Devlet memuru raporu bittikten sonra 1 gün çalışmadan rapor alabilir mi ?

Since19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
10
2
1
34
öğretmenim bel fıtığı var sinire baskı yaptığı için ağrım oluyo çalıştığım yer 1:30 saat uzaklıkta raporluydm şimdi tekrar rapor almak istyrm ancak 1 gün çalışmam mı gerekir ?

Evet canım memurlukta öyle oluyor

Rapor üstüne rapor olmuyor diye biliyorum. Bir gün çalışıp tekrar almanız gerek. Yine de amirinize sorsanız iyi olur. Çok geçmiş olsun.

Ben iki gün aile hekiminden bir gün de devlet hastanesinden almıştım. Hiçbir sorun çıkmadı.

Ben de öğretmenim. Okullar kapanacağı zaman 10+10 rapor alirsam bir gun calismak zorunda oldugumu soylemislerdi. Ben 4 hafta 5 er gunluk rapor aldım. Çalışma zorunluluğu da yoktu. Şimdi değişti mi bilmiyorum. Bu arada geçmiş olsun Rabbim şifa versin.

Ben de öğretmenim.Riskli gebeliğim vardı.Raporun bittiğinin ertesi günü hastaneye kontrol diye gidip almıştım okula gitmeden.

acile git verirler bence sdece 1-2 günlük raporun ücretini alamıyorsun ama oda önemli değil şu an sanırım

Aynı doktordan 'kontrol' şeklinde alabilirsiniz rapor. Öbür türlü olmuyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…