- 30 Mayıs 2015
- 606
- 355
- 103
vallahi ya o nasıl bişey öyle içimde bir fil var sanki :)Bence normal degil ama ne yapayim öleyim mi acliktan :) ::)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi ya o nasıl bişey öyle içimde bir fil var sanki :)Bence normal degil ama ne yapayim öleyim mi acliktan :) ::)
haftaya yapılacakŞeker yüklemesi yapıldı mı
Aynen canım ekimde doktora gdicem sorucam bakalim diyet isteecegim boyle gidwrsem ben 20 kilo alirimvallahi ya o nasıl bişey öyle içimde bir fil var sanki :)
bunu yapmalıyım tutmaya çalışıyorum kendimi öyle bi sıkıntıya giriyorum ki anlatamamGünlük ne yiyeceğine sabahtan karar ver bir kenara yaz. Fazlasını yeme, canın her istediğinde yeme. Standart ana ve ara öğünlerin olsun. Onların dışına çıkma, kendini tut. Bebeğin ve kendin için.
vallahi haftaya şeker yüklemesi için gideceğim bende konuşsam iyi olacak çok kilo almak istemiyorum acaba kaç oldum diye düşünmekte istemiyorumAynen canım ekimde doktora gdicem sorucam bakalim diyet isteecegim boyle gidwrsem ben 20 kilo alirim
Eve baskül bile almadım üstünden inmem artik morelim daha cok bozulur :)vallahi haftaya şeker yüklemesi için gideceğim bende konuşsam iyi olacak çok kilo almak istemiyorum acaba kaç oldum diye düşünmekte istemiyorum
vallahi bende :) eşim alayım dedi sakın dedim yapmaa :)Eve baskül bile almadım üstünden inmem artik morelim daha cok bozulur :)
Gebelik şekeri çıkmıştı bende öyle açtım ben dehaftaya yapılacak
malesefff öyle galiba :)Çok tanıdık geldi....
Çözüm yok![]()
inşallah çıkmaz o zaman ne yaptın ilaç falan mı verdi doktor nası aştın bu durumuGebelik şekeri çıkmıştı bende öyle açtım ben de
malesefff öyle galiba :)