ıyıde genetık dıyorlar sulelemızde 1 halamda var
Hayir kibristaki doktor bazi testleri önden istemis gitmeden kibrisa hanimefendide özelde çok pahali olur diye devlette yaptirmak istemis devletteki doktor demis bu hakaretleri falan.Ya ben tam anlamadim kibristaki doktor mu dedi bunlari ve niye boyle bisey dedi yani. Adam kafayi yemis herhalde.
Tamam halanizada birinden gecmistir size halanizdan hastalik bulasamazki.sizi dunyaya getren lerden gelir.onlarada onlari dunyaya getrenlerden..kardesten hastakik gezmez demek istedigim bu.atadan gecer..ve genetik buna denir.ben genetik olmasina bisey demedim.tibbem haladan gecmez atadan gecer onu demek istedimıyıde genetık dıyorlar sulelemızde 1 halamda var
Yaptığınız şikayetleri kayıt altına alın. Benim bir müvekkilimi de dr azarlarmış ve o da şikayet etmişti dr u. Dr üste çıkmam için sahte tutanak tutup iki tane de personeli şahit göstererek müvekkilim halkında tehdit ve hakaretten suç duyurusunda bulunmuştu. Kendisi de memur olan savcı da hemen şikayeti kabul edip dava açmış müvekkil hakkında. O yüzden elinizi sağlam tutun, yarın bir gün kapınıza hakkınızda soruşturma başlatıldığı şeklinde tebligat gelebilirslm kızlar öncelıkle kıbrısta donsyon yaptıracagım bunun ıcın testler ıstedıler ve ben de özele sordum baya pahalı neyse devlet hastanesıne gıttım sıra aldım bu testlerı yaptırmak ıcın ve sıra cok yavas ılerledı 3 saat bekledım neysekı tam sıram geldı gırdım ıcerı ve dedım bu tahlılerı yaptırmam gerekıyor yardımcı olurmusunuz bunda ne var acabaaaa dr bana bı cıkısmasınmı yok nasıl böyle konusursun ben muayene etmedıgım hastaya test yapmam kım ıstıyosa o yapsın dıye bagrdı cagrdı kım ıstıyo bunları dedı bagırarak konustu hep ben donasyon yaptrcam kıbrıstan ıstedıler dedım bana dedıkı onlar yaptırsın onlar ıstedıyse yapamam ben onların ne bok oldugunu bılıyom burda ööyle bıse yapamıyolar gelır-o buralarda yapptırıyo böyle salak larda gelıyo kım ıstıyosa o yapptırssın kardesım dıye cıkıstı dr erkek dr ya sıze soruyorummmm bunun ıcın benı bu kadr nasıl azarrlar 10 15 dk yalbvardım resmen nolur bugun yaptırayım dıye cunku sıra bulamamıstım kımseye dolıuydu hep bı bu dr sıra varmıs sımdı ögle sonu sonucları almıya gıtcem cok morelım bozuk zaten 1 ıı ankaraya gtcekmıs 15 gun bulur dedıler kızlar o adamı bogmak ıstıyorum öyle öfkelıyımkı sıkayet edebılırmıyım ıse yararmı
Tamam halanizada birinden gecmistir size halanizdan hastalik bulasamazki.sizi dunyaya getren lerden gelir.onlarada onlari dunyaya getrenlerden..kardesten hastakik gezmez demek istedigim bu.atadan gecer..ve genetik buna denir.ben genetik olmasina bisey demedim.tibbem haladan gecmez atadan gecer onu demek istedim
Ben şu imtahancıları bir anlasam.Bundan 30 yıl önce tüp bebek yoktu.Bugün var.30 yıl önce çocuğu olmayanların
durumundakiler şu an evlat sahibi oluyor.Olmasınlar mı o zaman Allah vermedi deyip otursunlar mı?
Bu eleştirileri yapanlar kendi başlarına gelince koşturkoştur gidiyorlar.
Sen kimseye zarar vermiyorsun, kimsenin hakkını gaspetmiyorsun.Gönlüne nasıl yatıyorsa öyle yap.
O senin evladın olacak.İnşallah gönlüne göre olsun.
Bir de yumurta ve sperm bankaları dondurdukları metaryalleri genetik hastalık testlerinden geçirip sağlıklı olanlar
ayrıyor.Mesela konu sahibinin annesi şu zamanda olsa bu genetik geçişli hastalığı taşımayan yumurtayla
döllenebilirdi.
