Devlet tup bebek fiyat

asmalikonak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
607
101
18
26
Kızlar konuyu yalnis yere açtığımdan tekrar buraya açtım devlet çocuğu olanın ilaç ve tüp bebek fiyatını karsilamiyormus çocuğu olupta tekrar çocuk için tüp bebek olan varmi aranızda ne kadar ücret odediniz tüp bebek icin

Özelden farkı yok aynı yüksek fiyatlar veriliyor .

İkinci Çocuk İçin SGK Desteği
SGK, sağlam bir çocuğu bulunan çiftlerin, yalnızca ikinci bir çocuk sahibi olmak amacıyla yapacakları tüp bebek tedavisini karşılamamaktadır. Ancak, bazı özel durumlarda istisnalar söz konusu olabilir:
  • Önceki Evliliklerden Çocuk Sahibi Olmak: Eşlerin birinin veya ikisinin önceki evliliklerinden çocuğu olup, birlikte çocukları yoksa, bu durumda SGK tüp bebek tedavisini üç denemeye kadar karşılamaktadır.
  • Genetik Hastalık Durumu: Mevcut çocuğun hasta olması ve sadece kök hücre tedavisiyle iyileşeceği yönünde sağlık kurulu raporu bulunması halinde, kök hücre vericisi kardeş doğması için yapılacak tüp bebek tedavisi SGK tarafından karşılanabilir.
  • Genetik Hastalık Taşıyıcılığı: Genetik hastalığı bulunan veya taşıyıcı olduğu bilinen çiftler, hasta çocukları olsa bile, sağlıklı çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi alabilirler.
Özetle, SGK’nın tüp bebek tedavisi için devlet desteği, genellikle mevcut evlilikte hiç çocuk sahibi olmayan çiftler için geçerlidir. İkinci çocuk için bu destek, ancak yukarıda belirtilen özel durumlar söz konusuysa sağlanabilir. Bu nedenle, ikinci çocuk için tüp bebek tedavisi düşünüyorsanız, öncelikle bir sağlık kurulu raporu alarak durumunuzu belgelemeli ve SGK ile iletişime geçerek detaylı bilgi almalısınız.

Özelden farkı yok aynı yüksek fiyatlar veriliyor .

İkinci Çocuk İçin SGK Desteği
SGK, sağlam bir çocuğu bulunan çiftlerin, yalnızca ikinci bir çocuk sahibi olmak amacıyla yapacakları tüp bebek tedavisini karşılamamaktadır. Ancak, bazı özel durumlarda istisnalar söz konusu olabilir:
  • Önceki Evliliklerden Çocuk Sahibi Olmak: Eşlerin birinin veya ikisinin önceki evliliklerinden çocuğu olup, birlikte çocukları yoksa, bu durumda SGK tüp bebek tedavisini üç denemeye kadar karşılamaktadır.
  • Genetik Hastalık Durumu: Mevcut çocuğun hasta olması ve sadece kök hücre tedavisiyle iyileşeceği yönünde sağlık kurulu raporu bulunması halinde, kök hücre vericisi kardeş doğması için yapılacak tüp bebek tedavisi SGK tarafından karşılanabilir.
  • Genetik Hastalık Taşıyıcılığı: Genetik hastalığı bulunan veya taşıyıcı olduğu bilinen çiftler, hasta çocukları olsa bile, sağlıklı çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi alabilirler.
Özetle, SGK’nın tüp bebek tedavisi için devlet desteği, genellikle mevcut evlilikte hiç çocuk sahibi olmayan çiftler için geçerlidir. İkinci çocuk için bu destek, ancak yukarıda belirtilen özel durumlar söz konusuysa sağlanabilir. Bu nedenle, ikinci çocuk için tüp bebek tedavisi düşünüyorsanız, öncelikle bir sağlık kurulu raporu alarak durumunuzu belgelemeli ve SGK ile iletişime geçerek detaylı bilgi almalısınız.
Devletten hicbisey anlamıyorum lafta devlet özelden bir farkı yoksa

