devlet ve özelde tüp bebek fiyatları

herkese merhabalar;
devlet hastanesinde ve özel hastanelrde tüp bebek fiyatları nedir?
Rapor cıkarsa devlette cok cüzi rakamlar odetsin, ilaclarla beraber bin lira civari, ozelde raporun varsa bir kac bin indirim olur. Uygulanacak tedaviye gore rakamlar degisir. Ben eylul ekim gibi ozelde yaptirmistim, ilaclarla beraber hemen hemen on bin tutmustu. Ben sorunsuzdum ilac baslandi, tek sefer yumurta toplandi ve dondurulmadan transfer gerceklesti. Kiminin yumurtasi yetmiyor farkli aylarda yumurtalari toplaniyor, kiminin embriyolari dondruruluyor vs. Tum bunlar farkli farkli ucretlendiriliyor.

anladım cnm.peki devlette rapor çıkarmadan ne kadar öderim?

anladım cnm.peki devlette rapor çıkarmadan ne kadar öderim?

şöyle cevap veriyim hastanede okuduğumu söylüyorum zeynep kamil devlet hastanesi raporsuz 3500 civarı rapor olursa ilk deneme için 900 lira veriyorsun belki başka devlet hastaneleri farklıdır fiyatları ama aşağı yukarı bu civardır... ilaçlara gelirse benim yumurtam geç büyüdüğü için 14 gün iğne oldum raporluyken 2500 civarı ilaç masrafım oldu...

özellerde raporsuz yaklaşık 8500-10000 arası ücret tabi ilaçlar hariç

benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur...

çok teşşekür ediyorum bilginiz için

Merhaba Ben özel bir hoca ile yaptiriyorum ankarada. Hrs hastanesinde dondurma, opu ve transfer yapılıyor. Hatta doğumda dahil bu fiyata. 8500 tl hoca ve hastane ücreti.
Sebepsiz infertilite 1 hafta ilaç kullandım 4800 tuttu ama eczane indirim yaptı 3200 ödedim ilaçlar fazla geldi eczane iade yaptık 450 tl. Sonra ohss oldum. Tekrar ilaç verdi ve kan pıhtılaşmam var oksapar kan sulandırıcı da başlandı 1100 de o tuttu. Şuan için 3850 tl eczaneye ödemiş olduk.
Henüz transfere başlamadık dondurulmuş transfer olacak.

Oksapara rapor cikartabilirsin bilgin olsun

Çok teşekkür ederim. Bilmiyordum rapor çıkartma işini. Ben de rapor cikartmayi deneyeyim.

Evet canim çünkü raporlu daha uyguna alıyoruz. Ben de ilk tüp bebekte özelden almıştım birkac tane iğneye 250 300 verdik. Ikinci tup bebekte öğrendim bende saolsun eczacı söyledi.

devlete yaptırmayı neden düşünmediniz
Devlete gderseniz ananız aglar herhalde zaten zor bi süreç devlet bunu dahada zorlastiryr. Bircok kriteri var her önüne gelen yapamiyor ha zamanim ve gücüm var derseniz neden olmasın yaptirin

Ben özelde yaptırıyorum doktora 7 bin ödedim. İlaçlarım + prp + embriyom dondurma da 5000 civarı tuttu. Toplam 12 bin diyebilirim

Benim gittiğim merkez 7800 alıyormuş bu sene. Ben 2. 'yi dondurulmuş ile denediğim icin 3800 tuttu . Tabi yine ilaçların hariç. Bu söylediğim 7800 sadece merkeze vereceğin para canim . Ilaclar haric o da zaten dünyanın parasi tutuyor . Simdiden kenara bir 15 bin koymaya calisin arkadasim . Rabbim kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…