Devlet hastanesi bebeğimin cinsiyetini söylemiyor :(

aman aman bu ne saçmalık ilk kez duydum. yanılma payı oluyor diye cinsiyet söylenmezmi yahu.. o zaman dikkatli baksınlar canım. bide yasak demek ne demek ben aradım sağlık bakanlığını böyle bir yasak yokmuş sizi şikayet edicem diyin. ayrıca kendine güvenen iyi gören bi doktor niye söylemekten kaçsın ki..

omrumde ılk defa duyuyorum yasagını
ben 16 haftalık hamıleydım cınsıyetını soyledı doktorum ozeldı
devlete muayeneye gıttıgımde de soyledı cınsıyetını
bırde ozel hastaneler cok pahalı demıssınızde
ben muayenede 50 tl verdım
dogumumada en guzel odada 1 gece konaklama hersey dahıl 700 tl verdım
sız ultra luks hastaneleremı baktınız acaba ?

baska bı doktora daha gorunun derım ben

fransada oyle butun hamilelik boyunca uç hakkin var
haa cebinden verince istedigin kdr bakdirirsin da ne gerek var bebek ayni bebek içerde duruyor iste :))))

Bende etlik zubeydeye gidiyodm evet yasakmis soylemiyolar bende sordm iki kez yasak demedi ama daha belli degil dedi hastanede sira beklerken ekrandada gormstm sikayet edemezsnz cunku bu bakanligin verdigi bi karar ben sanatoryum tip merkezine gitrim sigortmiz yoktu 50 lira odedk normalde sigortanjz varsa 20 lira ödüyorsunuz sizin dediğiniz 4 boyutlu ultrason buyuk ihtimalle devlettede 20. Hftada ayrintili ultrasonfa soyluyolar

İnternetten baktım sadece ve çok pahalıydı ya , uygun olsa öyle cinsiyeti öğrenmek için giderdim vallahi ilk bebeğim bide
Tam olarak nerde otrysn blmyrm ama brn bi kac tane tip merkezine gittim tepebasinda var bilgi tip merkezi yine ayni sekilde 20 tl sigorta varsa yoksa 50 tl gayette guzel gozukuyo herşey

Yok canim yasak degil,sadece erken biraz daha belirgin olmasini bekliyordur ,
Kardesimin eside devlete gidiyor ,
20 haftalik soylendi ,sonucta yanilma payi var onemli olan saglikli bir cocuk ve anne ,
Arkadasimada meshur bir doktor kiz dedi herseyi pembe ama erkek dogdu

Ben de 60 tl verip eşimle birlikte görme şansımız var diye özele gittik. 17+1 de
2 gün sonra da devlette rutin kontrolüm var, isterse söylesin istemezse söylemesin.
Ben kendimi garantiye aldım, hem erkekmiş bebişimiz değişme şansı da yok
Kız olunca emin olamıyorlar.

Canim bnde 2o haftlik hamileyim ve sen en basta o hastsneye giderek hata yapmissin bende cebeci tip fakultesine gidiyorum surekli 18. Haftada bebegimin cinsiyetini ogrendim hemde doktor kendi sordu ogrenmek istiyomusun cinsiyeti diye kizimiz olacakmis cok sukur bu haftada ayrintili ultrasona gircem nasip olursa zaten o hastaneye hic iyi demiyorlar kadinlari toplu bi odada dogum yaptiriyolarmis bn duydum cok sasirdim bu benim 2. Bebegim olacak ilk dogumumuda cebecide yptim hicbi skinti yasamadim

6 sene oncesinde bizim komsumuza da cinsiyetin soylemenin yasak oldugu gerekcesiyle soylememislerdi. Sebebi de kiz erkek ayrimi yapılması olarak belirtmis doktoru. Kizcagiz ciddende bu sıkıntıyı yaşıyordu ailesinde bu da işin acı kısmı.

allah bağışlasın bebginizi...eğer uzak gelmesse 19 mayıs hastanesine gel baktır hem burdaki bayan doktorlar cok tatlılar ve çok ilgililer muayene ücretide sanırım 35 yada 42 lira falan...başka testler isterse de farkını ödüyosun ... yarı özel yarı sgk yani

Sacmalamis doktorlar bnce devlet hastanesinin bi sucu yoktur bnce doktorlarin tasarrufunda bi konu dur bashekimlige sikayet edin ve baska bi devlet hastanesine gidin egtim arastirma yada devletin tıp fakultesi olabilir

Ben de bugün 17+1 oldum.
Kan ve idrar tahlili verdim onların sonuçları ile beraber yarın ultrason yapacağını söyledi cinsiyeti öğrenmek için.
Bu arada devlet hastanesine gidiyorum ben de. Yasak olduğunu ilk defa duydum.

Aynen öyle.... Birde halen toplumda erkek çocuk isteğiyle , eğer kız cocuksa kadınlara hamileyken kötü davranıyorlar diye korumak amacli söylemeleri yasakmış ...

Eğer şimdi söylemezlerse bile 20. haftada ayrıntılı ultrasonda söylerler.
Ayrıntılı ultrason genellikle özelde yapılıyor devlet hastanelerinin birçoğunda olmuyor.

Fazla ultrason olmamasını anlarım da 17 haftalık bebeği aldıracak değiller herhalde. Aşırı saçma yani yasak deyip söylememesi... hani belli değil şu an biraz daha büyüsün o zaman net birşey söylerim dese eyvallah ama yasak nerde yazıyormuş? Tuhaf...

bende size söylememesi yasak yani çok ilginç :/ neden söylemiyor ki ? çok saçma yani

Hayatımda böyle saçmalık duymadım. Arkadaşım 37. haftasında, full zekai tahire gitti ve belli olur olmaz söylediler.

Ben şöyle bir yasağını duydum yanlış biliyorsam bilen arkadaşlar düzeltsinler ama.

Biliyorsunuz bazı "geleneksel aileler" diyeyim artık, erkek çocuk diye tuttururlar. Kız çocukları bu yüzden aldıranlar oluyormuş onu engellemek açısından, kürtaj süresi geçene kadar söylenmiyor diye duymuştum ben.

Hangi semtte oturuyorsun? 20-30 liraya muayene eden tıp merkezleri küçük özel hastaneler car

Zekai tahirde dr bi bayama bu cihazlar cinsiyeti göstermiyor demisti ben hic ısrar etmedim cinsiyet icin cunku biliyordum kizimiz iyi demisti dr. Bazi dr söylüyor ama genelde soylemiyo o hastane kilo boy da soylemiyo. 40 50 tl olan yerler var tip merkezleri oraya gidin . Lahana testi yapin .hayirli dogumlar

etlik lokman hekimde 70 tl idi muayene. 19 mayıs özel hastanesinde cok daha azdı.özel keciören hastanesinde 35 tl kadın dogum gidin baktırın.
yasak felan değil okadar bile zaman ayırmak istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…