• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlet hastanesı skandal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde dini yorum yapmam hiçbir konuda. Ki sizin konunuza da hiç yorum yapmayacaktım fikrim size ters geleceği için. Ama bu yazdığınızı okuyunca söylemeden edemeyeceğim...

Anne olmak hak meselesi değil. Öyle olsa doğurup çöpe atanlar, bebeğini acımasızca öldürenler asla ve asla çocuk sahibi olmazdı...

Dünyada herşey dört dörtlük değil maalesef, müslümanlıkta da buna imtihan deniyor... Kimi hemen hamile kalıyor ama evliliğimi yaşayamadım diyor. Kimi çocuk sahibi oluyor ama bakacak yedirecek durumu yok. Kiminin çocuğu oluyor ama doğuştan bir hastalık ya da engel ile doğuyor. Kiminin hamile kalma ihtimali var ama tedaviye parası yok. Kiminin parası var ama tedavide umut yok... Herkesin durumu farklı...

Ben işin dini boyutunu hiç hesaba katmasam bile, ahlaki olarak uygun bulmuyorum. Sonuçta sadece başkasının yumurtası ya da spermi kullanılıp sizin rahminizde gelişse dahi genlerini başka birinden alacak. Belki bir hastalığı çıkacak ve siz biyolojik ebeveynini bulamadığınız için çare olamayacaksınız. Belki engelli doğacak, belki kötü bir evlat olacak... Belki tüm bunlar olmayacak ama siz, kendinize ya da eşinize hiç benzemeyen çocuğunuzu gördükçe bunu sorun haline getirmeye başlayacaksınız...

Olmamasında da bir hayır vardır muhakkak. Biz bilemesek de göremesek de...
kendımıze derken benım kanımla gelısecek ve esımın spermıyle olacak bunlar bı olasılık kendı cocugum yanı kendı yumurtamla oldugundada bu sorunlar olabılır o zaman kımsenın cocugu olmasın yanı bu durumdakılerın bır suru kısı var boyle anne olan ben 3 yıldır kafayı yedım resmen ne kadar sıkıntı strese gırıp ne ılaclar kullanıyorum haberınız varmı yok ve gördugum tedavışlerde cabası her yolu denemeye calısıyorum evlet edınsem bıle bu seferde tamamen benden esımden bagımsız olacak bızım cocugumuz olmuycak genetık bu fdahamı ıyı yada baksam buyutsem yarın bıgun aılesı gelse alsa elımden nasıl olur cok cok cok zor dıurumlar secımler bu sıkıntıları cekenler bılır herkesın fıkrı fıkrınıze sayguı duyuyorum ha cocuk hasta vs oldugunda esım babası onun genlerını tasıyo bı sorun olacagını dusunmuyorum

malesef adet bıle ılacla olmuyor cocuk ne yapabılırım bıde 22 yasındayım cocuk mu alayım sızce her yolu denemek varken yanı bazı seyler öye kolay olmuyor dr larda haklı ama benım gıbı bır cok ınsan var annelık duygusunu tatmak ısteyen
Ne diyebilirim ki o kadar hassas bir konu. :( Allah isteyen herkese versin sizede. Ama herşey bi imtihan işte çocuk hasretide zor biliyorum. En kısa zamanda hayırlısıyla tadarsınız inşallah.

Hemen Bimer'e şikayet edin. Şikayetlerinize hemen dönüş yapıp, ilgileniyor orası. Size öyle davranamaz.

Şimdi doktorun size bağırması çok yanlış olmuş ancak sizin yaptığınız çok saçma.O zaman her isteyen eline kağıt alsın bana şu testleri yaptırır mısınız diye doktorlara gitsin.Olur mu öyle şey.Çok yalvardıysanız adam da çıldırmıştır tabi bir de bu açıdan bakmak lazım.

Şimdi doktorun size bağırması çok yanlış olmuş ancak sizin yaptığınız çok saçma.O zaman her isteyen eline kağıt alsın bana şu testleri yaptırır mısınız diye doktorlara gitsin.Olur mu öyle şey.Çok yalvardıysanız adam da çıldırmıştır tabi bir de bu açıdan bakmak lazım.
yok cnm ondan cıldırmadı zaten yapıyordu elındeydı yazarken bu testlerı yaptı bunları durup durupp laf söyledı bende söyle boyle vs ugrasıyoruz falan dedım yalvarmak yazdıgım abartı olmus kb

Donasyon cinsiyet seçimi işlemi mi oluyor kıbrısta yapılan?Neden bu yola başvuruyorsunuz Türkiyede tüp bebek yaptırma şansınız yok mu?

Ne diyebilirim ki o kadar hassas bir konu. :KK43: Allah isteyen herkese versin sizede. Ama herşey bi imtihan işte çocuk hasretide zor biliyorum. En kısa zamanda hayırlısıyla tadarsınız inşallah.
tesekkur ederım ıns allah herkese hayırlı evlatlar versın kımseyı caresız bırakmasın

Allahım insallah gönlünüze göre hayırlı evlat versin.Maddi açıdan çok sıkıntıya düşecekseniz kıbrısta bu işlemi yaptırmayın.

