- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
Hatayı bilen birisi olarak söylüyorum çok net gitme. O arapça bildiğimiz suudi arabistan arapçası değil. Hepsi farklı lehçede arapça konuşuyor. Ayrıca o projeden sonrası belli değil. Hatayın havası bile insanı hasta eder, çöl tozu var havada. Astım, allerjik hastalıklar çok yaygın.
Bana göre devlete girme şansın varsa gir. Bu özeli tamamen bitirmez. Adın bilinirse, kendini sevdirirsen özel olarak gelmek isteyenler de olacaktır. İnsanlar deli gibi ilgili psikolog arıyor. Psikiyatri ilaç yazıp gönderdiği için psikoterapi alabilmenin tek yolu bu.
Evet öyleymiş, zaten bir sözleşme imzalatacaklarmış bana herhangi bir hastalık kaparsam işte çalıştığım kurum sorumlu değil falan gibi. Hoş öyle olmasa bile içime çok sinmiyor 1-2 sene için komple düzenimi terk etmek. Devlete girme şansım var mı bilmiyorum bu puanla, umarım olur. Sizin gibi düşünüyorum ben de, çok teşekkür ederim parmaklarınızı yordunuz benim için. :)