- Konu Sahibi ladyatrofi
teocukız arkadaşımızda sıncan devlet hastanesınde dr başar kaya ya olmuştu sanırım 400tl ödemış aynı hastanede fark oluyomu sız 800 tl ödemışsınız bende olacam başar kaya yıllık ızındeymış kararsız kaldım yenımahalle devlet hastanesınde plastik cerah uzman dr. ali mümin arala olmaya karar verecek gıbıyım
canım benim eniştem medikalci dr nafiz körez sincan devlet hastanesine çalışıyor hemen hemen biçok doktoru tanıyor bu hocanın birkaç ameliyatınıda izlemiş banada yaptıralım çok iyi dedi 1 ay içinde oldum ameliyatıma eniştem hatta bir ara nişanlım bile girmiş:) fotoğraflarım var ameliyat esnasında çekilen ilk iki gün şişlerim vardı 3. gün morluklarımda geçti 5, gün işe başladım eli hafifmiş heralde yada benim bünyeden kaynaklı biraz sessiz biri ama çok samimi ne istediğini biloyosan vede anlatabilirsen yardımcı olur günde 3 burun ameliyatı yapıyor die biliyorum fiyata gelince o doktorun verdiği bir karar değil devlet hastaneleri plastik cerrahın ameliyatta kullanılan malzemeleri karşılamıyor o yüzden ben hem estetik hem nefes alma problemimden dolayı gittim bide teocukız ne zaman olmuş acaba?