• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dev ayıcığın esrarı

adam olsa ismini yazardı at gitsin valla ben yerimde duramazdım meraktan kameraları inceletirdim :D

sizin yurdu biri havaya uçurmak istese cok rahat yapar Allah Korusun..

Yurda nasıl kayıtsız açmadan bakmadan alıyorlar anlamadım biz kardeşime doğum günü hediyesi gönderdik kutuyla hme de arkadaşı almıştı ona reğmen paketini bozup bakmışlar.
Normalde bizde de öyle oluyor, ama yurtta otorite diye bir şey yok. Yapmak isteyen yapıyor işte. Geçen bir erkek kız kılığında girmiş yurda:KK34:

Işin kötüsü bu boyda ayıları ben de çok severim ve hep istemişimdir. O yüzden benş tanıyan biri galiba.
Oyuncagi atmayin cocuk esirgeme kurumuna ya da fakir bir cocuga verin bu boydaki oyuncaklar onlari sevincten havalara ucurur sevabaa girersiniz sadaka niyetine hemde bir bela varsa perde olur sadaka

ayıcığı aşağı indirdim, üstüne de bir not yazdım."bir daha böyle sapıkça notlarla hediye gönderirsen poliste alırsın soluğu" yazdım, notu iğneledim. Resmini çektim birazdan whatsapp profil resmi yapacağım. Çıkar belki ortaya kimse.o_O

Kırgın Çiçekler izlemiş. Bknz:Güney'in Songül'e dev bir ayıcık göndermesi.
Dev ayıcık çok komik bi sifat tamlamasi yaa:)

Iyi geceler herkese. Ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum. Beni bir ara anons edip aşağı kargo odasına çağırdılar. Gittim niye kaç gündür kargomu almadığımı falan sordular, kocaman bir kutu. Şok oldum çünkü kargo beklemiyordum hele de öyle zebellah gibi bir kargoyu hiç beklemiyordum. Kayıt defterine falan baktık, kayıt yok,getiren kişi falan imzalamamış.Neyse aldım güç bela yukarı götürdük, kutuyu açtım ki kocaman oturan pembe bir ayıcık. Kutuda bir tane de not vardı, "kucağına oturup sarılacağın kişi şimdilik bu olsun." yazıyordu. Yazıyı kesinlikle tanınıyorum, isim de yok zaten. Yatağımın kenarında kocaman bir ayı var şimdi ve ben baya korktum. Ne demek şimdi bu? Nasıl öğrenirim bunu kimin bıraktığını?

not:herhangi bir kargo şirketiyle gelmemiş, kutusu düz karton kutuydu. danışmadaki kimse içeri nasıl geldiğini bilmiyor ama danışmadakiler sık sık değişiyor ve çok da sallamıyorlar zaten.

Bu arada hayatımda kimse yok.

Edit: ayıcığı aşağı indirdim, üstüne de bir not yazdım."bir daha böyle sapıkça notlarla hediye gönderirsen poliste alırsın soluğu" yazdım, notu iğneledim. Resmini çektim birazdan whatsapp profil resmi yapacağım. Çıkar belki ortaya kimse.[/QUOT
Niye bir tek bana romantik geldi.
Şu sıralar sevgiye baya açım anlaşılan :KK70:
başta bana da romantik geldi ama su kucak olayı sapıkça

Benim hoşuma giderdi böyle bir sürpriz. Peluş oyuncaklara bayılırım zaten. Yakında açıklar kim olduğunu, bence atma çöpe ayıyı, hatıra kalır, belki ileride çocuklarınıza anlatırsın bak bu ayıyı baban benle tanışmak için göndermişti filan diye...

Eveeeeeeeeeet, romantik bulan tek ben miyim diyordum ben de. Gizli bir hayranım bana hediye gönderse hoşuma gider. İnsanların aklına hemen çok kötü şeyler gelmiş şaşırdım.

Hemende sapık damgasını vurdunuz, ya belki Ada'm yanlis ifade etti ne bileyim, sapikca bir düşünce icin zahmete girip Kocaman ayicik??? Bekleyin ikinci adım Nasıl olacak ona göre tepki koyarsınız.
ya banada ayy ne romantik:KK60:dedirtti ama kucak kısmına çok takıldım ne yalan söyliyim

Bilmiyorum ama eskiden beri büyük ayıcık hastasıyımdır hatta geçen sene alacaktım param yetmemişti. Bu yüzden beni tanıyan biri olduğunu düşündüm.
Kırgın Çiçekler izlemiş. Bknz:Güney'in Songül'e dev bir ayıcık göndermesi.
Dev ayıcık çok komik bi sifat tamlamasi yaa:)

Aaa çok enteresan.
Bence yurda elden gelen bu tarz şeyleri almamalılar.
Ha kargo getirir, isim bellidir o ayrı.

ayıcığı herkein içinde göstere göstere çöpün yanına koy trip eten sana karşı tutumu değişen biri olursa anlarsın

Cok cok onceden olsa mesele bi 10 yil once 'ayyy ne romantik, acaba kim bu' diye dusunurduk ama simdi 'cok korkunc' diye dusunuyoruz. 10 yilda nasil bu kadar cok degisti insanlik acaba..
Yazik..
Neyse bence yurttan biridir. Kimse oyle esrarengiz bir kutuyu iceri almaz.. Ustunde isim yazmiyorsa senin oldugunu nasil anladilar ki?

Back
X