunun üstüne siyah tahta kalemle yazılmış ismim.
o zaman içerden biri hatta senin ayıcık sevdiğini bilecek kadar iyi tanıyan biri ve karşı cinsten baya bilgi var aslında elindeIsim var kargo ismi falan yok. Kutunun üstüne siyah tahta kalemle yazılmış ismim.
Soy isim?
Ben de paronayak oldumdedektif olduk resmen
Yukarda yazdım geçen kız kılığında bir erkek yakalanmış. Tımarhane yani yurt değilO değil de sizin yurt yol geçen hanı mı? Benim zamanımda yurtta kalanların çantalarına bile bakıyorlardı. Komşumuzun kızına paket götürdüm güvenlik paketi açtırdı baktı öyle aldı. Tuhaf.
olmakta haklısın kim olsa olurdu ama sanki çözmesi zor değil gibi kaç kişi ayıcık sevdiğni bilebilirki belkide bi arkadaşın şaka yapmak istemişte olabilir biz hep karşı cins olarak algıladık amaBen de paronayak oldum
Umarım böyle bir şey çıkar ya.olmakta haklısın kim olsa olurdu ama sanki çözmesi zor değil gibi kaç kişi ayıcık sevdiğni bilebilirki belkide bi arkadaşın şaka yapmak istemişte olabilir biz hep karşı cins olarak algıladık ama
ayıcık alacak kadar romntik notta kucak mucak konusu açacak kadar sapıkça bi tzatlık yok mu sencedeUmarım böyle bir şey çıkar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?