Devlet Hastanelerinde 2021 Tüp Bebek Fiyatları Yakın Zamanda Yaptiranlar Var Mı?

Sperm sayımız az hareketlilik sıfır.. Hsg amh hepsi iyi Allaha şükür
Kaç acaba bizimde çok az tüp bebek yapilirmi bilmiyorum .
1-2 tane motil spermden 44 bine çıkti devamli cikarmi bilmiyoruz kriptozoospermsiniz dedi son gittigimiz doktor .bazen sperm cikisi olabilirmis bazen olmayabilirmis🤷‍♀️
Haraketlilik ne durumda bilmiyoruz bakilmamis .
Bende hsg cekilmedim çekilecegim .
Benim Hormonlara bakildi sadece .

Kaç acaba bizimde çok az tüp bebek yapilirmi bilmiyorum .
1-2 tane motil spermden 44 bine çıkti devamli cikarmi bilmiyoruz kriptozoospermsiniz dedi son gittigimiz doktor .bazen sperm cikisi olabilirmis bazen olmayabilirmis🤷‍♀️
Haraketlilik ne durumda bilmiyoruz bakilmamis .
Bende hsg cekilmedim çekilecegim .
Benim Hormonlara bakildi sadece .
Tam sayıları şuan aklımda yok iki kere yaptırdık emodex kullandık tekrar verdik sperm çok az yükselme olmuştu sperm sayısın da ama hareketlilik aynıydı kriptozosperm falan demedi canım

Merhabalar merak ettiğim süreci ilk olarak nasıl başlattınız?
O kadar uzun ki. Benim herhangi bi sorunum cikmadi. Ama her turlu muaneyi oldum. Hormon testleri, jinekolik muane, rahim filmi ve hepsi cok temiz ve iyi sonuclardi. Eşim spermiyogram testi verdiginde sperm sayisi ilk 17 milyon cikmisti ama ileri hizi dusuktu bu yuzden 2 aşılama denendi olumsuz sonuclandi. Tüp bebege gecicez insallah.

1 yil once yani . Raporlu değil mi? Bende 5-6 bin tutar diye dusunuyordum. Henuz fiyati konusmadik. Ama tum belgelerimi olusturdum. Adet oldugumda inşallah başlatirlar tedavimi.
Evet 1 yılı geçti. Raporlu yaptırdım 2 kez. İğnelerle ilaçlarla yaklaşık 5000 tuttu.

2 kez mi 5000 tuttu yoksa tek seferi mi herşey dahil yani.
İlkinde iğneler ilaçlar yumurta toplama transfer 5000 tuttu belki 6000. O tutmadı ikinci için tek kez bi iğne kullandık ne kadardı hatırlamıyorum sonrasında transfer oldu 1000 TL ödemiş eşim.

İlkinde iğneler ilaçlar yumurta toplama transfer 5000 tuttu belki 6000. O tutmadı ikinci için tek kez bi iğne kullandık ne kadardı hatırlamıyorum sonrasında transfer oldu 1000 TL ödemiş eşim.
Anladim canim cok tesekkur ederim. Sizin sonucc pozitf mi oldu peki.

Araştırma hastanelerinde aşılama ücretsiz. 39 yaşından büyükseniz iğneleri karşılamıyor. 39 yaşından sonra tüp bebek de ücretli. 39 yaşından küçükseniz hem tüp bebegi hem de ilaçları karşılıyor araştırma hastaneleri. Ancak bunun için 2 kere iğneli aşılama yaptırmanız gerekiyor. Tüp bebek 39 yaşından küçükler için 1.2.3. Denemelere indirim var % olarak. Araştırma hastaneleri ayrıca tahlil ve tetkik ücreti ödemezsiniz yaş şartı gözetmeksizin.
merhaba 39 yaşındayım özelde 2 kere asılama yaptırdım devlet tüp bebek bana yapar mı ? arastırma hastaneleri demişsiniz İstanbul Avrupa yakası bilginiz var mı hangi hastanelerde oluyor

merhaba 39 yaşındayım özelde 2 kere asılama yaptırdım devlet tüp bebek bana yapar mı ? arastırma hastaneleri demişsiniz İstanbul Avrupa yakası bilginiz var mı hangi hastanelerde oluyor
2 kere İğne ile aşılama tedavisi görmüşseniz acele edin. 40 yaşına girmeden yaptırın o zaman sgk karşılıyormuş. Maalesef istanbul da hiç billiyorum.

Back
X