Devlet hastanesi tüp bebek şartı icin asilama .

Kedidelisii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
50
32
18
33
Merhabalar
Ben 2 kez özelde aşılama oldum . Klomen ile oldum yumurtaların büyüdüğü için ignesiz olmam gerektiğini söyledi doktor. Sadece çatlatma iğnesi oldum. Internette de çok araştırdım 2 aşılama şartı var. Bu kadınlar kulübünde sadece iğneli aşılama ile devlete başvurablrsn gibi yazılar okudum. Kafam çok karıştı. Sonuçta 5 yıllık evliyim ve nolursa olsun aşılama sonucum negatif sorun olmaması gerekmez mi

Benimde ilk asilamam klomenleydi. O zaman bilmiyodum 2 igneli asılamanın sart oldugunu.bilseydim klomenle ugrasmazdım. Bosuna 3 tane yaptirmazdım. Sonuc negatif olması farketmiyo.Devlet boyle bi sart koymus iste

Devlet hastaneleri baska hastanelerin tahlillerini bile kabul etmiyor baska hastanede ignesiz olan bir aşılamayı kabul edeceklerini dusunmuyorum bende yeni basladim tedaviye devlet hastanesinde beklerken kinustugum kadinlar arasindan 10 senelik evli olan vardi yinede iğneli aşılama şartı vardı banada klomenle basladilar 1 2 defa olmazsa 2 defa da iğneli aşılama denenecek sonra tüp bebek dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…