Devlet hastanesi bebeğimin cinsiyetini söylemiyor :(

Gebeliğinizin süresi uzamadan hacettepe üniversitesine basvurun. Bir gün sabah gidin, kadın doğum polikliniğinden randevu alın. Hem cok daha iyi bir hastane hem de steril.

Antalya'ya gittiğimde 40 tl ye muayene olmuştum. 7 ay önce sigorta felan da yok o olursa daha uygunmuş her neyse. Durumunuz kötü değilse internetten bakmak yerine özele gidin Türkiye'de bir sürü imkan var bende ilk muayene diye Anadolu hastanesine gitmiştim 140 tl falandı ve iğrenç bir hastaneydi tavsiye edebilecek olduğunuz şehirle alakalı hamilelik bölümünden arkadaşlara özel hastane ve fiyatlarını sorabilirsin

Bende 14 haftalik hamileyim özele gittiğim halde bana bile söylemiyo sinir adam ya her seferinde ısrarla sormama rağmen bu haftada cinsiyet mi belli olur Muş diyip bide resmen azarladi 11 haftalikken cinsiyet ogrenen insanlar var etrafimda

Ozel lokman hekim hastanesinin muayene ücreti 75 tl benim bildiğim en uygun yer orası oraya gidip ogrenebilirsin.

Kemik yapisindan bile cinsiyetini biln doktorlar var. Siz bakin monitore orda pipi varsa erkekyoksa kız caktirmadan bakin olmazsa.

Ozel hastaneler var muayene ücreti 50 ye de var 200 e de uygun yollu bir yer bul öğren cinsiyetini.

Ozel hastaneler var muayene ücreti 50 ye de var 200 e de uygun yollu bir yer bul öğren cinsiyetini.
Ayrica ne zamana kadar söylemeyecek zaten 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrason yapilacak o zamanda hastanede yaparsanız illaki söyler...boyle birşeyi ilk defa duydum

Yurtdışında yasak sanırdım bi demek ki TR'de de varmış. Özele giderseniz 150 200 falan değil ben Antalya gibi bi yerde 50 tl veriyorum özele 10 günü geçerse. Sizde uygun yerler bulabilirsiniz.

istanbuldayım, sgk lı orta sınıf özel hastane fiyatları 25-70 tl arası, tıp merkezleri daha da ucuzdur, bulursunuz illa ki 20-30 tl ye muayene olacak bir yer.

belli bir haftaya kadar söylemiyorlar çünkü eşlerin erkek olmadığı taktirde aldırma Vs gibi durumlar olmasın diye belli aya kadar soylemiyorlar diye duymuştum

İnternetten baktım sadece ve çok pahalıydı ya , uygun olsa öyle cinsiyeti öğrenmek için giderdim vallahi ilk bebeğim bide
nerde yaşıyorsunuz
burada muayene 30 40 tl olan hastaneler var da merak ettim
sgk güvenceniz varsa
devlet sonra sorun çıkıyor yanılma olursa diye söylemek istemiyor

İlk defa duydum bunu nesi yasakmış ya? Ne kadar saçma... burda millet 12-13 haftalarda öğrendi. Ne gerekçe ile söylemiyorlar ki acaba

İlk defa duydum bunu nesi yasakmış ya? Ne kadar saçma... burda millet 12-13 haftalarda öğrendi. Ne gerekçe ile söylemiyorlar ki acaba

Yurtdışında da söylemiyorlar. Hatta halam garibim pembe pembe suslemis bebegin tüm odasını, pembe pembe giysiler, hep kiz urunleri. bebek bi gelmiş erkek. bana göre bebeği aldirmasinlar diye böyle birşey yapıyorlar. Nüfusu arttirabilmenin en iyi yollarından biri de bu. Bu bahsettiğim yasak İsviçre için vardı. Kesinlikle soylemedikleri gibi öyle her istediğinde ultrasonda da göremiyorsun. Benim annem 2. Sefer 6 aylıkken gitmiş ultrasona. Değişik şeyler var işte

Bende Ankara da yaşiyorum.Zekai tahir dr Ankara hastaneside cinsiyet soylemiyor yasak.
Bir tıp merkezinden ogrenebilirsinz çok pahali değil 20-30tl falan.
Ayrica doğumu orda yapmayı bir daha düşünün derim

kesinlikle katılıyorum bir kez daha düşünün
hatta başka hastaneye devam etmenizi tavsiye ederim

benım arkadasımda devlette dgum yaptı ama onada sylemedıler yasakmıs dgunca ogrendı cınsıyetını kız bebek dıye aldırmaya kalkanlar varmıs ondan yasakmıs

Merhaba oncelıkle hayırlı olsun bebegın. guvenpark karsısındakı bı hastaneden bahsetmıs bır arkadas özkaya tıp merkezı orası muayene 20 lıra 30 felanda ultrason ucretı sanırım. bır arkadasta gebelık ılerlemeden demıs ya hacettepe ıcın oda soyle hacettepe 12. haftalık hamılelıge kadar gelmıssen takıbe alıyor senı eger 13 olmussan sansın yok maaesef ama araya tanıdık gırerse o baska yada once hocaya gıdıp sonra polıklınıge gıdebelırsın. bu arada hoca muayene farkı 122 lıra butun unıversıte hastanelerınde. zekaı tahırı bencede ele ılla devlet olsun ıstıyorsan unıversıte hastanesı tercıh et yenıdoganı olan. hayırlı dogumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…