eminim 2016 fiyatları bunlardıetlik lokman hekimde 70 tl idi muayene. 19 mayıs özel hastanesinde cok daha azdı.özel keciören hastanesinde 35 tl kadın dogum gidin baktırın.
yasak felan değil okadar bile zaman ayırmak istemiyorlar
16. Haftadan sonra söylüyor olmaları lazım . İstersen bi kaç özel Dr tavsiye edebilirim oldum olası nefret etmişimdir o hastaneden. Arkadaşıma 7 aylık hamileyken Dr biri kıza benzıyo demişti. Benziyor ne demek yahu kadın doğuracak nerdeyseKızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Canim senin 150 200 dedigin proflarin ozel kendi muayenehanelerindeki fiyat normal bir ozel hastanede 40 50 tl ye muayene olursun. Oyle bir yasak eskiden varmis devlet hastanelerinde ama suan oyle bisey oldugunu bilmiyordum sasirdim.Kızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Kızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Yasak degil ama devlet hastanelerinde daha gec soyler dr lar cinsiyeti devlet hstnesinde caliştgm için biliyorm bilerek gec söyluyolar kesin olsun diye baska sebepleride var aslinda ama girmeyeyim o konuya.bence sen dr a gittigimde kesin degil ama erkek demişlerdi erkekmi diye sor dr aKızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Bilgi tıp var uygun orasıİnternetten baktım sadece ve çok pahalıydı ya, uygun olsa öyle cinsiyeti öğrenmek için giderdim vallahi ilk bebeğim bide
BenKızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?