Devlet hastanesi tüp bebek şartı icin asilama .

Kedidelisii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
50
32
18
33
Merhabalar
Ben 2 kez özelde aşılama oldum . Klomen ile oldum yumurtaların büyüdüğü için ignesiz olmam gerektiğini söyledi doktor. Sadece çatlatma iğnesi oldum. Internette de çok araştırdım 2 aşılama şartı var. Bu kadınlar kulübünde sadece iğneli aşılama ile devlete başvurablrsn gibi yazılar okudum. Kafam çok karıştı. Sonuçta 5 yıllık evliyim ve nolursa olsun aşılama sonucum negatif sorun olmaması gerekmez mi

Benimde ilk asilamam klomenleydi. O zaman bilmiyodum 2 igneli asılamanın sart oldugunu.bilseydim klomenle ugrasmazdım. Bosuna 3 tane yaptirmazdım. Sonuc negatif olması farketmiyo.Devlet boyle bi sart koymus iste

Merhabalar
Ben 2 kez özelde aşılama oldum . Klomen ile oldum yumurtaların büyüdüğü için ignesiz olmam gerektiğini söyledi doktor. Sadece çatlatma iğnesi oldum. Internette de çok araştırdım 2 aşılama şartı var. Bu kadınlar kulübünde sadece iğneli aşılama ile devlete başvurablrsn gibi yazılar okudum. Kafam çok karıştı. Sonuçta 5 yıllık evliyim ve nolursa olsun aşılama sonucum negatif sorun olmaması gerekmez mi
Devlet hastaneleri baska hastanelerin tahlillerini bile kabul etmiyor baska hastanede ignesiz olan bir aşılamayı kabul edeceklerini dusunmuyorum 😔 bende yeni basladim tedaviye devlet hastanesinde beklerken kinustugum kadinlar arasindan 10 senelik evli olan vardi yinede iğneli aşılama şartı vardı🤷‍♀️ banada klomenle basladilar 1 2 defa olmazsa 2 defa da iğneli aşılama denenecek sonra tüp bebek dediler

Back
X