Devamlı tetikte bekliyorlar.

İstenmemek boyle birsey demek ki 626262617 sene de geçse degismiyormuş. Hoş hizmetlerini etseydim, zirt pirt diplerinde dolaşsaydim benden iyisi olmazdi belkideee
Aynen öylee, istediklerini verseydiniz en iyisi siz olurdunuz. Gerci karakterlerinde sorun varsa bu sefer de yüzünüze gülüp arkanizdan da yine elestirirlerdi.

Esim de diyor herşeyi niye takıyorsun, kaçta bir goruyoruz onlari. 🙄 Ama sonucta eve gelince benim modum bir düştü yani.
Valla ben de ilk evlendiğim zamanlar kv ile dışarda kahvaltıda buluşmuştuk. Oh ne iyi oldu yaa böyle bunu arada bir yapalım değişiklik oluyo demiştim. İyi tamam evine gelmeyiz bi daha hep dışarda buluşuruz demişti :KK57: :KK57:

Merhabaaaaaaa.
Geçenlerde eşimin halasi, teyzeleri, annesi vs buluşmuştuk. (Evde degil)
Neyse şimdi ben bu kadinlarla samimi degilim zaten koronadan once de senede belki 2-3 defa gorurdum.
En son yine 1 sene önce goruşmuşuzdur belki ve aramizda tartişma filan olmadi hiç.

Ben insanlara devamlı laf sokan biri degilim, hatta laf sokmaktan ziyade kizarsam, bozlulursam bunu karsimdaki yüzümden bile anlar. Oyle sinsilik peşinde değilim.

Neyse sohbet ediyoruz gayet normal kendimle ilgili birseyden bahsediyordum sorduklari icin. Aradan 5-10 dakika sonra halasi başladi "sen şunu mu demek istedin bize?" Diyor ama nasil konusuyor boyle nefes nefese kalmiş 😁 Konunun kendiyle hiiiiic alakasi yok oturmuş kurmuş. Hayir diyorum oyle dusunmedim diyorum 2 dakika sonra başka birşey soylemek istedigimi dusunuyor. 😁

Ruh hastasi diyeceksiniz ama kendi aralarinda konuşurken bu kadar senaryo kurmuyorlar. Ben birşey diyince abartili abartili hareketleri var bu ailenin genel olarak. Sık gorusmuyoruz ama ilk kez olmuyor. Gorumcemin biriyle de sirf boyle bir mevzudan feci kavga ettim 2 senedir belki fazla gorusmuyoruz kendisiyle.

Derseniz bu aileye ne yaptin. Taaa 6-7 yıl önce kv, kaynim ve gorumcelerin emrivaki şekilde evime baskin var gibi gelmelerini engelledim, daha dogrusu eşim engelledi.
Ne yasandiysa ozaman yasandi ama hakediyorlardi. Ustunden kaç sene gecti bu mevzularin onun disinda birşey yaptigim yok.

Eşim diyor ki seni fazla gormedikleri icin tanimiyorlar. 🙄 YaHuuuuu tanimadiginiz insanlar bisey anlatirken "bunu mu demek istedin sen bize" diye nefes nefese atlarsan zaten tanişma fasli orada sona erer. Doğru mu?

Ben bu saatten sonra konuşmamaya ve iletişime gecmemeye karar verdim zaten çok konuşkan bir tip degildim ama yılda bir de olsa sıkıldım ya.

Oyle icimi dokeyim dedim.

İnsanların içten kurmaktansa, yüzünüze bunu mu demek istedin demeleri, özellikle aile içinde, daha güzel bir yaklaşım değil mi? Nefes nefese kısmını anlamadım ama.

Aynen öylee, istediklerini verseydiniz en iyisi siz olurdunuz. Gerci karakterlerinde sorun varsa bu sefer de yüzünüze gülüp arkanizdan da yine elestirirlerdi.

Dogru. Eltim benim tam tersimdir ve kendi memleketlerinden, hamarattir, evinde agirlar hatta 10 dakika mesafedeki kaynanami yatili agirlar. Ama onunla bile ters dustukleri oldu. Arkasindan da konusuyorlar onun arkasindan konusuyorlarsa benim arkamdan sövmüyorlardir insallah 😁😁😁

Valla ben de ilk evlendiğim zamanlar kv ile dışarda kahvaltıda buluşmuştuk. Oh ne iyi oldu yaa böyle bunu arada bir yapalım değişiklik oluyo demiştim. İyi tamam evine gelmeyiz bi daha hep dışarda buluşuruz demişti :KK57: :KK57:

Al işte ayniiii biliyor musun ayni boyle anlattigin şekilde bir alakasizliktaydi. 😁😁😁

40 yil düsünsem bu sonuca varamam heralde 😂😂

Esim de diyor herşeyi niye takıyorsun, kaçta bir goruyoruz onlari. 🙄 Ama sonucta eve gelince benim modum bir düştü yani.
Aman ne düşeceksin onlar için, sanki senin modun düşünce onların totoları duydu, salla gitsin istediğini konuşsunlar

