- 16 Ekim 2019
- 329
- 80
- 98
- 30
- Konu Sahibi karadeniz03
-
Rapor cıkarsa devlette cok cüzi rakamlar odetsin, ilaclarla beraber bin lira civari, ozelde raporun varsa bir kac bin indirim olur. Uygulanacak tedaviye gore rakamlar degisir. Ben eylul ekim gibi ozelde yaptirmistim, ilaclarla beraber hemen hemen on bin tutmustu. Ben sorunsuzdum ilac baslandi, tek sefer yumurta toplandi ve dondurulmadan transfer gerceklesti. Kiminin yumurtasi yetmiyor farkli aylarda yumurtalari toplaniyor, kiminin embriyolari dondruruluyor vs. Tum bunlar farkli farkli ucretlendiriliyor.herkese merhabalar;
devlet hastanesinde ve özel hastanelrde tüp bebek fiyatları nedir?
anladım cnm.peki devlette rapor çıkarmadan ne kadar öderim?Rapor cıkarsa devlette cok cüzi rakamlar odetsin, ilaclarla beraber bin lira civari, ozelde raporun varsa bir kac bin indirim olur. Uygulanacak tedaviye gore rakamlar degisir. Ben eylul ekim gibi ozelde yaptirmistim, ilaclarla beraber hemen hemen on bin tutmustu. Ben sorunsuzdum ilac baslandi, tek sefer yumurta toplandi ve dondurulmadan transfer gerceklesti. Kiminin yumurtasi yetmiyor farkli aylarda yumurtalari toplaniyor, kiminin embriyolari dondruruluyor vs. Tum bunlar farkli farkli ucretlendiriliyor.
Yazimi tekrar oku, rapor ciksa da cikmasa da sana uygulanacak tedaviyi suan bilemeyecegimiz icin net bir rakam telaffuz edemez kimse.anladım cnm.peki devlette rapor çıkarmadan ne kadar öderim?
anladım cnm.peki devlette rapor çıkarmadan ne kadar öderim?
çok teşşekür ediyorum bilginiz içinşöyle cevap veriyim hastanede okuduğumu söylüyorum zeynep kamil devlet hastanesi raporsuz 3500 civarı rapor olursa ilk deneme için 900 lira veriyorsun belki başka devlet hastaneleri farklıdır fiyatları ama aşağı yukarı bu civardır... ilaçlara gelirse benim yumurtam geç büyüdüğü için 14 gün iğne oldum raporluyken 2500 civarı ilaç masrafım oldu...
özellerde raporsuz yaklaşık 8500-10000 arası ücret tabi ilaçlar hariç
benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur...
hadi cnm okadar yüksekmi?siz özele mi yaptırdınız pekiÖzelde toplam 20bini buluyor
Evet hastaneye 10bin gdiyor. Geri kalan ilaclar 17,18 binde olablir biyerden snra saymayi biraktmhadi cnm okadar yüksekmi?siz özele mi yaptırdınız peki
Merhaba Ben özel bir hoca ile yaptiriyorum ankarada. Hrs hastanesinde dondurma, opu ve transfer yapılıyor. Hatta doğumda dahil bu fiyata. 8500 tl hoca ve hastane ücreti.
Sebepsiz infertilite 1 hafta ilaç kullandım 4800 tuttu ama eczane indirim yaptı 3200 ödedim ilaçlar fazla geldi eczane iade yaptık 450 tl. Sonra ohss oldum. Tekrar ilaç verdi ve kan pıhtılaşmam var oksapar kan sulandırıcı da başlandı 1100 de o tuttu. Şuan için 3850 tl eczaneye ödemiş olduk.
Henüz transfere başlamadık dondurulmuş transfer olacak.
Hamile kalmadan oksapar için rapor çıkıyor mu?Oksapara rapor cikartabilirsin bilgin olsun
Hamile kalmadan oksapar için rapor çıkıyor mu?
Benim pıhtılaşma problemim olduğu için dahiliye bölümüne çıkarttım. Saolsun doktoru da taniyordum
Çok teşekkür ederim. Bilmiyordum rapor çıkartma işini. Ben de rapor cikartmayi deneyeyim.Gebelik olmadan kadın doğum çıkartmıyor
devlete yaptırmayı neden düşünmedinizEvet hastaneye 10bin gdiyor. Geri kalan ilaclar 17,18 binde olablir biyerden snra saymayi biraktm
Çok teşekkür ederim. Bilmiyordum rapor çıkartma işini. Ben de rapor cikartmayi deneyeyim.
Devlete gderseniz ananız aglar herhalde zaten zor bi süreç devlet bunu dahada zorlastiryr. Bircok kriteri var her önüne gelen yapamiyor ha zamanim ve gücüm var derseniz neden olmasın yaptirindevlete yaptırmayı neden düşünmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?