1987 yılından beri türkiyede tüp bebek yapılıyo ondan öncede yurtdışına gidip yaptıranlar vardı
Eeee ben ne dedim.30 yıl dedim.Ne demeye çalıştığınızı anlamadım?
adam bıçaklayanı bile serbest bırakıyorlar neyin adaletini arıyosun keşke ağzının payını verip başka bir doktora anlatsaydın biri olmazsa diğeri halden anlardı benimde başıma geldi diş doktoruna gittim dişim ağrıyor diye dşim öldü resmen çürük varmış tam temizlemeden kapatmış daha beter ağrımaya başladımı ben ölüyorum millete laf anlatamıyorum numara yapıyosun dedi öz anne dediğim insan sonra başka doktora gittim senin köke inmiş sinirler açılmış çürük sinire ulaşmış dedi beynimden vurulmuşa döndüm benim dişin sinirleri alındı o kadar çektiğim acıyamı yanayım verdiğim bin lirata yakın parayamı yanayım şikayet ettim benden önceki dşimi kötü eden diş doktorunun emarını istiyorlar adam emar çekmediki ispat istiyorlar yalan söylicekmişim gibi yanına kaldı ..... anla sen o noktayı Allah belasını bin türlü versin bu dünyada öbür dünyada yanına kalmasın daha neler yaşadım doktorum diye oturuyorlar baş sallayıp para alıyorlar insanları deney faresi gibi kullanıyorlar hemşireler desen bi surat hiçbiri insan değilslm kızlar öncelıkle kıbrısta donsyon yaptıracagım bunun ıcın testler ıstedıler ve ben de özele sordum baya pahalı neyse devlet hastanesıne gıttım sıra aldım bu testlerı yaptırmak ıcın ve sıra cok yavas ılerledı 3 saat bekledım neysekı tam sıram geldı gırdım ıcerı ve dedım bu tahlılerı yaptırmam gerekıyor yardımcı olurmusunuz bunda ne var acabaaaa dr bana bı cıkısmasınmı yok nasıl böyle konusursun ben muayene etmedıgım hastaya test yapmam kım ıstıyosa o yapsın dıye bagrdı cagrdı kım ıstıyo bunları dedı bagırarak konustu hep ben donasyon yaptrcam kıbrıstan ıstedıler dedım bana dedıkı onlar yaptırsın onlar ıstedıyse yapamam ben onların ne bok oldugunu bılıyom burda ööyle bıse yapamıyolar gelır-o buralarda yapptırıyo böyle salak larda gelıyo kım ıstıyosa o yapptırssın kardesım dıye cıkıstı dr erkek dr ya sıze soruyorummmm bunun ıcın benı bu kadr nasıl azarrlar 10 15 dk yalbvardım resmen nolur bugun yaptırayım dıye cunku sıra bulamamıstım kımseye dolıuydu hep bı bu dr sıra varmıs sımdı ögle sonu sonucları almıya gıtcem cok morelım bozuk zaten 1 ıı ankaraya gtcekmıs 15 gun bulur dedıler kızlar o adamı bogmak ıstıyorum öyle öfkelıyımkı sıkayet edebılırmıyım ıse yararmı
Evet canim ben genetik aktarmayi biliyorum :) insanlardaki yanlis inanisida..ama burda bahsedilen gecis kisirlik deil kisirliga sebebiyet verebikecek hormonal bozukluklardir.mesela annemdende bana gecmis yumurtlama tembelligi var.annem buna ramen hemen hamile kalmis ben bi turlu kalamiyrm.demekki daha fazla etkilenmisim yada daha ileri gitmis bende bozukluk.burda gecen sey kisirlik degil ama kisirliga sebep olabilecek hormonal kadin hastaliklari.konu sahibi halasindan gectigini dusunsede halasinada geciren babannedir.cunku x e bagli gecisken hatsaliklar bunlar .ama babaane hala kadar etklenmemis evlat sahibi olmusBunu Türk milletinin çok büyük bi kısmı anlamaz kız halaya erkek dayıya benzer muhabbetide kanıtı .
Eğer anne yada baba aktif bir hastalığı varsa bu da genetik yoluyla çocukta olabilir olmazsa taşıyıcı olur kendinde bu hastalık olmaz ama aynı hastalığı taşıyıcı olan biriyle evlenirse doğan çocukta bu hastalık olur.
Akraba evliliklerinde sağlıklı anne babadan doğan çocukların hasta olmasının sebebide budur 2 taşıyıcı biraraya gelir hastalıklı çocuk doğar.
Halanızdan size grip dışında hiçbirşey geçmez amcanızdanda teyzenizdende dayınızdanda .
Babanız annesinden babasından 23+23 kromozom alır annenizde kendi anne babasından sizde kendi anne ve babanızdan ancak genetiğinizi bu kişilerde ki genler belirler .
Kısırlık nasıl genetik olabilir ki ? Babanızın da annenizinde çocuğu olmuş e onların dedesinin ninenisin ninesininde ?
