bende aşılamada gonal-f kullandım 340 tl lik ilacın sadece 159 tl sini ödüyomuş...yani yarısı sayılır...3 kutu aldım iğneleri çatlatma iğnesi ve jel 465 tl para tuttu..ecazcı nakit diye 65 i almadı 400 tl tuttu...750 tl maaş alıyorum 500 tl aşılamaya 400 tl ilaçlara verdim..
ben haziran ayında yaptırdım aşılamamı .zaten devlet hastanesinde aşılama için herhangi bişey ödemiyorsun ssk prim günün yetiyorsa. sadece ilaç yüzdesi oda kullanılan ilaçla alakalı olabilir diye düşünüyorum çünkü ben iğneli değil normal ilaçla aşılama oluyorum şu an .iğneli aşılamada iğnelerin yüzdesi çok tutuyor fakat senin ki biraz banada anormal geldi.sevgiundarr sen ne zaman yaptırmıştın ilaca 30 lira ödediysen biz neden 538 lira ödedik benim ödediğim küsürattan daha az ödemişsin senin adına sevindim ama bizim ödediiğimiz miktardamı bir hata var nix'te 400 tl vermiş. Sonuçta bende devlet hastanesinde yaptırıyorum.
bende anlamadım benim bildiğim aşılama çok maliyetli bir uygulama değil özelliklede devlette yaptırıyrsan sadecce ilaçlara cüzri bir miktar ödeniyor sanıyordum açıkçası eczanede bende şok oldum acaba eczanenin bir kazığımıydı bu bana
bu benim ilk denemem şimdiye kadar her hangi bir tadavide görmedim. Sadece bende erken menapoz belirtileri gördüklerini söylediler eşimdede varikosel var ama bu durumda genede aşılama önerdiler vakit ve nakit mi kaybediyoruz bilmiyorum tabi sonucu düşünce nakitin bir önemi yok ama vakitin çok önemi var
umarım emeklerimizin karşılığını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?