Devlet hastanesi bebeğimin cinsiyetini söylemiyor :(

17 haftalık bebeğin cinsiyetini öğrenmek te hakkınız gayet, öyle bir yasak hiç duymadım. eşinizin ya da sizin herhangi bir sigortası yok mu? sgk farkı en fazla 50 tl filan çıkıyor anlaşmalı hastanelerde telefon ile öğrenebilirsiniz ve

Evet söylemiyorlar nedeni kız olup sonlandırsın diye ben öyle duydum ama özele gidebiliyorsan imkanın varsa onlar zaten 11 haftadan itibaren tahmini söylüyorlar tahminlerinde az yanılma payı var benimki doğru çıktı

EVEt devlet hastanesinde yasak sanırım 25. Hafta falan söylüyorlar. Ama illa lüks hastaneye gitmek zorunda değilsin ki tıp merkezleri var 20 lira muayene orda öğrenebilirsin

İnternetten baktım sadece ve çok pahalıydı ya , uygun olsa öyle cinsiyeti öğrenmek için giderdim vallahi ilk bebeğim bide
Canım bende ankaradayım misal Keçiören'de bilgi tıp merkezi var 20 tl muayenesi. Ortadoğu hastanesi 35 lira mesela Heryer 150-200 lira değil ki. Bulunduğun bi dünya tıp merkezi var bulunduğun ilçede ki tıp merkezleri isimlerini bul ara sor fiyat

Devlet hastanesinde 16 haftalıkken kıza benziyor dedi 19. Haftada kesinleşti. Bazı bebekler cinsiyetini geç gösteriyor doktor yanılmamak için söylememiş olabilir.

ay ne yasak olacak. 13 . haftada soylemişti. her gittiğinizde sorun illa söyleyecektir. 2 haftada bir farklı doktora gidin. hayırlı olsun. böyle seyleri kafaya takmayın. mutlu anne mutlu bebek :)

Benim bildiğim kadarıyla 12-13 haftadan önce söylenmesi yasak. Ne yazık ki yasal kürtaj sınırı içinde olduğu için bazı aileler cinsiyeti öğrenince kız çocuklarını aldırmak gibi bir barbarlık yapıyorlarmış. Yani çağdışı kız erkek çocuk ayrımının bir sonucu. Ben Amerika'ya kan gönderip genetik hastalık testi yaptırmıştım. Daha 10 haftalıkken cinsiyeti belliydi bu test sonucunda. Ama özel hastane olmasına rağmen bana da söylenmedi. Ama sen 18 haftalık hamilesin. Söylemeleri gerekiyordu.

Ben 13. Haftamda öğrendim özelde lak die söyledi erkek diye... 18 hafta olmuş en azından bir fikir beyan edebilirler yasak neymiş resmen kılıf uyduruyor... Dişinizi gösterin çirkeflik yapın ağzınızı açın ricadan anlamaz devlet doktorları.. Bilim okuyup insanlık okumayan koca kafalılar.

İnş dediğini yapar öyle pek kalmadı artık 100 liraya muayene özelde.. Neredeyse çoğu dediğin fiyat aralığında.. Ankaranın neresinde yaşıyor acaba.. Ben istanbulda medipolde bırak 30 lira vermeyi ssk dan dolayı bedava muayene oluyordum nst ise 5 liraydı :)

16. Haftada netlesiyor yasak diye birsey yok size yalan söylemiş şikayet edin

Biz de cinsiyetini sorduğumuzda söylemlerinin yasak olduğunu dile getirdiler. Neden diye merak edip sorduk haliyle. Bazı "BABA ADAYLARI" nın eşlerinin kız bebek doğuracağını öğrenip eşini dövmesinden tutun hastaneyi birbirine katmasına kadar türlü şey yaşamışlar. Ve yasaklanmış devlet hastanelerinde. Bazı hastaneler söyleyebiliyor. Biz hemen özele gitmiştik. Sadece cinsiyetini öğrenmek istiyoruz dediğimizde 80 tl talep etmişlerdi. Başka yerde muayenedir, ultrasondur vs 300-400 talep ediliyor. Ayrıca ayrıntılı ultrasonda da söylüyor doktorlar.

Ya ben Ankara'da koruya gidiyorum muayenesi 212 lira bunun gibi hastaneler var tabi memorial,liv,Acıbadem,bayındır,güven bunlar pahalı hastaneler ama o kadar çok uygun fiyatlı hastane ve tıp merkezi var ki lokman hekim 36 lira mesela önemli olan gitmek istiyorsan araştıracaksın

Bende Ankara da yaşiyorum.Zekai tahir dr Ankara hastaneside cinsiyet soylemiyor yasak.
Bir tıp merkezinden ogrenebilirsinz çok pahali değil 20-30tl falan.
Ayrica doğumu orda yapmayı bir daha düşünün derim

Ahhh canım kızın mı olacak senin?
Allahım hayırlı evlat versin inşallah.

Ankara ' da ikamet ediyorsunuz sanırım. Güvenpark'ın karşısında bir yer var adını hatırlamıyorum. Raporlarıma baktım ama bulamadım. Biz de oraya gitmiştik.

Ultrason endikasyonları arasında cinsiyet öğrenmek yok yani söylemek zorunda zaten değiller :)
Ayrıca ülkemiz malum bir Ortadoğu ülkesi olduğu için size garip gelse de kız çocuklarını beğenmeyen ve düşürmeye çalışan tipler hala var, sebep de budur.

Yook artık 17 hafta olmuş bellidir ki artik cinsiyet. Ne zaman soyleyecek dogunca falan mı. 150 falan degl ara gitmeden özel bi hastaneyi sor fiyat git 20 30 tl ye var yani muayene. Taş olsa çatlar

kız çocuklarını düşük yapmaya çalışanlar olduğundan erken haftalarda söylememeye çalışıyor olabilirler.

mesela çin'de direkt yasak cinsiyet söylemek tek çocuk hakları var çünkü kız fetüs olunca düşük yapıyorlarmış zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…