Canim zaten haksizsin demedim.yaomak zorunda deil ama uslubu cok bozuk dedim.bunu duzgun bisekilde ifade edebilrdi tabikiyapmak zorunda degıl bu onu benımle oyle konusmakta haklı cıkarmaz ben sıra aldım gıttım pat dıye dalmadım odasına normal bı sekılde söuyledım bı sucum yok yapmazsa yapmaz gonderebılırdı oyle laflar ederken bı taraftan da onrı yanı testlerı yazıyordu yapmasın o zaman
Malesef o testleri yaptırmak zorunda değil. Doktor muayene eder gerekli gördüğü testleri ister. Öyle elinizde listeyle bu testleri yaptırmak istiyorum diyemezsiniz. Bu durumda şikayet bile etseniz haksız çıkarsınız. Doktorun tavrı çirkin bu yönden şikayet edilmeli. Tahlillerimi yapmadı diye şikayet edilirse sonuç çıkmaz.Canım yalvarmakla hata ettin sen en baştan...
O testleri masasına atıp bunları yapmak zorundasın bu senin görevin ve sen bunun için burada oturuyorsun demeliydin sen yalvardığın için iyice abartmış...
Yok hala diretiyorsa direkt hastanenin başhekimine çıkar şikayet eder işimi yaptırırdım ama oradan çıktığımda da sağlık bakanlığına şikayet ederdim kesinlikle işimi görmeden oradan çıkmazdım...
Ayrıca salak demiş sana hakaret etmiş bir güzel de hakaret davası açardım...
Bu adamla bir güzel uğraşırdım vallahi...
Malesef o testleri yaptırmak zorunda değil. Doktor muayene eder gerekli gördüğü testleri ister. Öyle elinizde listeyle bu testleri yaptırmak istiyorum diyemezsiniz. Bu durumda şikayet bile etseniz haksız çıkarsınız. Doktorun tavrı çirkin bu yönden şikayet edilmeli. Tahlillerimi yapmadı diye şikayet edilirse sonuç çıkmaz.
O hakaretler konusunda bende şikayet edilmesi gerektiğini söyledim. Burada doktorun tek haksız olduğu konu tavrı ve terbiyesizliğidir.Yorumumun en altında belirttim, farklı hastaneden istenilen testler olduğunu sonradan fark ettim...
Yalnız yinede o edilen hakaret ve sergilenen tavır konusunda şikayet edilmesi gerektiği düşüncesindeyim...
merhaba öncelıkle herkesın durumu farklı 1 ay sonra 23 olcam herkesın tedavısı rahatsızlıgı farklı ben böyle tercıh ettım bana yapılması gereken cogu sey yapıldı 1 yılda 1 tane yumurtam olusmadı vs bır suru olumsuz sey benım tercıhım ıstegım bı an önce annne olmak herseyı yasla kıyaslamayın ha benımkı genetık yenı bısey degoıl hallamdan gecmıs sanırım kısır halam o bekledı 8 sene olmadı olmadı son care oda bunu yaptı ıkızlerı var vede cok pısman bekledıgı ıcınDoktorun üslubu tabiki çok kötü ama tahliller çok tutuyor demişsiniz donasyon işlemi de çok pahalı belki bu yüzden de çıkışmış olabilir.
Ayrıca yaşınız daha çok genç. 22 ne demek ki? Bence bekleyin derim. Nasip bu tüm tedavileri oldunuz mu sanki? Tavsiye etmiyorum ben ki yıllardır çocuğu olmayan biri olarak sana bunları yazıyorum.
öylemı nerden bılıyorsun acaba benım yanımdamıydın benım bu ınsanlara bısey anlatmak yada kandırmak gıbı bı amacımmı var bak bakalım tum konularımaŞu konunun gerçek olma ihtimali %0 bence.
bana soylenen genetık olduhgu bu durumda aılede tek halan var ve cok benzıyoruz aynı tedavılerı bıle gorduk neydeyse bazı tedavılerıKisirlik nasil genetik olabilir . genetik hastaliklar hasta kimselerin üremesi ile gecmiyormu diger nesillere . haladan nasil gecerki....meraktan soruyorum.
Benmi bisey bilmiyorum acaba .
Konuyla ilgili evet doktor çok sacmalamis.
Canim bende 5 yil tedavi gordum cocuk sahibi olmak icin bir cok kişi neredeyse ayni tedavileri görür zaten.bana soylenen genetık olduhgu bu durumda aılede tek halan var ve cok benzıyoruz aynı tedavılerı bıle gorduk neydeyse bazı tedavılerı
benım kastım genetık oldugu anlamadınız sanırım tabıkı cogunlukla aynı tedabvıler görulur dr ların söyledıgı genetık olduguCanim bende 5 yil tedavi gordum cocuk sahibi olmak icin bir cok kişi neredeyse ayni tedavileri görür zaten.
Kisirlik olarak tabiki direk gecmez ama yumurtlama bozuklugu gecer ve nekadar etkilendigine bagli olarak zor hamile kalma veya hic kalamama durumu olusur..ama tabi bu haladan gecmez halaya gecn kisiden gecer babanne dir muhtemelen.Kisirlik nasil genetik olabilir . genetik hastaliklar hasta kimselerin üremesi ile gecmiyormu diger nesillere . haladan nasil gecerki....meraktan soruyorum.
Benmi bisey bilmiyorum acaba .
Konuyla ilgili evet doktor çok sacmalamis.
kısırlık ınfertılıte tam bılmıyorum onun nasıl bı hastalık tanı dr mu yalan söyluyor yanı tam olarak bu konuyu hıc arastırmadımKisirlik olarak tabiki direk gecmez ama yumurtlama bozuklugu gecer ve nekadar etkilendigine bagli olarak zor hamile kalma veya hic kalamama durumu olusur..ama tabi bu haladan gecmez halaya gecn kisiden gecer babanne dir muhtemelen.
ıyıde genetık dıyorlar sulelemızde 1 halamda varKisirlik olarak tabiki direk gecmez ama yumurtlama bozuklugu gecer ve nekadar etkilendigine bagli olarak zor hamile kalma veya hic kalamama durumu olusur..ama tabi bu haladan gecmez halaya gecn kisiden gecer babanne dir muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?