Donasyon başka birilerinin sperm yada yumurtası ile döllleme işlemi demek. Türkiye'de yasak ,cinsiyet belirleme de ülkemizde yasak. Yumurta yada sperm sorunu olan çiftler zorunluluktan genelde Kıbrıs'ı tercih ediyor.kıbrıs bu anlamda sağlık turizminden çok gelir sağlayan bir ülke.
Donasyon cinsiyet seçimi işlemi mi oluyor kıbrısta yapılan?Neden bu yola başvuruyorsunuz Türkiyede tüp bebek yaptırma şansınız yok mu?

Konu sahibi doktor muayene etmeden tahlil yapmayı istemeyebilir Bunda yanlış yok. Ancak size hakaret edip kötü muamelede bulunma hakkı da yok.
İnşallah sağlıkla mutlulukla bebek sahibi olursunuz.

Donasyon başka birilerinin sperm yada yumurtası ile döllleme işlemi demek. Türkiye'de yasak ,cinsiyet belirleme de ülkemizde yasak. Yumurta yada sperm sorunu olan çiftler zorunluluktan genelde Kıbrıs'ı tercih ediyor.kıbrıs bu anlamda sağlık turizminden çok gelir sağlayan bir ülke.

Konu sahibi doktor muayene etmeden tahlil yapmayı istemeyebilir Bunda yanlış yok. Ancak size hakaret edip kötü muamelede bulunma hakkı da yok.
İnşallah sağlıkla mutlulukla bebek sahibi olursunuz.
ısn aynen bende boyle dıyorum

en kesin çözüm bimere yazman kayıt oluşturulduğu için mecbur cevap vermek zorunda kalacaklar. Sağlık bakanlığını aramayıda dneyebilirsin ama bimer etkisi farklı olur.

Uslubu cok cok bozuk ama arkadaslarinda dedigi gibi dr un odasina girip baska bi dr un ustelik bizim ulkemizde yasal olamayan bsieyin testlerini o dr yapmak zorunda deil..sikayet ettiginizde savunmasini verip kurtulur hic bi yaptrimi olmaz.sizin isinizde aksamaya sebebiyet verebilir mi once sor sonra sikayet et bence uslubudnan dolayi

Uslubu cok cok bozuk ama arkadaslarinda dedigi gibi dr un odasina girip baska bi dr un ustelik bizim ulkemizde yasal olamayan bsieyin testlerini o dr yapmak zorunda deil..sikayet ettiginizde savunmasini verip kurtulur hic bi yaptrimi olmaz.sizin isinizde aksamaya sebebiyet verebilir mi once sor sonra sikayet et bence uslubudnan dolayi
yapmak zorunda degıl bu onu benımle oyle konusmakta haklı cıkarmaz ben sıra aldım gıttım pat dıye dalmadım odasına normal bı sekılde söuyledım bı sucum yok yapmazsa yapmaz gonderebılırdı oyle laflar ederken bı taraftan da onrı yanı testlerı yazıyordu yapmasın o zaman

Ayrica bu donasyonu iyi dusunun yasiniz daha 22 mis.yurt disinda farkli yumurtlama teknikleri fln denedinizmi.donasyon icat edildi edileli teyzesiyle dayisiyla nikah dusmeyen akrabayla evlenenlerin hikayeleri var internette tesadufen tabi bu evlilikler...rabbim insallah gerek birakmadan verir sana canim bence yasindan dolayi biraz daha arastir

Ne testi bu bukadar pahalı ?
Devletteki dr başka bi drun istediği testleri yapmak zorunda değil . Ricayla insiyatifine kalmış şekilde yapar ama yapmak zorunda değil.

Siz hiç kıbrısı karıştırmadan hocam özele gittim çocuk için benden şu şu testleri istediler çok pahalı orada yaptıramadım gerekli mi sizde muayne eder misiniz deseydiniz hem muaynenizi ederdi ( farklı bi bakış daha kazanma şansınız olurdu ) hemde testleri yapardı.

Çok ısrar ettiyseniz sinirlenmiştir . Hakaret etmeye hakkıda yok . Şikayet etseniz bu konudan ne çıkar ki ? Bence biley çıkmaz benden kıbrıstaki hastanenin istediğini söylediği testleri yapmamı istedi muayneye izin vermedi bende yapmadım der konu kapanır

Ben defalarca özel hastaneye gittim. Oradan tahlil listesini alıp devlet hastanesinde ki doktora yaptırdım. Kimse de bana noluyor demedi. Muayene etmek isterse de buyursaymış etseymiş. Kadın randevu almış gitmiş sonuçta. Valla bu devlet hastanelerinde ki sekreterinden teknikerine doktoruna herkes bir garip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X