- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
Evet söylemiyorlar nedeni kız olup sonlandırsın diye ben öyle duydum ama özele gidebiliyorsan imkanın varsa onlar zaten 11 haftadan itibaren tahmini söylüyorlar tahminlerinde az yanılma payı var benimki doğru çıktıKızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Canım bende ankaradayım misal Keçiören'de bilgi tıp merkezi var 20 tl muayenesi. Ortadoğu hastanesi 35 lira mesela Heryer 150-200 lira değil ki. Bulunduğun bi dünya tıp merkezi var bulunduğun ilçede ki tıp merkezleri isimlerini bul ara sor fiyatİnternetten baktım sadece ve çok pahalıydı ya, uygun olsa öyle cinsiyeti öğrenmek için giderdim vallahi ilk bebeğim bide
Benim bildiğim kadarıyla 12-13 haftadan önce söylenmesi yasak. Ne yazık ki yasal kürtaj sınırı içinde olduğu için bazı aileler cinsiyeti öğrenince kız çocuklarını aldırmak gibi bir barbarlık yapıyorlarmış. Yani çağdışı kız erkek çocuk ayrımının bir sonucu. Ben Amerika'ya kan gönderip genetik hastalık testi yaptırmıştım. Daha 10 haftalıkken cinsiyeti belliydi bu test sonucunda. Ama özel hastane olmasına rağmen bana da söylenmedi. Ama sen 18 haftalık hamilesin. Söylemeleri gerekiyordu.Kızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
İnş dediğini yapar öyle pek kalmadı artık 100 liraya muayene özelde.. Neredeyse çoğu dediğin fiyat aralığında.. Ankaranın neresinde yaşıyor acaba.. Ben istanbulda medipolde bırak 30 lira vermeyi ssk dan dolayı bedava muayene oluyordum nst ise 5 liraydı :)Canım bende ankaradayım misal Keçiören'de bilgi tıp merkezi var 20 tl muayenesi. Ortadoğu hastanesi 35 lira mesela Heryer 150-200 lira değil ki. Bulunduğun bi dünya tıp merkezi var bulunduğun ilçede ki tıp merkezleri isimlerini bul ara sor fiyat
Biz de cinsiyetini sorduğumuzda söylemlerinin yasak olduğunu dile getirdiler. Neden diye merak edip sorduk haliyle. Bazı "BABA ADAYLARI" nın eşlerinin kız bebek doğuracağını öğrenip eşini dövmesinden tutun hastaneyi birbirine katmasına kadar türlü şey yaşamışlar. Ve yasaklanmış devlet hastanelerinde. Bazı hastaneler söyleyebiliyor. Biz hemen özele gitmiştik. Sadece cinsiyetini öğrenmek istiyoruz dediğimizde 80 tl talep etmişlerdi. Başka yerde muayenedir, ultrasondur vs 300-400 talep ediliyor. Ayrıca ayrıntılı ultrasonda da söylüyor doktorlar.Kızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Ya ben Ankara'da koruya gidiyorum muayenesi 212 lira bunun gibi hastaneler var tabi memorial,liv,Acıbadem,bayındır,güven bunlar pahalı hastaneler ama o kadar çok uygun fiyatlı hastane ve tıp merkezi var ki lokman hekim 36 lira mesela önemli olan gitmek istiyorsan araştıracaksınİnş dediğini yapar öyle pek kalmadı artık 100 liraya muayene özelde.. Neredeyse çoğu dediğin fiyat aralığında.. Ankaranın neresinde yaşıyor acaba.. Ben istanbulda medipolde bırak 30 lira vermeyi ssk dan dolayı bedava muayene oluyordum nst ise 5 liraydı :)
Kızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Ahhh canım kızın mı olacak senin?Biz de 17. Haftadayken 5 hastane gezip netleştirememistik. Kız gibi demişlerdi ama kimse aha bu kesin kız demedi.
Taa 23. Haftada detaylıda netleşti. Hatta doktora "kızımın pipisi yok di mi?" demiştim o da allahtan yok demişti
Ahhh canım kızın mı olacak senin?
Allahım hayırlı evlat versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?