Dogru. Eltim benim tam tersimdir ve kendi memleketlerinden, hamarattir, evinde agirlar hatta 10 dakika mesafedeki kaynanami yatili agirlar. Ama onunla bile ters dustukleri oldu. Arkasindan da konusuyorlar onun arkasindan konusuyorlarsa benim arkamdan sövmüyorlardir insallah 😁😁😁
Bak işte 😀😀 Anlamlandirmak imkansiz 😀

Al işte ayniiii biliyor musun ayni boyle anlattigin şekilde bir alakasizliktaydi. 😁😁😁
Valla yani işte gelin olunca böyle olunuyo heralde ne bileyim her dediğini 40 kere düşünüp söylemen gerekiyo ya da benim gibi külliyen salıcaksın :D Ay aşkolsun anne onu mu diyorum ben falan dedim. Tamam sen bize gelirsin dedi :D Sonra ben de güldüm geçtim napiim yani kendi de güldü bu sefer ama lafını da soktu yani eksik etmedi :D ne anlamak istiyosa öyle anlasın herkes boşvereceksin. Kv. ile aram iyi şu anda dediklerini çok kaile almıyorm. O da bana laf sokmayı nerdeyse tamamen bıraktı ;)

Benim halamla teyzem yolda görseler birbirlerini tanımazlar😅
Hala jeton köşeli galiba deseydin keşke gıcıklığına.

"Onu demek istesem onu derim zaten, niye lafımın altında laf arıyorsunuz sürekli, hayırdır bir yaranız mı var?" denilebilir çok da güzel. İma üzere konuşmalardan ben de hoşlanmıyorum, zaten çoğu kez aklım öyle konuşmalara ermiyor da. Her şeyin dolaylısını anlamaya, yorumlamaya ve oradan cevaplamaya çalışmak zor olsa gerek.

Valla yani işte gelin olunca böyle olunuyo heralde ne bileyim her dediğini 40 kere düşünüp söylemen gerekiyo ya da benim gibi külliyen salıcaksın :D Ay aşkolsun anne onu mu diyorum ben falan dedim. Tamam sen bize gelirsin dedi :D Sonra ben de güldüm geçtim napiim yani kendi de güldü bu sefer ama lafını da soktu yani eksik etmedi :D ne anlamak istiyosa öyle anlasın herkes boşvereceksin. Kv. ile aram iyi şu anda dediklerini çok kaile almıyorm. O da bana laf sokmayı nerdeyse tamamen bıraktı ;)

Laf sokmaktan ziyadd kendi kendine senaryo kurup bana egolu dedi kendimi yuksek goruyormusum onlari kucuk goruyormusum 😁😁😁 ayni boyle dedi

Ama bu benim portrem :)
Diğerleri değil ama eş ailesi bana böyledir.
Ne diyorum diye durur bir düşünürler.
Halbuki gayet havadan sudan bir muhabbettir yani ama öyle sanmamak için ellerinden geleni yaparlar.
Neyse ki yine de sormuş ne demek istiyorsun diye, benimkiler gidip orada burada ağlıyorlar:)

Ben böyle insanların karşısında ezebileceği birilerini görmek istediklerine, göremeyince de acısını bir şekilde çıkartmak istediklerine inanıyorum.
Gururlu, mesafeli, ne istediğini bilen, istekleri eşi tarafından kabul gören kadınları sanırım bu çevrelerde barındırmıyorlar :)
Kadın/gelin dediğin hizmet etmeli, saygıda kusur etmemeli, eşi tarafından önemsenmemeli, neticede onların zamanında ekseriyetle böyleydi, tersini görünce o güçten korkuyorlar ve o gücü elde edemedikleri için kızıyorlar elde edene, şahsi tecrübemdir tabii.

Dilerim o günleri görmeniz nasip olur. 😊
Dilerim önce saglikli, hayirli bir evladim olsun ben de göreyim.
Ama biz öyle kv olmayalim ya insallah 😊
Valla ben 40 yaşındayım bebeğim daha 1 yaşında bile değil, 30 yaşında evlense(erkek) ben 70 yaşında oluyorum :D Artık Alzheimer mı olurum nolurum bilmiyorum öyle olmayacağıma söz veremem :D Allah size de nasip etsin :dua:

Bu birisiyle anlaşıyor görünüp laf sokanlara ben de gıcık oluyorum , insanlar artniyetli olmasa dahi o insanlardan dolayı acaba dolaylı yoldan şöyle mi dedi ? diye soru işareti oluşuyor. Siz de o insanlardan dolayı mağdur olmuşsunuz bence.

Valla ben 40 yaşındayım bebeğim daha 1 yaşında bile değil, 30 yaşında evlense(erkek) ben 70 yaşında oluyorum :KK70: Artık Alzheimer mı olurum nolurum bilmiyorum öyle olmayacağıma söz veremem :KK70: Allah size de nasip etsin :dua:
Amin insallah 😊
Yaaa alemsinizzz 😀 Sonra gelininiz gelir burada konu açar alzheimer kv ile başim dertte ben napicam diye 😂

Back
X