Deveyi güdemedim, diyardan da gidemedim

Kendi ailenizden cok da farkli bir aileye gitmemissiniz anladigim kadariyla
Koca isteyen kizina amcayin oglu var diyen bir adamla torununa kendi adinin konmasini isteyen bir kp esdeger benim gozumde. Bu adama kacmasaydiniz da bu aileyle cok mutlu olmazdiniz,tek care meslek edinip aileyle ilisiginizi kesmek olurdu.

Hamilemisiniz yoksa daha henüz düşünme aşamasındaki bi çocuk icinmi bu kadar tartışma eğer olmayan gebelik için şimdiden isim yüzden tartisiyorsaniz siz en iyisi hiç çocuk yapmayın

Sana kim ne ettiyse onu havale et Allah' a. Görümcenin suçu ne?
Anne baba aklıyla yaşayan bir adama çocuk yapınca eline ne geçecek?
Okuma demişler okumamışsın, çalışma demişler çalışmamışsın. Bunlar çok normal, isim mevzusu mu anormal?

Son düzenleme:
Sorun sizce bebeğin ismi mi ? Yoksa sizin mutsuz bi evliliğe,size değer vermediğini düşündüğünüz bi kocaya bebek vermek istemeniz mi ?
Ya kusura bakmayın ama anlamıyorum ben. Eşimle çok mutluyum,gözümün içine bakar benim. Ben bile kavga ettiğimizde pişman oluyorum hadi 1 tane vardı 2.yi neden yaptım diye. 10 dakika sonra eser kalmıyor o kavgadan ama olsun. Eşinizin arkasında durması lazım. Çocuk sürekli kavga mı duyacak o evde ? Eğer öyleyse yazık edersiniz. Önce aranızı düzeltin sonra çocuk yapın bence.

Kaç demişler kaçmışsın
Kapan demişler kapanmışsın
İşten çık demişler çıkmışsın
Şimdi babamın adını koy denmesi mi zor geldi?

Kendi hayatıyla ilgili kararları kendi almayanlar başkasının hayatını yaşamak zorunda kalıyor olan bu
Ailesi ve eşin berbat insanlar tamam ama sende ısrarla onlarla kalmaya devam etmişsin.

Yok o çocuk illa doğmalı çünkü onun bu aileye doğması o kadar kötü değil fakat kp adı olması korkunç
Ben söyleyince kızıyorlar ama genede bu tip evliliklere çocuk çocuğum var babasız mı büyüsün demek için yapılıyor ya da koca birden melek olur sanıyorlar bu tip insanlar ayrılma peşinde değil gerçekten

Merak etmeyin kimse ders almaz. Onlar da "ama ben çok seviyorum" der evlenir, "aman yuvam yikilmasin" der kendini ezdirir, "belki çocuktan sonra düzelir" der çocuk yapar, olmazsa ikinciyi yapar. Kimse ders falan almaz. Aynı sizin gibi.

Hamile misiniz şu an ?
Değilseniz çekin gidin . Bu ne böyle kapan denince kapan , işten cik deyince cik ,yat deyince yat , kalk deyince kalk .

Kamu spotu: KARAKTERSIZ ADAMLARLA EVLENMEYIN
Ben artik boyle adamlarin karaktersiz olduğunu düşünmüyorum. Karakteri var ve böyle işte ailesinden başka kimseyı düşünmeyen dik duramayan omurgasız kadın dusmani vs. Bu adamlarda ısrar eden her dediğine evet diyen hem adama hem ailesine kendini köle yapan kadınları karaktersiz buluyorum. Imkani olmayani çocuğu olani anlarım bu üyeyi anlayamadım.

Yemin ederim koptum Allah iyiliğinizi versin

Daha ortada çocuk yok hamile değilsin yani dimi?Sadece düşünüyoruz yazmışsın düşündüğünüz birşey için bütün aile neden birbirine girdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…