fransada oyle butun hamilelik boyunca uç hakkin varYurtdışında da söylemiyorlar. Hatta halam garibim pembe pembe suslemis bebegin tüm odasını, pembe pembe giysiler, hep kiz urunleri. bebek bi gelmiş erkek.bana göre bebeği aldirmasinlar diye böyle birşey yapıyorlar. Nüfusu arttirabilmenin en iyi yollarından biri de bu. Bu bahsettiğim yasak İsviçre için vardı. Kesinlikle soylemedikleri gibi öyle her istediğinde ultrasonda da göremiyorsun. Benim annem 2. Sefer 6 aylıkken gitmiş ultrasona. Değişik şeyler var işte
Bende etlik zubeydeye gidiyodm evet yasakmis soylemiyolar bende sordm iki kez yasak demedi ama daha belli degil dedi hastanede sira beklerken ekrandada gormstm sikayet edemezsnz cunku bu bakanligin verdigi bi karar ben sanatoryum tip merkezine gitrim sigortmiz yoktu 50 lira odedk normalde sigortanjz varsa 20 lira ödüyorsunuz sizin dediğiniz 4 boyutlu ultrason buyuk ihtimalle devlettede 20. Hftada ayrintili ultrasonfa soyluyolarKızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Tam olarak nerde otrysn blmyrm ama brn bi kac tane tip merkezine gittim tepebasinda var bilgi tip merkezi yine ayni sekilde 20 tl sigorta varsa yoksa 50 tl gayette guzel gozukuyo herşeyİnternetten baktım sadece ve çok pahalıydı ya, uygun olsa öyle cinsiyeti öğrenmek için giderdim vallahi ilk bebeğim bide
allah bağışlasın bebginizi...eğer uzak gelmesse 19 mayıs hastanesine gel baktır hem burdaki bayan doktorlar cok tatlılar ve çok ilgililer muayene ücretide sanırım 35 yada 42 lira falan...başka testler isterse de farkını ödüyosun ... yarı özel yarı sgk yaniKızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Sacmalamis doktorlar bnce devlet hastanesinin bi sucu yoktur bnce doktorlarin tasarrufunda bi konu dur bashekimlige sikayet edin ve baska bi devlet hastanesine gidin egtim arastirma yada devletin tıp fakultesi olabilirKızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Aynen öyle.... Birde halen toplumda erkek çocuk isteğiyle , eğer kız cocuksa kadınlara hamileyken kötü davranıyorlar diye korumak amacli söylemeleri yasakmış ...
Fazla ultrason olmamasını anlarım da 17 haftalık bebeği aldıracak değiller herhalde. Aşırı saçma yani yasak deyip söylememesi... hani belli değil şu an biraz daha büyüsün o zaman net birşey söylerim dese eyvallah ama yasak nerde yazıyormuş? Tuhaf...Yurtdışında da söylemiyorlar. Hatta halam garibim pembe pembe suslemis bebegin tüm odasını, pembe pembe giysiler, hep kiz urunleri. bebek bi gelmiş erkek.bana göre bebeği aldirmasinlar diye böyle birşey yapıyorlar. Nüfusu arttirabilmenin en iyi yollarından biri de bu. Bu bahsettiğim yasak İsviçre için vardı. Kesinlikle soylemedikleri gibi öyle her istediğinde ultrasonda da göremiyorsun. Benim annem 2. Sefer 6 aylıkken gitmiş ultrasona. Değişik şeyler var işte
bende size söylememesi yasak yani çok ilginç :/ neden söylemiyor ki ? çok saçma yaniKızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Zekai tahirde dr bi bayama bu cihazlar cinsiyeti göstermiyor demistiKızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?