- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
Gebeliğinizin süresi uzamadan hacettepe üniversitesine basvurun. Bir gün sabah gidin, kadın doğum polikliniğinden randevu alın. Hem cok daha iyi bir hastane hem de steril.Kızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değildevlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi çok moralim bozukkk konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Uwwww ne kadar akıllıcaOzele durumun yoksa; devlete bir daha gittiginde 'doktorcun kizim nasil iyi mi?' diye sor. O da kizin iyi veya ne kizi bu erkek diyecektir.
Ayrica ne zamana kadar söylemeyecek zaten 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrason yapilacak o zamanda hastanede yaparsanız illaki söyler...boyle birşeyi ilk defa duydumOzel hastaneler var muayene ücreti 50 ye de var 200 e de uygun yollu bir yer bul öğren cinsiyetini.
Gebeliğinizin süresi uzamadan hacettepe üniversitesine basvurun. Bir gün sabah gidin, kadın doğum polikliniğinden randevu alın. Hem cok daha iyi bir hastane hem de steril.
nerde yaşıyorsunuzİnternetten baktım sadece ve çok pahalıydı ya, uygun olsa öyle cinsiyeti öğrenmek için giderdim vallahi ilk bebeğim bide
İlk defa duydum bununesi yasakmış ya? Ne kadar saçma... burda millet 12-13 haftalarda öğrendi. Ne gerekçe ile söylemiyorlar ki acaba
Bende Ankara da yaşiyorum.Zekai tahir dr Ankara hastaneside cinsiyet soylemiyor yasak.
Bir tıp merkezinden ogrenebilirsinz çok pahali değil 20-30tl falan.
Ayrica doğumu orda yapmayı bir daha düşünün derim
hacettepe 20-24 haftadan sonra özel hoca dışında muayene kabul etmiyor. Bunu söylemek istedim.Gebeliğinizin süresi uzamadan derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?