- 25 Nisan 2011
- 421
- 364
- 303
- Konu Sahibi karadeniz03
-
Eşim 42 yaşında ama çocuğumuz hiç olmadı, sorun eşimde. Devlet desteği için 23-39 yaş aralığında olmak gerektiği için bizi kapsamıyor. Devlette desteği olmasa da denemek istedim ama olup olmayacağını bilmiyordum. Sanırım destek olmasa da devlette de deneyebiliyoruz, doğru muyum? Bir de Tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla haklı olarak?
Kizlar sorularimi mazur gorun cunku hicbir bilgim yok tup bebek konusunda.suan arastirma asamasindayim.rapor dediginiz ne oluyor? Raporlu raporsuz fiyat degisiyormu ? Devlet destegini hangi durum8larda alabailiyoruzerkeğin değil kadının yaşı baz alınıyor.
Kadın 40 yaşından gün almamışsa rapor çıkarttırabilirsiniz
Gerçekten mi? Yaaa çok sağolun Allah ne muradınız varsa versinerkeğin değil kadının yaşı baz alınıyor.
Tabiki raporlu raporsuz fiyat değişiyor. Devlet rapor çıkarınca indirimlerden yararlanıyorsun mesela ilaçların %20sini ödüyorsun.Kizlar sorularimi mazur gorun cunku hicbir bilgim yok tup bebek konusunda.suan arastirma asamasindayim.rapor dediginiz ne oluyor? Raporlu raporsuz fiyat degisiyormu ? Devlet destegini hangi durum8larda alabailiyoruz
Anladim cok tesekkurler verdiginiz bilgiler icin.peki 3 yillik evliligim dolmasina ragmen 3 asilama olma zorunluluguda varmiTabiki raporlu raporsuz fiyat değişiyor. Devlet rapor çıkarınca indirimlerden yararlanıyorsun mesela ilaçların %20sini ödüyorsun.
Rapor çıkarmak için senin veya eşinin kusuru olması gerekir yada 3 yıllık evli olup çocuk olmaması gibi... benim erken menopozdan dolayı 1.5 yıllık evliliğimde rapor çıkardılar... mesela eşinin sperm sayısı az veya senin amh düşük gibi benzeri durumlar da devlet rapor çıkarıyor ve indirimli oluyorsun...
Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz . Benim bildiklerim böyle
Eğer sebepsizse ilk aşılama yapıyolar onlardada tutmazsa o zaman tüp bebeğe geçiyolar.Anladim cok tesekkurler verdiginiz bilgiler icin.peki 3 yillik evliligim dolmasina ragmen 3 asilama olma zorunluluguda varmi
Anladim cok tesekkurler verdiginiz bilgiler icin.peki 3 yillik evliligim dolmasina ragmen 3 asilama olma zorunluluguda varmi
Benimde bi sorum var cevaplayabilirsen çok mutlu olurum, nereye başvurmamız gerekiyo ilk olarakTabiki raporlu raporsuz fiyat değişiyor. Devlet rapor çıkarınca indirimlerden yararlanıyorsun mesela ilaçların %20sini ödüyorsun.
Rapor çıkarmak için senin veya eşinin kusuru olması gerekir yada 3 yıllık evli olup çocuk olmaması gibi... benim erken menopozdan dolayı 1.5 yıllık evliliğimde rapor çıkardılar... mesela eşinin sperm sayısı az veya senin amh düşük gibi benzeri durumlar da devlet rapor çıkarıyor ve indirimli oluyorsun...
Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz . Benim bildiklerim böyle
Bildiğim bişeyse tabiki cevaplarımBenimde bi sorum var cevaplayabilirsen çok mutlu olurum, nereye başvurmamız gerekiyo ilk olarak
Benimde bi sorum var cevaplayabilirsen çok mutlu olurum, nereye başvurmamız gerekiyo ilk olarak
Önemli olan eşinizin değil sizin yaşınız 40dan gün almadıkça yapıyorlarEşim 42 yaşında ama çocuğumuz hiç olmadı, sorun eşimde. Devlet desteği için 23-39 yaş aralığında olmak gerektiği için bizi kapsamıyor. Devlette desteği olmasa da denemek istedim ama olup olmayacağını bilmiyordum. Sanırım destek olmasa da devlette de deneyebiliyoruz, doğru muyum? Bir de Tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla haklı olarak?
sebepsiz değil benm çikolata kistim var malesefEğer sebepsizse ilk aşılama yapıyolar onlardada tutmazsa o zaman tüp bebeğe geçiyolar.
kadının yaşı 41 yaşından gün almamış olması gerekiyor. 2019 da yeni bir yasa çıktı malesef birçok yer bilmiyor bunu. yaş şartı değiştirildi. hatta sistemlerde güncellenmemiş bazı hastanelerde çalışan personelin de bilgisi yok. Ben sgk rapor bölümünü aradım eğer hastane yapmıyorsa bize yazın dediler ben ankara etlikte denedim şu an yaşım 39 doldurdum iki rapor hakkım var halen.erkeğin değil kadının yaşı baz alınıyor.
Bildiğim bişeyse tabiki cevaplarımben ilk kadın doğuma gidip çocuğum olmadığını korunmadığımı söylemiştim adetin 2. Günü gidip kan tahlili vermiştim sonrasında ordaki doktor beni tüp bebeğe yönlendirdi... benim fsh yüksekti erken menopozdan direk yönlendirdiler. Umarım cevaplayabilmişimdir.
bulunduğun ildeki devlet hastanesi ya da üniversite hastanesinden birinin mümkünse profundan özel randevu al
o senden bir sürü tetkik isteyecektir
kan testleri
rahim filmi
genetik tahliller falan
bunların takibi sonrasında tüp bebek tedavisine başlayalım derse rapor çıkartmak istediğini söylersin
o sana gerekli evrak listesini veriyor ve hazırlıyorsun
yani ben hiç zorlanmadım rapor çıkarttırırken
umarım sizinde kolayca olur
tüp bebek bölümü olan devlet hastanelerinin kadın doğumundan randevu alırsan onlar daha yardımcı olur... nerde oturuyosun bilmiyorum ama istanbulda zeynep kamil gibiTüp bebek için tüp merkezleri var sanırım hastanelerde. Elimizdeki tahlillerle gidip başvuru yapıyoruz sanırım doğru muyum ? :)
Evet hastaneye 10bin gdiyor. Geri kalan ilaclar 17,18 binde olablir biyerden snra saymayi biraktm
Transfer öncesi ilaclari karsilamyor zaten onlar cok pahali. Transfer sonrasndada 200 vercegmze 60veriyrz ongünde birÖzelde yapılınca ilaçları devlet karşılamıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?