devlet hastanesinde burun estetiği nasıl oluyor?

teocukız arkadaşımızda sıncan devlet hastanesınde dr başar kaya ya olmuştu sanırım 400tl ödemış aynı hastanede fark oluyomu sız 800 tl ödemışsınız bende olacam başar kaya yıllık ızındeymış kararsız kaldım yenımahalle devlet hastanesınde plastik cerah uzman dr. ali mümin arala olmaya karar verecek gıbıyım

canım benim eniştem medikalci dr nafiz körez sincan devlet hastanesine çalışıyor hemen hemen biçok doktoru tanıyor bu hocanın birkaç ameliyatınıda izlemiş banada yaptıralım çok iyi dedi 1 ay içinde oldum ameliyatıma eniştem hatta bir ara nişanlım bile girmiş:) fotoğraflarım var ameliyat esnasında çekilen ilk iki gün şişlerim vardı 3. gün morluklarımda geçti 5, gün işe başladım eli hafifmiş heralde yada benim bünyeden kaynaklı biraz sessiz biri ama çok samimi ne istediğini biloyosan vede anlatabilirsen yardımcı olur günde 3 burun ameliyatı yapıyor die biliyorum fiyata gelince o doktorun verdiği bir karar değil devlet hastaneleri plastik cerrahın ameliyatta kullanılan malzemeleri karşılamıyor o yüzden ben hem estetik hem nefes alma problemimden dolayı gittim bide teocukız ne zaman olmuş acaba?

canım bide sincan tarafında oturuyorsan evine yakınsa çok iyi olur bence bi git görüş derim ben memnunum şuan gayet doğal duruyor zaten öyle istemiştim ama sen daha farklı istiyorsan anlat zaten ameliyat günü yada bir gün önce tekrar soruyor nasıl neye karar verdiğini olmak zorunda değilsin ama görüş derim içine sinerse anlarsın zaten.

canım benim eniştem medikalci dr nafiz körez sincan devlet hastanesine çalışıyor hemen hemen biçok doktoru tanıyor bu hocanın birkaç ameliyatınıda izlemiş banada yaptıralım çok iyi dedi 1 ay içinde oldum ameliyatıma eniştem hatta bir ara nişanlım bile girmiş:) fotoğraflarım var ameliyat esnasında çekilen ilk iki gün şişlerim vardı 3. gün morluklarımda geçti 5, gün işe başladım eli hafifmiş heralde yada benim bünyeden kaynaklı biraz sessiz biri ama çok samimi ne istediğini biloyosan vede anlatabilirsen yardımcı olur günde 3 burun ameliyatı yapıyor die biliyorum fiyata gelince o doktorun verdiği bir karar değil devlet hastaneleri plastik cerrahın ameliyatta kullanılan malzemeleri karşılamıyor o yüzden ben hem estetik hem nefes alma problemimden dolayı gittim bide teocukız ne zaman olmuş acaba?

teşekürler canım bılgılendırdıgın ıcın y.mahallede oturuyorum bılemıyorum halen karar veremedım belkı yakın olmasından dolayı y.mahalle devlet hastanesınde olabılırım dıye düşünüyorum tekrardan tşkrler

canım bide sincan tarafında oturuyorsan evine yakınsa çok iyi olur bence bi git görüş derim ben memnunum şuan gayet doğal duruyor zaten öyle istemiştim ama sen daha farklı istiyorsan anlat zaten ameliyat günü yada bir gün önce tekrar soruyor nasıl neye karar verdiğini olmak zorunda değilsin ama görüş derim içine sinerse anlarsın zaten.

y.mahalede oturuyom canım bugun y.mahalle devlet hastanesınd plastik cerahıde uzm.dr.ali mümin arala muayene oldum ve 8 nısana amalıyat gununu aldım
yalnız anlıyamadım tampon kulanmıyorum dedı dıkışle tuturuyomuş burnumda kıkırtlak egrılınden dolayı nefes alma proplemım var o gıderılır yalnız burnunuz etlı burun düzeltmede cok fazla bışey beklemeyınız dıyo etlı burunlarda başarı oranı 11 de 6 gıbı dedı acıkcası kafam karıştı ne yapacamı bılemıyorum hayırlısı bakalım daha önümde bı 15gun var

bende ameliyat olucam kızlar et var bende hem. devlette estetik karşılamıyormuş ama :S

Alıntı NILBENNN

canım biraz detaylı bilgi verir misin ? bende ameliyat olmayı düşünüyorumda

Arkadaslar bnm burnumun iç kısmında kemik eğriliği sorunu var. Araştırma hastanesinde hocaya gittim. Ameliyatı kapalı yapamayacağını cunku burnumun üst kısmının da cok dar olduğunu bunu ancak açık ameliyatla yapabileceğini söyledi. Tabi burnumun şeklide değişecek. Sizce kbb çi estetiğide yapabilirmi. Olan varmı. Bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaslar ben çiğli araştırma hastanesinde estetik cerrahi Çağıl Meriç erenoğlu tarafından ameliyat oldum çokta memnun kaldım devlet hastanesi diye korkmayin ben şimdi iyiki olmuşum dedim

Ameliyat sürecinden sonrasıı nasıldı ve ne kadara mal oldu öğrenebilir miyim. Memnun olmana çok sevindim

Ben ameliyat olmaya ameliyattimdan 2 hafta önce karar verildi ilk önce sağ kanal tıkanması nefes alamıyorum diye gittim çok heyecanlıydım sonra Çağıl beyin yönlendirmesi ile şeklinin değişmesine karar verdik heyecanımı aldı beni her serefinde sakinlestirdi sağolsun bütün sorularıma sıkılmadan cevapladı beni ameliyatta hazırladi ameliyat günüde ayni sakinligi gosterdi ameliyattan sonrada hastanede bir gece kaldım bana yönlendirdiği hemşireden tutun herşey çok profesyonelce ilgilendiler benle gece gündüz sürekli kontrol etti doktorum
Tamponlarimin alinirken çok acicak diye korkuyordum intrdeki yazilarda baya abartmışlar doktorum yine ayni özenle tamponlarimi aldı tek bir his dahi hisetmedim ve burnumun bu kadar güzel olabileceğini inanin hayal bile edemiyordum
Benim ucretimin yarısını sgk karşıladı diğer yarısını özel oldum

Aa ne zaman oldun ki ameliyat nasıl karşıladı peki devlet hastanesinin normal ücreti ne kadardı biliyor musun acaba

10 gün oldu ameliyat olalı sizde kabul edersiniz ki işlemlere burun sekline göre fiyat değişiyor benim size tavsiyem gidin Çağıl beyle görüşün en güzel sonucu kendisinin verceginden eminim ama özeller kadar yüksek olmaz çünkü sgk ninda karşıladığı oluyor

Ben devlet hastanesine 11 gün önce ameliyat oldum cokta uygun bir fiyata plastik cerrahi bölümde herşey muhteşemdi çok şükür doktorum bir harika yüreği güler yüzü ilgisi ve cesaret veren o sohbeti çok şanslı hissettim inanın tonlarca para verip memnun kalmayanlarin sayısı azımsanmayacak kadar fazla bence devlet

Acaba nerede ve kime yaptırdın öğrenebilir miyim :KK43:((
Konya eğitim araştırma furkan certel e ameliyat oldum arastir ve doktorun seninle konuşarak sana bilgi vererek bir bağ kurmasına dikkat et içine sinerse daha iyi olur benim öyle oldu yanı o samimiyeti beni tek yatistiran ve cesaret veren durumuydu

Back
X