Kızlar konuyu yalnis yere açtığımdan tekrar buraya açtım devlet çocuğu olanın ilaç ve tüp bebek fiyatını karsilamiyormus çocuğu olupta tekrar çocuk için tüp bebek olan varmi aranızda ne kadar ücret odediniz tüp bebek icin
Ben raporlu bir şekilde devlette yaptırdım ama çocuk olunca rapor çıkmıyor, 60bin gibi bir rakamdı benim gittiğim yerde sanırım tüp bebek paket fiyatı, ilaçlar da rapor olmadığı için yüksek fiyata gelir, dondurulmuş transfer de ayrı ücret

Merhabalar Zeynep kamil hastanesi de ben tedavi oluyorum bir tanıdığım da orda oluyor ilk eşinden bir çocuğu var 2 eşinden çocuk yapacak diye sgkli oluyormuş onun tüp bebek denemesi bu eşinden çocuğu olmadığı için ama ücretli devlette orda 58 bin

Merhaba, devletin desteklemesi için yaş önemli mi. Yani 40 yaş sonrasını da karşılamıyor diye duymuştum. Bilginiz var mı?

Merhaba evet ben çarşamba günü zeynep kamilde bi arkadaşla tanıştım 1 çocugu varmış 60 bin verdim dedi

Devlet tede bedava degil arkadaşlar daha 5 günümdeyim ilaçlar 20 bin tuttu yumurta toplama ücreti de 16 bin

Hayır ilk cocugumda ikinci asilamada hamile kalmıştım bu sefer yine 2 yıldır hamile kalamadım tekrar tedaviye baslamamami söyledi doktor bu ay regl olup gidicem hormonları bakilicak eşimin sperm değerlerine bakilicak sonra hap tedavisi 3 ay olumlu sonuclanmazsa sonra rahim filmi sonra asilamaya geçiliyor devlette 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyormuş süreç böyle ilerleyecek bende işte fiyatları çok merak ettiğim için soruyorum butcemi çok asacaga benziyor ikinci çocukta devlet hicbirseyi karşılamıyor
Tüp bebekmi yaptınız m

Hayır ilk cocugumda ikinci asilamada hamile kalmıştım bu sefer yine 2 yıldır hamile kalamadım tekrar tedaviye baslamamami söyledi doktor bu ay regl olup gidicem hormonları bakilicak eşimin sperm değerlerine bakilicak sonra hap tedavisi 3 ay olumlu sonuclanmazsa sonra rahim filmi sonra asilamaya geçiliyor devlette 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyormuş süreç böyle ilerleyecek bende işte fiyatları çok merak ettiğim için soruyorum butcemi çok asacaga benziyor ikinci çocukta devlet hicbirseyi karşılamıyor
Anladım benim ilk olucak

Tam fiyat bilmiyorum ama birine bilgi verirken duymuştum Kayseri şehir hastahanesinde 40 bin sadece devlete ödeyeceğiniz fiyat bunun yumurta toplama yıkama ücreti var bide her muayeneye geldiğin de muayene ücreti var ilaçlar da kesin bi Fiyat diyemem nekadar ilaç kullanılan bilmiyorum ama 50 bin civarı demişti hatta adam da ozaman özelden ne farkınız var 150 civarı bulur demişti kızda aşağı yukarı o fiyat demişti. Yani zaten okadar para verilecekse gerçekten araştırıp iyi bi özel doktora gidersiniz

Gerçekten pahalı o zaman tüp bebek icjn özel en mantiklimerhabalar

Gerçekten pahalı o zaman tüp bebek icjn özel en mantiklisi
Merhaba ben dün dosya mi verdim devlet hastanesi de tüp bebek için abartıldığını bı durum söz konusu değil özelleri araştırdım çünkü en mantıklısı devlet geldi çünkü yapmadı işlem için para almıyor özel kadar da parası tutmuyor.

Back
X