Farklı bir probleminiz vardır hormonal bile olabilir bu tiroid prolaktin sorunuz varsa hamile kalmanız zorlaşır lh2 fsh oranınız 2den fazlaysa zorlaşır . Kilonuz varsa zorlaşır stres bile etkiler
Tüp bebek bir sektör muazzam bir para kaynağı doktorlar hergelenin sebebini bulmak yerine sebepsiz interfelite diyo olmadı sizin çocuğunuz ancak tüp bebekle olur diyo hoop tüp bebeğe yönlendirme .
Yahu tüp bebekle oluyosa normal yollada olur tüp benek dediğiniz kadından yumurta srkekten alınan spermin rahim ortamında birleşmesi değilde laboratar ortamında biraraya getirilmesi
Bakın araştırın tüp bebekle çocuk sahibi olanların sonradan doğal yolla çocuklarıda dünyaya geliyo neden stres yok belkide başka bişey
birşey yapmıyorlarneden sessiz kaldınız? o kim oluyor ya? o kadar sıra bekle ve çocuk gibi azar ye! bimere yazın hemen savunma isterler 1 haftada falan....
Yanliz tup bebekten once deneyipte dusen cocuklar ne olacak? En azindan tup bebekte disari birlestirip en saglikli olanlar koyuluyor ki o bile her zaman tutmuyor. Her zaman sonradan dogal yolla bebek sahibi olurlar diyemeyiz.Bunu Türk milletinin çok büyük bi kısmı anlamaz kız halaya erkek dayıya benzer muhabbetide kanıtı .
Eğer anne yada baba aktif bir hastalığı varsa bu da genetik yoluyla çocukta olabilir olmazsa taşıyıcı olur kendinde bu hastalık olmaz ama aynı hastalığı taşıyıcı olan biriyle evlenirse doğan çocukta bu hastalık olur.
Akraba evliliklerinde sağlıklı anne babadan doğan çocukların hasta olmasının sebebide budur 2 taşıyıcı biraraya gelir hastalıklı çocuk doğar.
Halanızdan size grip dışında hiçbirşey geçmez amcanızdanda teyzenizdende dayınızdanda .
Babanız annesinden babasından 23+23 kromozom alır annenizde kendi anne babasından sizde kendi anne ve babanızdan ancak genetiğinizi bu kişilerde ki genler belirler .
Kısırlık nasıl genetik olabilir ki ? Babanızın da annenizinde çocuğu olmuş e onların dedesinin ninenisin ninesininde ?
Farklı bir probleminiz vardır hormonal bile olabilir bu tiroid prolaktin sorunuz varsa hamile kalmanız zorlaşır lh2 fsh oranınız 2den fazlaysa zorlaşır . Kilonuz varsa zorlaşır stres bile etkiler
Tüp bebek bir sektör muazzam bir para kaynağı doktorlar hergelenin sebebini bulmak yerine sebepsiz interfelite diyo olmadı sizin çocuğunuz ancak tüp bebekle olur diyo hoop tüp bebeğe yönlendirme .
Yahu tüp bebekle oluyosa normal yollada olur tüp benek dediğiniz kadından yumurta srkekten alınan spermin rahim ortamında birleşmesi değilde laboratar ortamında biraraya getirilmesi
Bakın araştırın tüp bebekle çocuk sahibi olanların sonradan doğal yolla çocuklarıda dünyaya geliyo neden stres yok belkide başka bişey
22 miymiş yaşDoktorun üslubu tabiki çok kötü ama tahliller çok tutuyor demişsiniz donasyon işlemi de çok pahalı belki bu yüzden de çıkışmış olabilir.
Ayrıca yaşınız daha çok genç. 22 ne demek ki? Bence bekleyin derim. Nasip bu tüm tedavileri oldunuz mu sanki? Tavsiye etmiyorum ben ki yıllardır çocuğu olmayan biri olarak sana bunları yazıyorum.
kendımıze derken benım kanımla gelısecek ve esımın spermıyle olacak bunlar bı olasılık kendı cocugum yanı kendı yumurtamla oldugundada bu sorunlar olabılır o zaman kımsenın cocugu olmasın yanı bu durumdakılerın bır suru kısı var boyle anne olan ben 3 yıldır kafayı yedım resmen ne kadar sıkıntı strese gırıp ne ılaclar kullanıyorum haberınız varmı yok ve gördugum tedavışlerde cabası her yolu denemeye calısıyorum evlet edınsem bıle bu seferde tamamen benden esımden bagımsız olacak bızım cocugumuz olmuycak genetık bu fdahamı ıyı yada baksam buyutsem yarın bıgun aılesı gelse alsa elımden nasıl olur cok cok cok zor dıurumlar secımler bu sıkıntıları cekenler bılır herkesın fıkrı fıkrınıze sayguı duyuyorum ha cocuk hasta vs oldugunda esım babası onun genlerını tasıyo bı sorun olacagını dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?