• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlet hastanesı skandal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kafam karısıyo herkes bıde dıyo sıkauyet onucta edıcem ha nereye gttıgım naptıgım ona ne ya ben bu kadar caresız kalmısım bunu yaptırıyorum bunun ıcın ondan azar yemek canımı sıkıyo herkesın ıcınde
Birde baskalarinin yanindami soylendi hasta mahremiyetini koruyamamaktanda sikayet etmelisin.Sikayetinide su sekilde dile getir rica ederek tahlilimi istedim sakincasi varsa hayir diyebilirdi fakat herkesin icinde bagirarak hakaret ederek benim ozelimi ifsa ederek kotu duruma dusurdu gibi.

Ben işlem için demedim sadece bir doktor bununla uğraşmaz savunmasını yazar geçer böyle kaç tane şikayet geliyordur her hastanın kanıyla şununla uğraşsa ne olur bide siz düşünün

Doktorlarin sikayetleri birikiyor öyle demeyin belki de baska sikayetleride var bilmem kac yuzdesine ulasinca ciddi yaptırım uygulaniyor.. Doktor diye sahibimiz degiller yaa..

Ben işlem için demedim sadece bir doktor bununla uğraşmaz savunmasını yazar geçer böyle kaç tane şikayet geliyordur her hastanın kanıyla şununla uğraşsa ne olur bide siz düşünün
Adam cocuk yapma yeri ve sekline karismis sizce normalmi degil normal olmayarak bunlarada mudahale etme durumu var ve bu kadinin vakit kaybetme luksu yok.

Bende doktorum bu şikayetleri biliyorum ve asla böyle bişey yapılamaz bu çocuk oyuncağı deil o kanlar sisteme kabul edilince kimse iptal edemez kaybetse laborant sıkıntıya girer herşey sizin gördüğünüz gibi basit işlemiyor
bakın dıyorum ya yapıp yapmamak onun elınde desınkı cık odadan yaptrmıyorum cıkarım adam acık kapıda bıraktı o ara yaparım gıbısınden benım taktıgım tmm yap yada yapma ama duzgun konus ben nasıl rıca ettım testlerı göstrıp oda duzgunce anlatmalıydı sız hastalarınıza salak dıyomusunuz bagırıyomusunuz ne olursa olsun boyle yapmaya hakkı varmı yapmazsa yapmaz

Bakın ilk yazdığım yorumda tavrı.cvp sekli yanlış dedim zaten sadece bu tarz şeylerle doktorlara saçma bir önyargı oluyor ve adamında yapmama durumu var dedim kullandığı kelimeri onaylamadım

Bimere de sikayet edebilirsin.. Et ama mutlaka yanlis bisey de demis olsan bile ki rica etmissin uslup diye birsey var duzgunce konussun salak ne demek yaaa!!!!
ben sıra alırken sordum 1 hafta randevu yoktu ve gttıgımde 4 dr var dıgerlerınde sıra yoktu bunda vardı sız dusunun ne kadar tercıh edıldıgını bımere de sıkayet etcem

Bakın ilk yazdığım yorumda tavrı.cvp sekli yanlış dedim zaten sadece bu tarz şeylerle doktorlara saçma bir önyargı oluyor ve adamında yapmama durumu var dedim kullandığı kelimeri onaylamadım
pordon o zaman kımse yapmaz öyle saygı dıye bıse var bı dr olarak sızde öyle dıysunuz ıns sıkayetıme gereklı seyı yaparlar

valla ben doktora gittigimde bin tane soru sorarım hic kimse terslemedi simdiye kadar yapamadıkları seylerde de cok guzel acıklama yapıyorlar bunun haklı tarafı yok gecen gittigimde doktorun bası cok kalablıkta adam oyle ugrastıki ultrasın goruntusunu tutturabilmek icin niye fotosunu cekeyim diye sonra sordum sorularımı cevapladı boyleside var yani..ve burda doktor yonlendirme yapabilirmis ama yapmamıs bildigin gıcıklık yapmıs iste otesi yok yahu

Ve hastanın bilgileri hastalığı bilgisini üçüncü şahıslarla paylaşması hasta mahramiyetine girer hasta herkes içinde Kıbrıs'ta tedavi olacağını söylemiş zaten bu hasta mahramiyet ihlali deil herkes içinde tartışmada hasta mahramiyet ihlali deil

Doktorunuz aslında özünde haklı ama terbiyesiz üslubundan kaybetmiş.

Bu şekilde dışarıda para vermek istemeyip, tahlili bedavaya devlette getirmeye çalışan çok.

Tabiki diğer doktorun üslubu normal olan ama yine de ona bunları söyleme hakkını vermez o zaman dediğim gibi yorum yapmasında sıkıntı yok senin için sadece bağırıp çağırmasını şikayet edebileceksin. Onu da uyarıp geçiyorlar işte.
evet salak demesı cok fazla canıı sıkyor vee bagırarak konusması ya görsenı 2 kadın dajha vardı onlar bıle sok oldu yuzlerınden bellıydı durduk yere benı azarlaması sıkayet etcem bakılım ne yapıleırsa

Bende sizin kucuk dusunmeyin doktor bunla ugrasmaz dediginiz kelimeleri hakaret olarak gordugum icin onaylamadim ve cevabimi verdim.
Herkes zaten yapmak zorunda degildi ama uslup onemli diye uyardi konu sahibide farkinda.

Ve hastanın bilgileri hastalığı bilgisini üçüncü şahıslarla paylaşması hasta mahramiyetine girer hasta herkes içinde Kıbrıs'ta tedavi olacağını söylemiş zaten bu hasta mahramiyet ihlali deil herkes içinde tartışmada hasta mahramiyet ihlali deil
herkesın ıcınde napacaksın bu testlerı kım ıstıyor dıye bagırarak ssöyledı bende mecbur cevap verdım

Birde baskalarinin yanindami soylendi hasta mahremiyetini koruyamamaktanda sikayet etmelisin.Sikayetinide su sekilde dile getir rica ederek tahlilimi istedim sakincasi varsa hayir diyebilirdi fakat herkesin icinde bagirarak hakaret ederek benim ozelimi ifsa ederek kotu duruma dusurdu gibi.
aynen olan bunlar zaten

Bagirarak ucuncu sahislara duyurulmamismi saka gibi :D

Neden yalvarıyorsunuz ya o kızarken hep bu tür davranislardan onlar kendilerinde bu hakki buluyor..
Test yapmaya bilir bunun için istekte bulunmaz ama size o şekilde davranamaz.

Test isteğiniz orada yapılamasa bile size bu şekilde bir tavır sergileyemez. Bimer, başhekim vs şikayet edebileceğiniz her yere şikayet edin. Bu tiplere dur demek gerekiyor. Keşke orada da " siz benimle nasıl konuşuyorsunuz öyle" gibi bir tepki verseydiniz. İnsanlar sustuğu için bu tipler orman kanunu işletiyorlar hastanede.

Neden yalvarıyorsunuz ya o kızarken hep bu tür davranislardan onlar kendilerinde bu hakki buluyor..
Test yapmaya bilir bunun için istekte bulunmaz ama size o şekilde davranamaz.
evet bugun hallaedebılmek ıcın rıcalar ettıım yalvarmak derken cok bıde deıl yanı öyle yazmısım uslubu zaten canımı sıkan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X