Devlet hastanesin de lavman

Sabah erkenden gidip randevu alırsanız mhr se randevusu beklemezsiniz

Kabızlığı çok mu şiddetli kaç gün olmuş duphalac şurup kullansanız daha iyi olmaz mi

Sabah erkenden gidip randevu alırsanız mhr se randevusu beklemezsiniz

Ben İstanbul'da yaşıyorum, daha randevusuz hasta bakan acil dışında üniversite hastanesi, devlet hastanesi görmedim.

Eşim askerlik muayenesi için dediğinizi yaptı, sabaha karşı 4 te gidip sıraya girmek zorunda kaldı. Hadi o yetişkin yaptı bunu, çocuktan bahsediyoruz. 6 7 aylık bebeği alıp sabah 4 te sıraya mı girelim?

4 yaşındaki kızıma hemşire yaptı özel hastaneydi belki ondandir

Catlak yok.aslinda kabiz da degil. Yani en son gittigimiz dr kabiz kati ve kucuk parcalarla kaka yapiyorsa olur dedi. Bizimki hic yapmiyor. O yuzden kabiz degil dedi. Ben anlamiyorum artik.

Catlak yok.aslinda kabiz da degil. Yani en son gittigimiz dr kabiz kati ve kucuk parcalarla kaka yapiyorsa olur dedi. Bizimki hic yapmiyor. O yuzden kabiz degil dedi. Ben anlamiyorum artik.
Ama problem yani bu. Katı yapmıyor mu ki,5 gün diyorsunuz. 2.günü geçse gayet katı oluyor oğlumun kakası.
Metabolizma ile de alakalı olabilir tabi. Bazı insanlar kolay sindirip çıkıyor tuvalete. Tam tersi de olabiliyor tabi.

Mesela 5 gun yapmadi. 10 dk once bakicisi aradi. Baya normal bir sekilde yapmis kakasini demin. Kati da degilmis. Sastim kaldim bende .

Çocugun annesi ben değilim ne desem yalan olur

Benim yıllarca aynı sıkıntılarım oldu haftalarca tuvaletimi yapamadığıöı bilirim geçen senelerde ya aşırı kabız yada aşırı İshal olarak bağırsağım hayatını devam ettiriyordu her defasında hastanelik oluyordum.
Vücudum garip garip kaşınmaya başladı meğerse bağırsak ile ilgilitiymiş.
Hastanede akapunktur yaptırdım o süreçte laktoz gluten şekere dikkat ettim. Şimdi rahatım çok şükür. Tabi ara destekler şart ev yapımı sirkeli su gibi şeyler de normal düzende devam etmesini sağlıyor. Tabi çocuk olduğu için doktor ia sormak lazım.
En azından bir süre şekeri sütü kesip siyez unu vs yedirseniz etkisi iyi olabilir.

Herkes zeytinyağı demiş. Bir şeyi farkettim şişe de zeytinyağı bitmiş üşendim 2 haftadır ayçiçek yağı kullanıyorum ve kızımın kabızlığı gitti. Değişik başka bir şey de yok gibi. Enteresan

Doktorlar günde 70 tane hasta bakmak zorunda bu durumdan doktorlar da memnun değil tabi ki hastalar da memnun değil çünkü derdini anlatacak kadar bile vakit yok günde 70 tane hasta ne demek ya

Basit bırsey yapacaktı doktor söylenmeye basladı ..bu ulkede doktorluk yapılmaz ..gitmek lazım..elini kolunu baglayan vardı zaten

Uzman doktora niye gitmiyorsunuz? Sadece acilemi gittiniz? Kizimda hiç bu kadar kabizlik olmadi fakat 2-3 gün yapamayinca kulak çubuğunu azicik zeytin yağina batirip, makat girişine hafif sokuyorduk. Bir yarim saat sonra yapardi
Keşke 15 gün beklemeseydiniz ve derhal doktora gitseydiniz

bamya yı haşlayıp rondodan geçirin .umarım işe yarar

Zaten beklemedik ki. Surekli gidiyoruz. 5 guun yapamadi diyorum normal diyor. 7 gun oluyor normal diyor. Yasadigimiz yer doguda bir ilce. Ilde ozel hastane bir tane var burda. Onda da cocuk dr.u yok. Devletteki diger dr.larin da tavri tam da yazdigim gibi. Saglik ocagindaki dr.umuz uzman. O da normal hocam 15 gune kadar normal sayiyoruz mudahale etmeyin diyor. Yazi bekliyorum artik. Ya ankarada ya istanbulda iyi bir cocuk dr.u bulup goturmem lazim.
Kulak cubugunu yapmami onerenler oldu. Ama dr. O mudahaleyi sen yapma bir zarar verebilirsin cocugun makatina dedi. Bende zaten korkak bir anneyim. Yapamiyorum onu.

Probiyotik deneseniz. Ent... ile aşılayan bir marka var. Oğlum ne zaman antibiyotik kullanmak zorunda kalsa bağırsakları zarar görmesin diye kullanıyorum onu.

Bazılarının bağırsağı bu şekilde tembel oluyor. Ablam da da var aynı problem, bayağı iyi doktorlara gitti. Testler yaptılar, sizin bağırsağınız bu şekilde lifli gıdalar tüketeceksiniz dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…