yas sınırı 43 olmuş internette arastırırken gördümOnu bilmiyorum ama evraklar varsa bununla ilgili sorulabilir. Ama yaş sınırda olduğu için sormayabilirler.
O doğru değil maalesef. 38 idi 39 oldu. O yazıyı ben de gördüm. Sgk tüp bebek resmi açıklamasında yok.yas sınırı 43 olmuş internette arastırırken gördüm
Bezmialem Pınar hanıma gitmeyi düşünüyorum ssk ne kadarını karsılar bilemiyorum tesekkür ederim cevapların içinO doğru değil maalesef. 38 idi 39 oldu. O yazıyı ben de gördüm. Sgk tüp bebek resmi açıklamasında yok.
Rica ederim canım. Rabbim tez vakitte sağlıkla hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin.Bezmialem Pınar hanıma gitmeyi düşünüyorum ssk ne kadarını karsılar bilemiyorum tesekkür ederim cevapların için
Rica ederim canım. Rabbim tez vakitte sağlıkla hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin.amin inşallah cok tesekkur ederım güzel kalbin ve dileğin için
merhaba, ben rapor çıkarmak için zeynep kamile gitmiştim ancak çıkaramadım cünkü iki aşılamamı yaptırdığım özel hastanenin sgkyla anlaşması yok diye. özelde yaptırdıysanız kriter sgkyla anlaşması olması lazım.Bezmialem Pınar hanıma gitmeyi düşünüyorum ssk ne kadarını karsılar bilemiyorum tesekkür ederim cevapların için
özelde yaptırdıgım hastahane ssk ile calısıyor fakat benim aşılama yaptırdıgım zaman ssk ım yoktu özel ücretli yaptım herseyimi benide kapsamazmı acabamerhaba, ben rapor çıkarmak için zeynep kamile gitmiştim ancak çıkaramadım cünkü iki aşılamamı yaptırdığım özel hastanenin sgkyla anlaşması yok diye. özelde yaptırdıysanız kriter sgkyla anlaşması olması lazım.
Ya bu tup bebek fiyatimi devletten mi bahsediyoruzEvet 1 yılı geçti. Raporlu yaptırdım 2 kez. İğnelerle ilaçlarla yaklaşık 5000 tuttu.
Evet devlet hastanesi tüp bebek fiyatı. 2019 eylül 2020 ocak ayının fiyatları ama değişti mi bilemem..Ya bu tup bebek fiyatimi devletten mi bahsediyoruz
Peki sigorta hiçbir ilacı karşılamıyor mu. Siz sigortalı miydinizEvet devlet hastanesi tüp bebek fiyatı. 2019 eylül 2020 ocak ayının fiyatları ama değişti mi bilemem..
Karşılıyor, iğnelerin ücretinin bir kısmını ödüyor, transfer ücretide sigortalı fiyatı zaten. Biz sigortayla yaptırdık.Peki sigorta hiçbir ilacı karşılamıyor mu. Siz sigortalı miydiniz
olmuyor malesef devlette 2 aşılama olması lazımaşılama özelde oldu gecerli olur mu
Merhaba hicbir bilgim yok konu üstte kalsın diye yazdım Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et
Raporsuzsaniz eğer ilaç vs sizdeki yumurta gelişimine bağlı benim iğneler 9 bin tutmuştu hastanede 8200 aldımerhaba araştırma hastanelerinde raporsuz tüp bebek yapılıyormu bilginiz varmı yaşım 22 olduğu için rapor çıkmıyor sanırım 23 olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?