• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dev ayıcığın esrarı

Hemende sapık damgasını vurdunuz, ya belki Ada'm yanlis ifade etti ne bileyim, sapikca bir düşünce icin zahmete girip Kocaman ayicik??? Bekleyin ikinci adım Nasıl olacak ona göre tepki koyarsınız.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyin. Takıntılı biri olmasn allah korusun
Kamera kayıtlarına bakmak istedim, birincisi giriş kısmında çok az kamera var. Onlara göre bütün kötülük öğrencilerden geldiği için tüm kameralar yukarda hep. Hadi yine de baktırayım dedim belki bir şey çıkar bir kamera kayıtlarına bakmak için 50 tane prosedür var, dilekçe falan vereceğim bilmemne. Çok gerizekalı bir yurt yönetimimiz var bir arkadaşım hırsızlık için dilekçe verdi, kameraya bakacaktı resmen 10 gün sonra döndüler.

Ayıyı atacağım şimdi, en kestirme yol bu galiba.

Benim hoşuma giderdi böyle bir sürpriz. Peluş oyuncaklara bayılırım zaten. Yakında açıklar kim olduğunu, bence atma çöpe ayıyı, hatıra kalır, belki ileride çocuklarınıza anlatırsın bak bu ayıyı baban benle tanışmak için göndermişti filan diye...

Hemende sapık damgasını vurdunuz, ya belki Ada'm yanlis ifade etti ne bileyim, sapikca bir düşünce icin zahmete girip Kocaman ayicik??? Bekleyin ikinci adım Nasıl olacak ona göre tepki koyarsınız.
Kucak falan demesi pek masum değil ama. Gerçi beni tanıyan insanlar bilir ben böyle annemin kucağına oturmayı severim saçlarımın okşanmasını falan. Ama burda başka bir şey kastediliyor gibi.

Ya sapık falansa? Kucak falan:KK17:
Benim hoşuma giderdi böyle bir sürpriz. Peluş oyuncaklara bayılırım zaten. Yakında açıklar kim olduğunu, bence atma çöpe ayıyı, hatıra kalır, belki ileride çocuklarınıza anlatırsın bak bu ayıyı baban benle tanışmak için göndermişti filan diye...

e madem yaı gelmiş kucağına oturup sarılacağın da yok ... helva yapsana :D otur da sarıl bari :D hadi hayırlısı

Iyi geceler herkese. Ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum. Beni bir ara anons edip aşağı kargo odasına çağırdılar. Gittim niye kaç gündür kargomu almadığımı falan sordular, kocaman bir kutu. Şok oldum çünkü kargo beklemiyordum hele de öyle zebellah gibi bir kargoyu hiç beklemiyordum. Kayıt defterine falan baktık, kayıt yok,getiren kişi falan imzalamamış.Neyse aldım güç bela yukarı götürdük, kutuyu açtım ki kocaman oturan pembe bir ayıcık. Kutuda bir tane de not vardı, "kucağına oturup sarılacağın kişi şimdilik bu olsun." yazıyordu. Yazıyı kesinlikle tanınıyorum, isim de yok zaten. Yatağımın kenarında kocaman bir ayı var şimdi ve ben baya korktum. Ne demek şimdi bu? Nasıl öğrenirim bunu kimin bıraktığını?

not:herhangi bir kargo şirketiyle gelmemiş, kutusu düz karton kutuydu. danışmadaki kimse içeri nasıl geldiğini bilmiyor ama danışmadakiler sık sık değişiyor ve çok da sallamıyorlar zaten.

Bu arada hayatımda kimse yok.
Nota çok güldüm. "Şimdilik bu ayının kucağına otur ilerde benim kucağıma oturursun" gibisinden algıladım,kendini ayı yerine koymuş sanki:KK53: Neyse,ben olsam kapıdaki çöp kutusunun kenarına bırakırdım,muhakkak görür. İçine bir şey mi yerleştirmiş ne yapmış,nasıl güveneyim

iyi niyetle temiz duygularla ginderilmistir insallah birde takintili sapik ruhlu biri olmasin kucagina oturacagim simdilik bu olsun filan yazinca .. dikkatli ol yalniz kalma okula yurda girerken sagini solunu gozlemle kalabalik ortamlarda arkadaslarinin yanindan ayrilma ben biraz urkerim ha yok suphe ettigin seni seven asik olan eskilerden filan biri varsa ne ala o zaman sorun yok ama saplantili sapik ruhlu biriyse diyede korkardim ben olsam

Eskilerden olabilir işte. Hala geçen seneden reddettiğim bazı kişiler bile mesaj atıyor.
iyi niyetle temiz duygularla ginderilmistir insallah birde takintili sapik ruhlu biri olmasin kucagina oturacagim simdilik bu olsun filan yazinca .. dikkatli ol yalniz kalma okula yurda girerken sagini solunu gozlemle kalabalik ortamlarda arkadaslarinin yanindan ayrilma ben biraz urkerim ha yok suphe ettigin seni seven asik olan eskilerden filan biri varsa ne ala o zaman sorun yok ama saplantili sapik ruhlu biriyse diyede korkardim ben olsam

bence çok tatlı ve çok hoş.. demek ki gizli bir hayranınız var hahaha :D e hayırlı olsun ne diyelim umarım ortaya çıkar ve bizlerle paylaşırsınız :D

Oyuncagi atmayin cocuk esirgeme kurumuna ya da fakir bir cocuga verin bu boydaki oyuncaklar onlari sevincten havalara ucurur sevabaa girersiniz sadaka niyetine hemde bir bela varsa perde olur sadaka

Yurda nasıl kayıtsız açmadan bakmadan alıyorlar anlamadım biz kardeşime doğum günü hediyesi gönderdik kutuyla hme de arkadaşı almıştı ona reğmen paketini bozup bakmışlar.

Back
X