Tamam halanizada birinden gecmistir size halanizdan hastalik bulasamazki.sizi dunyaya getren lerden gelir.onlarada onlari dunyaya getrenlerden..kardesten hastakik gezmez demek istedigim bu.atadan gecer..ve genetik buna denir.ben genetik olmasina bisey demedim.tibbem haladan gecmez atadan gecer onu demek istedim
Bunu Türk milletinin çok büyük bi kısmı anlamaz kız halaya erkek dayıya benzer muhabbetide kanıtı .
Eğer anne yada baba aktif bir hastalığı varsa bu da genetik yoluyla çocukta olabilir olmazsa taşıyıcı olur kendinde bu hastalık olmaz ama aynı hastalığı taşıyıcı olan biriyle evlenirse doğan çocukta bu hastalık olur.
Akraba evliliklerinde sağlıklı anne babadan doğan çocukların hasta olmasının sebebide budur 2 taşıyıcı biraraya gelir hastalıklı çocuk doğar.
Halanızdan size grip dışında hiçbirşey geçmez amcanızdanda teyzenizdende dayınızdanda .
Babanız annesinden babasından 23+23 kromozom alır annenizde kendi anne babasından sizde kendi anne ve babanızdan ancak genetiğinizi bu kişilerde ki genler belirler .
Kısırlık nasıl genetik olabilir ki ? Babanızın da annenizinde çocuğu olmuş e onların dedesinin ninenisin ninesininde ?
Farklı bir probleminiz vardır hormonal bile olabilir bu tiroid prolaktin sorunuz varsa hamile kalmanız zorlaşır lh2 fsh oranınız 2den fazlaysa zorlaşır . Kilonuz varsa zorlaşır stres bile etkiler
Tüp bebek bir sektör muazzam bir para kaynağı doktorlar hergelenin sebebini bulmak yerine sebepsiz interfelite diyo olmadı sizin çocuğunuz ancak tüp bebekle olur diyo hoop tüp bebeğe yönlendirme .
Yahu tüp bebekle oluyosa normal yollada olur tüp benek dediğiniz kadından yumurta srkekten alınan spermin rahim ortamında birleşmesi değilde laboratar ortamında biraraya getirilmesi
Bakın araştırın tüp bebekle çocuk sahibi olanların sonradan doğal yolla çocuklarıda dünyaya geliyo neden stres yok belkide başka bişey